| | Što ste zaključili o ljudima drugih vjera i nacija na forumu? | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88806 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Što ste zaključili o ljudima drugih vjera i nacija na forumu? ned 12 ruj - 11:58 | |
| Ljude ne prosuđujem prema vjeri i naciji, već prema karakteru. Što se tiće ljudi drugih vjera i nacija koje sam upoznao na ovom forumu, zaključio sam da su bosanci najbolji i najiskreniji.  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
irko VIP član

Broj postova: 4348 Lokacija: Kuca Datum registracije: 10.08.2010
 | Naslov: Re: Što ste zaključili o ljudima drugih vjera i nacija na forumu? ned 12 ruj - 12:03 | |
| hvala gorane to meni kako bosancu znaci puno  : a ja se inace nikad nisam bavio pitanjem vjere sta ima veze koje je on vjere,bitno mi je kakav je kao osoba i kakv mu je karakter |
|
 | |
Wall-e VIP član

Broj postova: 6535 Godine: 26 Lokacija: Bejha Datum registracije: 04.06.2010
 | Naslov: Re: Što ste zaključili o ljudima drugih vjera i nacija na forumu? ned 12 ruj - 12:05 | |
| Slažem se i s jednim i drugim. |
|
 | |
Rokerka VIP član

Broj postova: 4347 Godine: 15 Lokacija: Nedođija ^^ Datum registracije: 31.12.2009
 | Naslov: Re: Što ste zaključili o ljudima drugih vjera i nacija na forumu? ned 12 ruj - 16:57 | |
| Mislila sam da necu biti lepo prihvacena ovde, jer sam jedna od retkih iz Srbije..ali za divno cudo, niko to nije gledao, i to mi se posebno svidelo.  Nikad ne sudim o tome kakav je neko prema tome koje je vere i nacije...sta vise, volim da se upoznajem i druzim sa ljudima iz drugih zemalja...  Ali zbog ovog foruma sam nekako posebno zavelela Hrvate...  Jos ako se zovu "Goran"... |
|
 | |
Wall-e VIP član

Broj postova: 6535 Godine: 26 Lokacija: Bejha Datum registracije: 04.06.2010
 | Naslov: Re: Što ste zaključili o ljudima drugih vjera i nacija na forumu? ned 12 ruj - 17:17 | |
| Neznam kako ti je takvo što i moglo pasti na pamet?? |
|
 | |
Kikica VIP legenda foruma

Broj postova: 46279 Godine: 33 Datum registracije: 04.03.2009
 | Naslov: Re: Što ste zaključili o ljudima drugih vjera i nacija na forumu? ned 12 ruj - 17:41 | |
| Istinu da vam kaže. Odrasla sam u po vjeri i nacionalnosti u dosta čistoj sredini. Sve hrvati i katolici i nisam nikada o drugim vjeram i nacionalnostima previše razmišljala. Prokleti rat se upleo i raspirio među ljudima ružne osječaje ..nekima s pravom a kod mnogo njih s krivom. I kada bi pokušala barniti ljude koji su napadani iz neznanja i i čiste mržnje..bila bi popljuvana jer s nerazboritima se ne može razumno razgovarati. Nikada mi nisu smetale druge vjere niti nacionalanosti i doselila sam u grad koji je jako po tom pitanju rastrgan i napočetku nije bilo lako..jer separacija je bila velika. Ali kako vrijeme prolazi ljudi shvačaju oni razboritiji da ničiji novac ne smrdi ..da se jesti mora i da nisu svi krivi zbog tuđih grijeha.
Moja je rodbina dolazila u grad prije 5 god. u strahu da su barikade na cesti i da se tu još puca :lol A ne shavačaju da su one smao u glavi..i da prošlost ne treba zaboraviti ali i da se treba nastaviti živjeti.
Govore mi da ne upišem svoje dijete u miješanu školu..jer u nju idu zajedno i srpska i hrvatska djeca..več da ju upišem u školu koja je duplo udaljenija ..do nje mora preko dvije opasne ceste prelaziti..samo zato jer je čisto hrvatska.
Eto sreča i bog pa me tuđa mišljenja previše ne zanimaju..ja sam odrasla imajući svoje mišljenje i želim da mi dijete takožer tako odrasta. A na pišući na forumima nisam ništa previše novo zaključila o drugim vjerama i nacionalnostima odnosno o ljudima koji u njima žive..samo znam što sam znala i prije..da pravog čovjeka ne čini vjera i nacionalnost.
|
|
 | |
Blizanka Administratorica

Broj postova: 70627 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Re: Što ste zaključili o ljudima drugih vjera i nacija na forumu? ned 12 ruj - 19:00 | |
| Da procjenjujem ljude po nacionalnosti i vjeri ne bih bila ovdje ..znaci nista ne zakljucujem o forumasima drugih vjera ...jer ne primjecujem da se razlikujemo i ne obracam paznju ko je ko.. _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
|
|
 | |
bodomiere VIP član

Broj postova: 4353 Godine: 21 Lokacija: Kaštel Sućurac Datum registracije: 30.05.2010
 | Naslov: Re: Što ste zaključili o ljudima drugih vjera i nacija na forumu? ned 12 ruj - 19:25 | |
| |
|
 | |
Rokerka VIP član

Broj postova: 4347 Godine: 15 Lokacija: Nedođija ^^ Datum registracije: 31.12.2009
 | Naslov: Re: Što ste zaključili o ljudima drugih vjera i nacija na forumu? čet 4 stu - 13:57 | |
| Zakljucila sam da to uopste nije bitno.  |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88806 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Što ste zaključili o ljudima drugih vjera i nacija na forumu? čet 4 stu - 13:57 | |
| Tako je seko, sve nas je stvorio jedan Bog.  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
svilena Aktivni član

Broj postova: 907 Godine: 44 Lokacija: Osijek Datum registracije: 05.08.2010
 | Naslov: Re: Što ste zaključili o ljudima drugih vjera i nacija na forumu? čet 4 stu - 14:18 | |
| ..srpkinje su najljepše žene i sposobnije su od svojim muških (oni su opet sposobni samo za pravit piz***** i jaki su na jeziku).. bosanci su najduhovitiji narod i plemenita su raja.. slovenci su dosadni, preseravaju se svi.. hrvati su svi pametnjakovići.. |
|
 | |
Badomen Aktivni član

Broj postova: 1185 Godine: 43 Lokacija: home,sweet home Datum registracije: 22.10.2010
 | Naslov: Re: Što ste zaključili o ljudima drugih vjera i nacija na forumu? čet 4 stu - 14:30 | |
| postoje dvije vrste ljudi:
dobri ljudi loši ljudi
a to nema veze s vjerom,nacijom i ostalim sr...
na svatkom je da izabere što će da bude |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Što ste zaključili o ljudima drugih vjera i nacija na forumu? čet 4 stu - 14:32 | |
| ne dijelim ljude ni po vjeri, ni po nacionalnosti, ni po spolu, ni po čemu...ne podnosim nikakvu diskriminaciju. to su predrasude. žalim one koji su žrtve vlastitih predrasuda. |
|
 | |
Kikica VIP legenda foruma

Broj postova: 46279 Godine: 33 Datum registracije: 04.03.2009
 | Naslov: Re: Što ste zaključili o ljudima drugih vjera i nacija na forumu? čet 4 stu - 14:43 | |
| I zaključila sam da oni biseri što stalno provaljuju i valjaju provale o bosancima..da su to obični kreteni koji pojma nemaju kakvi su to ljudi. |
|
 | |
Rokerka VIP član

| Naslov: Re: Što ste zaključili o ljudima drugih vjera i nacija na forumu? pet 5 stu - 8:29 | |
| Kikice  Meni se vecina ljudi odavde svidja, ne zato sto su Hrvati ili Bosanci ili sta vec...vec zato sto su takvi kakvi su.  |
|
 | |
| | Što ste zaključili o ljudima drugih vjera i nacija na forumu? | |
|