Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaLogin

Share | 

Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : 1, 2, 3, 4  Next
Autor/icaPoruka
Lajka
Aktivni član
Aktivni član

Female
Broj postova: 1507
Datum registracije: 02.11.2008

PostajNaslov: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime   čet pro 04 2008, 09:41

Evo jučer baš komentiram nešto s frendovima i slučajno pali na tu temu,i ono ja rekla kako ću ja zadržati svoje prezime ako se ikad udam lol! kad ono paljba odmah na mene...kao šta ja imam zadržavati svoje prezime i tako to a ja popizdila...na kraju se posvađali lol!

Što vi mislite,da li ste razmišljali ikad o tome da zadržite svoje prezime ili ne,kakvo vam je mišljenje oko toga.Čak sam negdje i čitala kako i muški uzimaju od ženske prezime..ono nevjerojatno lol! lol!
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime   čet pro 04 2008, 09:43

Ja svoje prezime ostavljam i samo dodam to novo njegovo.
[Vrh] Go down
Lajka
Aktivni član
Aktivni član

Female

PostajNaslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime   čet pro 04 2008, 09:47

Pa tako bi i ja,ali muškima to smeta izgleda i nije im svejedno što je meni totalno smiješno,ono ako ću ja zadržati svoje prezime onda ga i hoću i nema on meni tu šta pričati.

A zamisli kad uzmu ženino prezime,koje su to dijabole Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime   čet pro 04 2008, 09:48

Ja se nebih bunio da zadrži djevojačko prezime. Mene ne računajte u one koji se bune. Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime   čet pro 04 2008, 09:50

Ja sam se rodila s tim prezimenom i nema tog lika zbog kojeg bi ga prestala koristiti,ono ne postoji...ako je toliko ograničen da mu je tlaka da ostavim svoje prezime nek ide u k.... lagano.Ja svoje prezime definitivno ostavljam.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime   čet pro 04 2008, 09:51

Teofil je napisao/la:
Ja se nebih bunio da zadrži djevojačko prezime. Mene ne računajte u one koji se bune. Smile

king
[Vrh] Go down
Lajka
Aktivni član
Aktivni član

Female

PostajNaslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime   čet pro 04 2008, 09:51

Teofil je napisao/la:

Svaka čast teo cerekalo
Mogu ti biti žena lol! lol!
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime   čet pro 04 2008, 09:53

Lajka je napisao/la:
Teofil je napisao/la:

Svaka čast teo cerekalo
Mogu ti biti žena lol! lol!

:;): lol!
[Vrh] Go down
Lajka
Aktivni član
Aktivni član

Female

PostajNaslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime   čet pro 04 2008, 09:55

Kate je napisao/la:
Ja sam se rodila s tim prezimenom i nema tog lika zbog kojeg bi ga prestala koristiti,ono ne postoji...ako je toliko ograničen da mu je tlaka da ostavim svoje prezime nek ide u k.... lagano.Ja svoje prezime definitivno ostavljam.

Slažem se Kato s tobom cerekalo
Mislim ako će mi oko prezimena dizati frku onda mislim stvarno,ja ga isto ostavljam,pa bunio se on ili ne bunio...šteta tako lijepog prezimena lol! lol! lol!
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime   čet pro 04 2008, 09:57

Lajka je napisao/la:
Kate je napisao/la:

Slažem se Kato s tobom cerekalo
Mislim ako će mi oko prezimena dizati frku onda mislim stvarno,ja ga isto ostavljam,pa bunio se on ili ne bunio...šteta tako lijepog prezimena lol! lol! lol!

Smile
[Vrh] Go down
Lajka
Aktivni član
Aktivni član

Female

PostajNaslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime   čet pro 04 2008, 09:58

Legendo moja Smile
Zanimaju me još muška mišljenja,čisto me zanima kako na to gledaju :P
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime   čet pro 04 2008, 10:01

Reču ti ja normalan lik nema ništa protiv toga,a onaj kome je to problem je malo sjeban,da vidimo kakvih ovdje ima likova...ok ili sjebanih?...
[Vrh] Go down
Lajka
Aktivni član
Aktivni član

Female

PostajNaslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime   čet pro 04 2008, 10:03

Kate je napisao/la:
Reču ti ja normalan lik nema ništa protiv toga,a onaj kome je to problem je malo sjeban,da vidimo kakvih ovdje ima likova...ok ili sjebanih?...

hophop hophop hophop
Jebo ga ti,sad će svi biti normalni nakon ove tvoje rečenice,a moglo je možda biti i sjebanih hophop

Pa slažem se,svaki normalni lik neće imati ništa protiv toga,to je čisto nešto što ja želim i moja želja,a ako će mu smetati moje prezime prije njegovog onda neka furi No
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime   čet pro 04 2008, 10:05

ŽIVIO GOVORNIK... :dipl:
[Vrh] Go down
Lajka
Aktivni član
Aktivni član

Female

PostajNaslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime   čet pro 04 2008, 10:06

Kate je napisao/la:
ŽIVIO GOVORNIK... :dipl:

cerekalo cerekalo cerekalo
[Vrh] Go down

Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 4.Goto page : 1, 2, 3, 4  Next

Similar topics

-
» Kako upisati statićku rutu u svoje računalo
» zena u islamu
» Justin nema pojma zašto cure vrište kad ga vide