| Autor/ica | Poruka |
|---|
Blizanka Administratorica

Broj postova: 70627 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Re: Reklamiranje foruma i dovođenje novih članova uto oľu 23 2010, 19:18 | |
| Brunolino evo ti  ne zato sto si iz Rajvosa nego sto si tako iskren i otvoren ..i mislim da cemo se dugo druziti...jer vidim da i ti volis salu kao mi .....od Gorana sam naucila sta je bitno za jedan forum ..a to je da forum ima dusu.. toplinu i da se svi osjecamo ugodno..a pored ovakvih forumasa koje mi imao uvijek ce biti toplo i ugodno ..nije bitno koliko nas je ...bitno je kakvi smo ...a ovde ce uvijek biti neko ko ce pokusati narusiti ovo ali ne brinem ja za takve ..kako su dosli tako ce brzo i otici ...a sto se tice neprijatelja br 1 :  : ima pice od mene ..jer te je uspjela probuditi i dovesti ovdje  _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Reklamiranje foruma i dovođenje novih članova uto oľu 23 2010, 19:30 | |
| Takav sam kakav sam. Ne umijem drugaciji da budem. Neprijatelj br.1 me poznaje. Tako da cete se dobro napiti...Inace o papcima puno ne razbijam glavu...Dosta sam sam sebi...  Neprijatelj br.1 ce me ubiti zbog slike...A , sto mogu to je jedina na kojoj sam zgodan...  |
|
 | |
Kikica VIP legenda foruma

Broj postova: 46279 Godine: 33 Datum registracije: 04.03.2009
 | Naslov: Re: Reklamiranje foruma i dovođenje novih članova uto oľu 23 2010, 22:08 | |
| Nemojte se ljutiti na moje gluposti koje pisem ,drugacije ne umijem...Ako Vam je blizu oklagija osinite...Onda brze ukapiram...  ....ma ti si sve ukapirao na brzinu..neće biti potrebe za oklagijom...  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Reklamiranje foruma i dovođenje novih članova uto oľu 23 2010, 22:12 | |
| Rijetko kapiram , obicno u prestupnim godinama , ovo je iznimka...Bolje ikada nego nikada...  |
|
 | |
Blizanka Administratorica

Broj postova: 70627 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Re: Reklamiranje foruma i dovođenje novih članova čet tra 01 2010, 07:16 | |
| Hvala Pukiy na postavljenom baneru na njegovoj web stranici...  hvala na trudu _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
|
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88806 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Reklamiranje foruma i dovođenje novih članova pon tra 12 2010, 00:35 | |
| Hvala i od mene za one koji nas reklamiraju i dovode članove  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
mobile VIP član

Broj postova: 17443 Godine: 21 Datum registracije: 23.04.2011
 | Naslov: Re: Reklamiranje foruma i dovođenje novih članova pet svi 06 2011, 08:04 | |
| jad bi mogo da ga stavim iznad slike pretrazivaca google imali bi korisnika koliko volite. |
|
 | |
Dusan VIP član

Broj postova: 5751 Godine: 17 Lokacija: Relax Forum Datum registracije: 10.09.2010
 | Naslov: Re: Reklamiranje foruma i dovođenje novih članova sub svi 07 2011, 11:35 | |
| Reklamiranje po drugim forumima i razmena bannera je najbolja stvar  |
|
 | |
mobile VIP član

Broj postova: 17443 Godine: 21 Datum registracije: 23.04.2011
 | Naslov: Re: Reklamiranje foruma i dovođenje novih članova ned svi 08 2011, 07:43 | |
| to tako i treba jel je najbolji forum jeste. |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88806 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Reklamiranje foruma i dovođenje novih članova pon lis 10 2011, 19:31 | |
| | Don Capo je napisao/la: | Reklamiranje po drugim forumima i razmena bannera je najbolja stvar  |
Reklamiranje na kojim forumima? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
| | Reklamiranje foruma i dovođenje novih članova | |
|