| | Ideje za logo i cjelokupni dizajn foruma | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88806 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Ideje za logo i cjelokupni dizajn foruma uto pro 16 2008, 23:04 | |
| Forum će nam biti prigodno okičen do polovice siječnja, a kasnije čemo staviti neki drugi dizajn. Ovdje objavite fotke i ideje za logo i cjelokupni dizajn foruma. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Ideje za logo i cjelokupni dizajn foruma čet pro 18 2008, 17:21 | |
| Riješili smo to...  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Ideje za logo i cjelokupni dizajn foruma čet pro 18 2008, 17:22 | |
| Što smo riješili?  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Ideje za logo i cjelokupni dizajn foruma čet pro 18 2008, 17:24 | |
| | tana je napisao/la: | Što smo riješili?  |
Prigodno je okićen,pa poslje ostalo... :x
Zadnja promjena: Kate; čet pro 18 2008, 17:29; ukupno mijenjano 1 put. |
|
 | |
Gost Gost
 | |
 | |
Gost Gost
 | |
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Ideje za logo i cjelokupni dizajn foruma čet pro 18 2008, 17:30 | |
| Trebalo bi najprije ime pa onda uskladit sve sa time .. bar ja tako mislim. |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88806 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Ideje za logo i cjelokupni dizajn foruma čet pro 18 2008, 17:30 | |
| :kate:  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Ideje za logo i cjelokupni dizajn foruma čet pro 18 2008, 17:31 | |
| | tana je napisao/la: | | Trebalo bi najprije ime pa onda uskladit sve sa time .. bar ja tako mislim. |
Slažem se,ime pa da se zna smjer ostaloga...  |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Ideje za logo i cjelokupni dizajn foruma čet pro 18 2008, 17:46 | |
| Dosta sam vremena proveo tražeći prigodne ikone za teme i postove i ne mogu ništa nači što bi me zadovoljilo...  Još samo to sad treba promijeniti. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Ideje za logo i cjelokupni dizajn foruma čet pro 18 2008, 21:03 | |
| Idem opet pogledati na ovu stranicu što je Tana našla za nove smajliće http://smileys.smilchat.net/Expressive-4.php svi predlažite koje hočete...  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Ideje za logo i cjelokupni dizajn foruma čet pro 18 2008, 21:19 | |
| |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Ideje za logo i cjelokupni dizajn foruma čet pro 18 2008, 21:22 | |
| Krevet je  |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Ideje za logo i cjelokupni dizajn foruma čet pro 18 2008, 21:32 | |
| Krevet, ljuljačka i ovaj što ulazi u bocu su zakon, treba ih staviti, pobrisati ćemo one koji se ne koriste...  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Ideje za logo i cjelokupni dizajn foruma čet pro 18 2008, 22:05 | |
| |
|
 | |
| | Ideje za logo i cjelokupni dizajn foruma | |
|