|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88806 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Relax forum na facebooku sub 11 ruj - 18:22 | |
| Klikni ovdje i pridruži se Relax zajednici i na facebooku.  :passion Slobodno nas preporučite i prijateljima _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Procyon Aktivni član

Broj postova: 1390 Godine: 22 Datum registracije: 26.07.2010
 | Naslov: Re: Relax forum na facebooku sub 11 ruj - 20:00 | |
| Baš sam pogledao.  |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88806 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Relax forum na facebooku sub 11 ruj - 20:35 | |
| Bravo za tebe, neka se svi ugledaju u tebe :passion _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Blizanka Administratorica

Broj postova: 70627 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Re: Relax forum na facebooku sub 11 ruj - 20:39 | |
| Ma Proc mene kopirao ..zar ne vidis da sam prva na spisku za pregled ..pise ti lijepo prva posjeta Bliz  super je ovo :passion _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
|
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Relax forum na facebooku sub 11 ruj - 22:56 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Kikica VIP legenda foruma

Broj postova: 46279 Godine: 33 Datum registracije: 04.03.2009
 | Naslov: Re: Relax forum na facebooku ned 12 ruj - 9:05 | |
| Ja ne smijem imam brdo rodbine na fjesu kad bi skužili kako nam je tu lijepo svi bi preselili..a ne želim ih tu |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Relax forum na facebooku ned 12 ruj - 9:20 | |
| Aha, dobro, to je opravdano onda, rodbinu treba izbjegavati u širokom luku _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |

| Naslov: Re: Relax forum na facebooku ned 12 ruj - 9:33 | |
| Upravo tako..e pobjegla od njih više od 100km..sada mi treba da se dovuku za nom..a oni tamo su ti ko WC papir povučeš jednog idu svi za njim |
|
 | |

| Naslov: Re: Relax forum na facebooku ned 12 ruj - 10:15 | |
| Zato ja nemam rodbinu na fejsu _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
|
|
 | |

| Naslov: Re: Relax forum na facebooku ned 12 ruj - 10:27 | |
| Pa ti si pametnija od mene..ja sam ih izbjegavala..ali nemožeš ih se riješiti..pustiš jednog navale svi |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Relax forum na facebooku ned 12 ruj - 10:36 | |
| |
|
 | |

| Naslov: Re: Relax forum na facebooku ned 12 ruj - 10:40 | |
| _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Relax forum na facebooku ned 12 ruj - 10:44 | |
| nek vire , nece skuzit oni misla ja fina i dobra  , reci ce ma jok nije to ona garant |
|
 | |

| Naslov: Re: Relax forum na facebooku ned 12 ruj - 10:55 | |
| Ako te na PP neko pita jel se mi znamo od nekuda ..samo kazes cini ti se mozda te podsjecam na nekoga od tvoje rodbine _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Relax forum na facebooku ned 12 ruj - 11:04 | |
| a jes pametna, bas budem rekla pitaj blizanku, nju trazite |
|
 | |
|