| | Lažem o računima odjeće, obuće... | |
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Blizanka Administratorica

Broj postova: 67461 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Lažem o računima odjeće, obuće... pet ruj 03 2010, 16:58 | |
| Da li imate obicaj lagati svojim partnerima koliko ste platili..sandale ..kosulju ..sminku ili bilo sta sto ste kupili ...vidim da vecina zena to krije i sta mislite da je razlog tome ...
Prije jesam krila ..sad vise ne ..a razlog najvise je bio taj sto nisam htjela slusati "zvocanje" u stilu ...za to dala toliko i slicne takve stvari
_________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Sto ću čuda učiniti
|
|
 | |
LaTiTeA Aktivni član

Broj postova: 294 Godine: 27 Lokacija: Sl.Brod Datum registracije: 11.08.2010
 | Naslov: Re: Lažem o računima odjeće, obuće... pet ruj 03 2010, 18:15 | |
| ne.. nikada ne lažem. :  : uvijek kažem, ako pita, koliko je što koštalo. A i imam svoje novce, tako da... |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Lažem o računima odjeće, obuće... pet ruj 03 2010, 18:27 | |
| Ne lazem, nego muljam  uvijek kazem da je jeftinije.....ali zadnje vrijeme nis ni ne kupujem, pa ne trebam muljati nikome......a kad im i kazem koliko kosta ne vjeruju mi, gdje sam tako jeftino nasla |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Lažem o računima odjeće, obuće... pet ruj 03 2010, 20:15 | |
| Nemam potrebu lagat jer ja nikad ne mogu tolko potrošit na garderobu i slično koliko može moj muž za mašine |
|
 | |
Kikica VIP legenda foruma

Broj postova: 44297 Godine: 32 Datum registracije: 04.03.2009
 | Naslov: Re: Lažem o računima odjeće, obuće... pet ruj 03 2010, 20:34 | |
| Ne muljam.. biti ja sam ta koja štedi ..a on je onaj koji govori nemoj da se vratiš i ti bude krivo jer si htjela uštedjeti na sebi i ne kupiti se nešto što ti se sviđa pa makar to bilo skuplje.. Nema muljaže ..ja ne pitam njega gdje je i na što potošio..a meni kaže kada je dao nečacima ili nekom posudi..a ostalo me i ne zanima ..jer znam da nije potrošio na alkohol i koje kakve žene sumnjiva morala. |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Lažem o računima odjeće, obuće... pet ruj 03 2010, 21:18 | |
| U stvari nemam kome vise muljati hehehehehe |
|
 | |
Blizanka Administratorica

Broj postova: 67461 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Re: Lažem o računima odjeće, obuće... pon srp 25 2011, 20:49 | |
| Ne lazem ..ne muljam ..nemam zasto a ni kome podnositi racune _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Sto ću čuda učiniti
|
|
 | |
Gracija... VIP član

Broj postova: 4849 Godine: 24 Datum registracije: 10.08.2011
 | Naslov: Re: Lažem o računima odjeće, obuće... sri ruj 28 2011, 20:00 | |
| Ahahahahahaha, a taman posla da mu polažem račune! Ali kad bi me slučajno pitao, nisam mu lagala... |
|
 | |
kala VIP član

Broj postova: 6551 Godine: 33 Datum registracije: 18.10.2010
 | Naslov: Re: Lažem o računima odjeće, obuće... čet ruj 29 2011, 13:48 | |
| Ma nema muljanja... mada ponekad čujem to "zvocanje" ali ne obazirem se, na jedno uđe na drugo izađe |
|
 | |
Blonde VIP član

Broj postova: 5412 Godine: 25 Datum registracije: 30.08.2011
 | Naslov: Re: Lažem o računima odjeće, obuće... pon lis 03 2011, 10:31 | |
| nema potrebe da lazem o bilo cemu sto kupim sebi, sama zaradjujem sama i trosim |
|
 | |
| | Lažem o računima odjeće, obuće... | |
|