| Autor/ica | Poruka |
|---|
Kikica VIP legenda foruma

Broj postova: 46279 Godine: 33 Datum registracije: 04.03.2009
 | Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi pet 14 svi - 21:23 | |
|
Zadnja promjena: Kikica; pet 14 svi - 21:31; ukupno mijenjano 1 put. |
|
 | |
mentalistica Aktivni član

Broj postova: 956 Datum registracije: 14.05.2010
 | Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi pet 14 svi - 21:29 | |
| Jesam, hvala  |
|
 | |

| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi pet 14 svi - 21:34 | |
| Nema na čemu oprosti imalo sam zujava  .. Svaka ti čast..hvala tebi na pohvalama  |
|
 | |
mentalistica Aktivni član

Broj postova: 956 Datum registracije: 14.05.2010
 | Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi pet 14 svi - 21:36 | |
| Ostavim ja post i gledam naslov teme i ništa mi nije jasno Gledam kakve veze ima moja pohvala foruma s nekim forumašem  , ali nema veze  |
|
 | |

| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi pet 14 svi - 21:38 | |
| Ma sve 5...zbrkalo mi se sve  ..iste boje slova plava podloga..nebitno bitno da nitko nikog ne kudi .več se hvalimo.samo ti guštaj  |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88806 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi ned 6 lip - 9:24 | |
| | scorpio57 je napisao/la: | jbg pajdo evo po drugi puta sam naleto na taj link i sada moram rušit sve ni u redu da se takve stvari stavljaju,ode odavde jer je to dragnće podlo podmetnula |
O čemu se ovdje radi, kakvi linkovi? Scorpio mi je ovo poslao na pp. Ovakve stvari stavite na ovu temu. Ne mogu administratori znati za svaki post koji se napiše na forumu - zadnjih dana ih se napiše oko 1500 dnevno. Kad uočite da netko objavljuje linkove sa opasnim sadržajem, citirajte ih ovdje. Apsurdno je administratore okrivljavati za neki loš post i nije odmah forum loš ako pojedinac objavi neku glupost. Kome se ide s foruma zbog takvih stvari - neka ide, ne mora mi to najavljivati preko pp. Nemojte mi slati privatnu poruku za svaku glupost, svaki dan me dočeka brdo gluposti na pp. Pripazite i zašto koristite opciju kontaktiraj, jer ako tako šaljete poruke - šaljete ih svim adminima. Tu u prvom redu mislim na Pukyja koji svakog dana pošalje nekoliko gluposti preko "Kontaktiraj". _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
DjBjelovarcanin VIP član

Broj postova: 3941 Godine: 25 Lokacija: Sve zemlje u europi okruzje Datum registracije: 17.05.2009
 | Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi ned 6 lip - 11:20 | |
| | Goran je napisao/la: | | scorpio57 je napisao/la: | jbg pajdo evo po drugi puta sam naleto na taj link i sada moram rušit sve ni u redu da se takve stvari stavljaju,ode odavde jer je to dragnće podlo podmetnula |
O čemu se ovdje radi, kakvi linkovi? Scorpio mi je ovo poslao na pp. Ovakve stvari stavite na ovu temu. Ne mogu administratori znati za svaki post koji se napiše na forumu - zadnjih dana ih se napiše oko 1500 dnevno. Kad uočite da netko objavljuje linkove sa opasnim sadržajem, citirajte ih ovdje. Apsurdno je administratore okrivljavati za neki loš post i nije odmah forum loš ako pojedinac objavi neku glupost. Kome se ide s foruma zbog takvih stvari - neka ide, ne mora mi to najavljivati preko pp. Nemojte mi slati privatnu poruku za svaku glupost, svaki dan me dočeka brdo gluposti na pp. Pripazite i zašto koristite opciju kontaktiraj, jer ako tako šaljete poruke - šaljete ih svim adminima. Tu u prvom redu mislim na Pukyja koji svakog dana pošalje nekoliko gluposti preko "Kontaktiraj". |
Kakvi linkovi jbt? |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi ned 6 lip - 11:37 | |
| Netko je postavio link Idiot, koliko sam ja skuzila i onda mu je sviralo 2 sata na kompu "ti si idiot".....samo mi je rekao da ne trazim i slucajno ne kliknem na to |
|
 | |
DjBjelovarcanin VIP član

Broj postova: 3941 Godine: 25 Lokacija: Sve zemlje u europi okruzje Datum registracije: 17.05.2009
 | Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi ned 6 lip - 11:39 | |
| |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88806 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi ned 6 lip - 11:42 | |
| Sad sam obrisao temu jesi li idiot što je tana objavila, valjda je to to. Ne klikajte svašta jbg. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi ned 6 lip - 11:44 | |
| Nisam kliknula, jer sam bila upozorena, ali kad netko otvori temu i stavi link ti nebi otvorio? Svi smo mi znatizeljni  |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi ned 6 lip - 11:50 | |
| Ne bi, nisu svi baš toliko znatiželjni.  : Sad mi B. kaže da se radi o temi boli glava. Nije mi jasno kako netko klika ako u masi postova poslje uvoda (u kojem piše klikate na vlastitu odgovornost) piše o čemu je riječ? Stvarno bizarno i apsurdno. Da ne kažem nešto grublje...  Obrisati ću i to... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi ned 6 lip - 12:01 | |
| |
|
 | |

| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi ned 6 lip - 12:15 | |
| Ja sam davno kliknula na to..mene nije toliko uzrujela..prvo sam smanjila zvuk..a kada sam vidjela da se ne gasi jednostavno sam ugasila komp i ponovno podigla windowse tj upalila ga. Zbilja mi nije jasno zašto se toliko naljutio da je morao tako nekulturno psovati. To uopče nije bila neka bezobrazna niti stravična fora niti je u njoj bio virus.  |
|
 | |
WIND Aktivni član

Broj postova: 1671 Godine: 30 Datum registracije: 09.12.2009
 | Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi ned 6 lip - 12:18 | |
| |
|
 | |
| | Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
|