Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaLogin

Share | 

Vjera kao barijera u ljubavi?

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : Previous  1, 2, 3
Autor/icaPoruka
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female
Gemini Broj postova: 70625
Godine: 161
Datum registracije: 21.01.2009

PostajNaslov: Vjera kao barijera u ljubavi?   pon svi 17 2010, 14:18

First topic message reminder :

Šta biste rekli o tome ?

u danasnje vrijeme tesko je pronaci pravu ljubav i osobu u kojoj mozemo vidjeti sami sebe... pored svih prepreka koje se stvaraju medju ljudima koji se vole... sta kada jedna od tih prepreka bude razlicita vjeroispovijest...
mozda ne za voljene ali sta kada se okolina ili obitelj pocnu mijesati u vezu iz tog razloga sto poticu iz razlicitih kultura...
sta vi mislite o tome... da li je ljubav vrijedna borbe makar pod cijenu gubitka podrske obitelji i moze li uspjeti...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ja licno mislim da ljubav moze preci sve prepreke i ne smatram vjeru nesto narocito velikom preprekom za ljubav.. znam dosta ljudi koji su godinama u braku i slozno zive bez obzira na vjeru i pripadnost.. ja bih se borila za ljubav pod svaku cijenu i ne bih obracala paznju na misljenje i stavove okoline

Osho Rajneesh

Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
[Vrh] Go down
http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293 Online

Autor/icaPoruka
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female

PostajNaslov: Re: Vjera kao barijera u ljubavi?   čet pro 01 2011, 22:15

ne vidim razlog ako su dvoje u vezi zasto bi vjera bila prepreka ...obicaji do kojih drzite niko vam ih nece uskratiti samo cete dobiti jos nekih obicaja ili praznikakoje cete sa radoscu slaviti zajedno ...pa komsije drugih vjera pa se zajedno raduju i slave i drze do mnogih obicaja ..pa zasto ne bi oni koji se vole ...mislim da mi nikad ne bi bila prepreka vjera u ljubavi kao i sto nije aisto mislim da i moj partner zajedno sa mnom bi slavio i drzao do mojih obicaja ...jer sve je to stvar odgoja i karaktera covjeka ..ako postuje svoje postovat ce i tude ...ako ne postuje tude nikad ne mogu povjerovat da postuje svoje

Osho Rajneesh

[Vrh] Go down
http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293 Online
LuckyM5
VIP član
VIP član

Female
Capricorn Horse
Broj postova: 4096
Godine: 33
Datum registracije: 25.10.2011

PostajNaslov: Re: Vjera kao barijera u ljubavi?   čet pro 01 2011, 23:26

Blizz to su ti glumci koji se kunu u svoju vjeru i uzdižu je a ne poštuju tuđu i što je najgore mrze sve što je drugačije od njihovog. Ograničeni i primitivci. Su tra kad moja djeca odrastu koga god da izaberu imat će moj blagoslov. iskreno voljela bih da je kršćanka kao i oni ali kako god bude imat će moju podršku. Tamo gdje se vjera uzdiže iznad ljubavi nije dobro. Zalud sva vjera ako ljubavi nemaš u svom srcu. Ljubav je zapovijed dana od Boga koja se uzdiže iznad svih. I nije loše to slaviti sve duplo Smile Uvijek veselo Smile
[Vrh] Go down
Gracija...
VIP član
VIP član

Female
Libra Cat
Broj postova: 4940
Godine: 24
Datum registracije: 10.08.2011

PostajNaslov: Re: Vjera kao barijera u ljubavi?   sub pro 03 2011, 20:14

kala je napisao/la:
Gracija... je napisao/la:
Ama šta god da je - neka je..

Samo nek' nema dugu kosu..

Samo čekaj.. kladim se da će ti na kraju jedan čupavi, dugokosi slatkiš osvojiti srce.. veseli
I ja sam govorila, samo nek nije plav, pa.... suvišno je završiti rečenicu.. Laughing

Laughing A da.. Pa da na kraju ja njemu moram mrsiti duge, ruse kose?
A ne, ne!
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female

PostajNaslov: Re: Vjera kao barijera u ljubavi?   sub pro 03 2011, 21:30

@ Lucky istina zalud sva vjera ako nemamo ljubavi u srcu ....Bog i je ljubav i zaista mi nije jasno kako neko moze nekog prestati voljeti kad sazna koja je vjera ..a takvih ima jako puno ... rodbina prestane voljeti tvogpartnera/icu ili jednostavno ljubav negdje nestane izmedu partnera vjera im postaje preopterecenje...i nikad necu moci shvatiti tu ljubav jer mnogo ih takvih znam ...ljubav velika i najednom kazu ma znas nismo mogli njegovi ili njeni se petljali smeta im vjera ...gluposti ..ako ima ljubavi ima i volje i snage za prec sve prepreke ako mi to sami zelimo ....

Gracija ...tako ce ti i biti na kraju Laughing Laughing zato nikad ne reci ne volim to i to ...jer te to nece nikako zaobici Laughing

Osho Rajneesh

[Vrh] Go down
LuckyM5
VIP član
VIP član

Female
Capricorn Horse
Broj postova: 4096
Godine: 33
Datum registracije: 25.10.2011

PostajNaslov: Re: Vjera kao barijera u ljubavi?   sub pro 03 2011, 22:53

Žalosno je to bliz, koliko veza ima koje su prekinute na silu jer roditelji nisu mogli podnijeti da im kći ode za drugu vjeru loše Nikad to ne bih mogla oprostiti svojima da su mi to nametali. Samo što ja nikad nisam svoje ni slušala tako da nevjerujem da bi bili mogli utjecati na moj izbor. I ne mogu vjerovati da ljudi odustanu od neke osobe, veze , ljubavi kad saznaju da je druge vjere. Koji primitivci , i bolje da na vrijeme odustanu tužni Ti nisu zaslužili da ikad upoznaju pravu ljubav. tužni
[Vrh] Go down
Spes
Aktivni član
Aktivni član

Capricorn Rat
Broj postova: 410
Godine: 27
Datum registracije: 03.03.2011

PostajNaslov: Re: Vjera kao barijera u ljubavi?   ned svi 13 2012, 21:22

Ako če vjera biti prepreka i smetati nekome onda taj i ne zna šta je ljubav. Ako misli da če da se zaljubi, prvo neka pita kako se izjašnjava pa ako nisu iste vjere, neka srce stegne i kaže nemamo tu šta tražiti. Smile E da ga vidim ko če o tom misliti kad mu srce počne udarati. ;)
[Vrh] Go down

Vjera kao barijera u ljubavi?

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 3 / 3.Goto page : Previous  1, 2, 3

Similar topics

-
» Bijes, sram i nestanak ljubavi...
» Što slušate uz lulu?
» Glasanje: LITERARNI RAD
» Viljem Šekspir - Romeo i Julija
» Moj dnevnik^^