| | Biste li pristali na smanjenje plaće zbog ljubavi prema Domovini? | |
|
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Kikica VIP legenda foruma

Broj postova: 46279 Godine: 33 Datum registracije: 04.03.2009
 | Naslov: Biste li pristali na smanjenje plaće zbog ljubavi prema Domovini? sri srp 07 2010, 14:39 | |
| Biste li pristali na smanjenje plaće zbog ljubavi prema Domovini? Ja mislim da nije u redu..ali i je. Jer ako živimo iznad svojih mogučnosti kad tad nas dugovi stignu. Svi bi htjeli nove aute...auto star 10 god nije im više dovoljan. Kuća mora imati..e baš mora ove godine dobiti i novu fasadu i moramo i garažu srediti i ogradu..e baš sve moramo i to u roku jučer. A dok su naši prije sve to isto radili kroz cijeli život. E pa sada kad je banana sad smo svi skupa u problemu. Ne kažem da nije kriva i pogrešna politika ali krivi smo si i mi sami...barem malo..ako zbog ničega onda jer smo zaokruživali pogrešen političare i glasali po bojama a ne po srcu. |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Biste li pristali na smanjenje plaće zbog ljubavi prema Domovini? sri srp 07 2010, 14:54 | |
| obavezno bi pristala (moš mislit) |
|
 | |
Blizanka Administratorica

Broj postova: 70627 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Re: Biste li pristali na smanjenje plaće zbog ljubavi prema Domovini? sri srp 07 2010, 15:06 | |
| ja se ne bih odrekla ..ko mi garantuje ako se odreknem da to ide u pravu svrhu ..i zasto ne bih imala sve vec juce ako mogu ...ne treba mi ni citav zivot da se mucim i gradim ..kao nasi prije ...znaci odreci se necega za svoju domovinu ... ja nikad ... _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Biste li pristali na smanjenje plaće zbog ljubavi prema Domovini? sri srp 07 2010, 15:17 | |
| ja se i onako dovoljno odričem na svom poslu....i zdravlja i živaca i strpljenja....ma svega.... |
|
 | |
Niky VIP član

Broj postova: 13792 Godine: 28 Datum registracije: 07.07.2009
 | Naslov: Re: Biste li pristali na smanjenje plaće zbog ljubavi prema Domovini? čet srp 08 2010, 09:18 | |
| Apsolutno nikada ne bih pristala na smanjenje plače zbog ljubavi prema Domovini , da li Domovina zbog ljubavi prema svome narodu , radi na boljitku, da nam poboljša zdrastvenu skrb , socijalno ugorožene obitelji da li im pomaže , ne, pa stoga ne bih niti ja učinila takav ustupak, jer se bojim da tako nešto ne bi na kraju išlo za boljitak našeg stanja , već u trpanje tuđih đepova . |
|
 | |

| Naslov: Re: Biste li pristali na smanjenje plaće zbog ljubavi prema Domovini? pet srp 09 2010, 22:18 | |
| A jeste i niti jedna nebi se odrekla malog komadiča.. od te crkavice ..za dobrobit svoje domovine  |
|
 | |
Dita von Teese VIP član

Broj postova: 3416 Godine: 101 Datum registracije: 12.02.2010
 | Naslov: Re: Biste li pristali na smanjenje plaće zbog ljubavi prema Domovini? pet srp 09 2010, 22:23 | |
| Ko su ovi sto su kliknuli na "ne znam" u anketi???  |
|
 | |

| Naslov: Re: Biste li pristali na smanjenje plaće zbog ljubavi prema Domovini? pet srp 09 2010, 22:24 | |
| Jaaaaaaaa..bistra  ..budući da ne radim za plaču..pa ne znam  |
|
 | |
Dita von Teese VIP član

| Naslov: Re: Biste li pristali na smanjenje plaće zbog ljubavi prema Domovini? pet srp 09 2010, 22:27 | |
| Kikice,Kikice,to si ti bila,ccccc....  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Biste li pristali na smanjenje plaće zbog ljubavi prema Domovini? pet srp 09 2010, 22:28 | |
| Da je domovina dala bilo šta u spomen na one koji su zbog ljubavi prema njoj život dali,odrekla bi se ,ali ovako ,ma bože sačuvaj .Kome,čemu. |
|
 | |

| Naslov: Re: Biste li pristali na smanjenje plaće zbog ljubavi prema Domovini? pet srp 09 2010, 22:30 | |
| Istina to se ja šalim samo. Stežite ovo stežite ono..stegoše oni nas tako jako da nam kaplire u očima pucaju..pitam se koliko će mo još durati  |
|
 | |
Dita von Teese VIP član

| Naslov: Re: Biste li pristali na smanjenje plaće zbog ljubavi prema Domovini? pet srp 09 2010, 22:34 | |
| Ne znam kakva je vasa domovina,ali ja ovoj mojoj ni centa ne bih dala.Nije ni ona meni nista,ama bas nista dala. |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Biste li pristali na smanjenje plaće zbog ljubavi prema Domovini? pet srp 09 2010, 22:56 | |
| Apsolutno ne ,jednom sam to uradio i nikad vise.Zato sad imamo sofere ko tajkune i babe ko menagere.Goni to u 101-u.  |
|
 | |
jocAGM Početnik

Broj postova: 43 Godine: 18 Datum registracije: 13.07.2010
 | Naslov: Re: Biste li pristali na smanjenje plaće zbog ljubavi prema Domovini? sri srp 14 2010, 16:34 | |
| jel ovo neki vic?  |
|
 | |
bodomiere VIP član

Broj postova: 4353 Godine: 21 Lokacija: Kaštel Sućurac Datum registracije: 30.05.2010
 | Naslov: Re: Biste li pristali na smanjenje plaće zbog ljubavi prema Domovini? pet srp 16 2010, 17:51 | |
| za koga da se odreknem?za ovu hrvatsku lopovsku bandu?da bi im  |
|
 | |
| | Biste li pristali na smanjenje plaće zbog ljubavi prema Domovini? | |
|