Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaLogin

Share | 

Reklamiranje foruma i dovođenje novih članova

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor/icaPoruka
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster
Broj postova: 88806
Godine: 30
Datum registracije: 24.09.2008

PostajNaslov: Reklamiranje foruma i dovođenje novih članova   uto pro 16 2008, 23:02

First topic message reminder :

Forum nam je na google-u donedavno odlično stajao što se tiče pozicije i sada je nevjerojatno pao iz meni apsolutno nepoznatih razloga.
Ponestaje mi ideja kako dodatno reklamirati forum i dovesti još novih članova, pa su vaše ideje zaista dobro došle i korisne ideje ću vam platiti suhim zlatom!

http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293

Autor/icaPoruka
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female
Gemini Broj postova: 70627
Godine: 161
Datum registracije: 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Reklamiranje foruma i dovođenje novih članova   uto oľu 23 2010, 19:18

Brunolino evo ti hug2 ne zato sto si iz Rajvosa nego sto si tako iskren i otvoren ..i mislim da cemo se dugo druziti...jer vidim da i ti volis salu kao mi .....od Gorana sam naucila sta je bitno za jedan forum ..a to je da forum ima dusu.. toplinu i da se svi osjecamo ugodno..a pored ovakvih forumasa koje mi imao uvijek ce biti toplo i ugodno ..nije bitno koliko nas je ...bitno je kakvi smo ...a ovde ce uvijek biti neko ko ce pokusati narusiti ovo ali ne brinem ja za takve ..kako su dosli tako ce brzo i otici ...a sto se tice neprijatelja br 1 :;): ima pice od mene ..jer te je uspjela probuditi i dovesti ovdje Laughing

Osho Rajneesh

Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
[Vrh] Go down
http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293 Online
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Reklamiranje foruma i dovođenje novih članova   uto oľu 23 2010, 19:30

Takav sam kakav sam. Ne umijem drugaciji da budem. Neprijatelj br.1 me poznaje. Tako da cete se dobro napiti...Inace o papcima puno ne razbijam glavu...Dosta sam sam sebi... Neprijatelj br.1 ce me ubiti zbog slike...A , sto mogu to je jedina na kojoj sam zgodan...
[Vrh] Go down
Kikica
VIP legenda foruma
VIP legenda foruma

Female
Taurus Goat
Broj postova: 46279
Godine: 33
Datum registracije: 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Reklamiranje foruma i dovođenje novih članova   uto oľu 23 2010, 22:08

Nemojte se ljutiti na moje gluposti koje pisem ,drugacije ne umijem...Ako Vam je blizu oklagija osinite...Onda brze ukapiram...

....ma ti si sve ukapirao na brzinu..neće biti potrebe za oklagijom...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Reklamiranje foruma i dovođenje novih članova   uto oľu 23 2010, 22:12

Rijetko kapiram , obicno u prestupnim godinama , ovo je iznimka...Bolje ikada nego nikada...
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female
Gemini Broj postova: 70627
Godine: 161
Datum registracije: 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Reklamiranje foruma i dovođenje novih članova   čet tra 01 2010, 07:16

Hvala Pukiy na postavljenom baneru na njegovoj web stranici... hug2 hvala na trudu

Osho Rajneesh

Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
[Vrh] Go down
http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293 Online
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Reklamiranje foruma i dovođenje novih članova   pon tra 12 2010, 00:35

Hvala i od mene za one koji nas reklamiraju i dovode članove bravo respect

http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293
mobile
VIP član
VIP član

Male
Virgo Horse
Broj postova: 17443
Godine: 21
Datum registracije: 23.04.2011

PostajNaslov: Re: Reklamiranje foruma i dovođenje novih članova   pet svi 06 2011, 08:04

jad bi mogo da ga stavim iznad slike pretrazivaca google imali bi korisnika koliko volite.
[Vrh] Go down
Dusan
VIP član
VIP član

Male
Pisces Pig
Broj postova: 5751
Godine: 17
Datum registracije: 10.09.2010

PostajNaslov: Re: Reklamiranje foruma i dovođenje novih članova   sub svi 07 2011, 11:35

Reklamiranje po drugim forumima i razmena bannera je najbolja stvar Smile
[Vrh] Go down
http://www.relax-forum.com
mobile
VIP član
VIP član

Male
Virgo Horse
Broj postova: 17443
Godine: 21
Datum registracije: 23.04.2011

PostajNaslov: Re: Reklamiranje foruma i dovođenje novih članova   ned svi 08 2011, 07:43

to tako i treba jel je najbolji forum jeste.
[Vrh] Go down
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Reklamiranje foruma i dovođenje novih članova   pon lis 10 2011, 19:31

Don Capo je napisao/la:
Reklamiranje po drugim forumima i razmena bannera je najbolja stvar Smile

Reklamiranje na kojim forumima?

Reklamiranje foruma i dovođenje novih članova

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 6 / 6.Goto page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Similar topics

-
» Razvrstavanje novih članova
» Sa starog foruma
» Izgled foruma
» Pravila foruma
» Reorganizacija foruma - predlog