|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88806 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Ne klikajte na reklame! pet pro 19 2008, 15:45 | |
| Forumotion je odlučio na sve stranice staviti reklame, što mi se nikako ne sviđa. Prema nekim informacijama rijeć je o nesigurnim stranicama, pa ne preporučam da klikate na te reklame! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
Zadnja promjena: Goran; sri sij 28 2009, 13:22; ukupno mijenjano 1 put. |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Ne klikajte na reklame! pet pro 19 2008, 23:28 | |
| ja sam slučajno kliknula i guess what... virus.. :oblak: to savjetujem i ja.... |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88806 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Ne klikajte na reklame! pet pro 19 2008, 23:42 | |
| Žao mi je što ti se to desilo minchy, nadam se da će forumotion brzo riješiti taj problem. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Ne klikajte na reklame! sub pro 20 2008, 18:17 | |
| ma sve je ok.. imam kasperskog...  |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| |
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Ne klikajte na reklame! sub pro 20 2008, 22:51 | |
| |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Ne klikajte na reklame! sub pro 20 2008, 23:03 | |
| Žao mi je zbog onog mina, ali mi drago kad vidim koja si pozitivka, mogu ti reći da sam upravo nešto naučio od tebe...  :  : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Ne klikajte na reklame! sub pro 20 2008, 23:38 | |
| hvala...  |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Ne klikajte na reklame! sub pro 20 2008, 23:45 | |
| To se cijeni, pokazuješ kako u svakoj situaciji treba ostati smiren i biti cool! :cool: :queen: _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Ne klikajte na reklame! ned pro 21 2008, 00:40 | |
| da.. da.. al ne mogu baš u svakoj ostati smirena, nađe se ponekad i neka koju ne mogu riješiti.. nisu reklame neki bed, kao i virusi, sve se da riješiti....  |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Ne klikajte na reklame! ned pro 21 2008, 12:56 | |
| Minaaaa legendoooo! :queen: _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Ne klikajte na reklame! ned pro 21 2008, 16:21 | |
| |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Ne klikajte na reklame! ned pro 21 2008, 23:23 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Ne klikajte na reklame! pon pro 22 2008, 00:22 | |
| :santaman: :dedonja: :ples:  :dedonja: :santaman: |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Ne klikajte na reklame! pon pro 22 2008, 10:21 | |
| tek toliko... forum je zaražen... iz_spaman svim i svačim... KAJ SE DEŠAVA?????? |
|
 | |
|