Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaLogin

Share | 

Vođenje ljubavi, seksanje, jebanje ili spavanje?

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : 1, 2, 3, 4, 5  Next
Autor/icaPoruka
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster
Broj postova: 88806
Godine: 30
Datum registracije: 24.09.2008

PostajNaslov: Vođenje ljubavi, seksanje, jebanje ili spavanje?   uto svi 04 2010, 02:40

Što od navedenog u naslovu koristite u svom svakodnevnom vokabularu? Meni je osobno najgluplje kad netko kaže da je spavao s nekim. Laughing Neki spavaju zajedno svaku noć, a da budem prost jebu se svake prijestupne tako da mi je ta terminologija bez veze... Laughing
Koristim riječ seksanje večinom. :passion

http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293 Online
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Vođenje ljubavi, seksanje, jebanje ili spavanje?   uto svi 04 2010, 02:44

pa šta znam..seksanje, trpanje, karanje i tako to.. Laughing

milsim da su to baš 'konkretne' reči.. Laughing Laughing krevet krevet
[Vrh] Go down
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Vođenje ljubavi, seksanje, jebanje ili spavanje?   uto svi 04 2010, 02:47

Oho, proširio sam znanja sad, za trpanje prvi put čujem, logično je, nema seksa bez utrpavanja nečega u nešto... big smile Laughing

http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293 Online
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Vođenje ljubavi, seksanje, jebanje ili spavanje?   uto svi 04 2010, 02:52

pa Kume, mislim da bi trebalo da se napravi rečnik 'manje poznatih izraza i reči', tako da ne dođe do zabune.. Laughing

današnja omladina treba da se edukuje na pravilan način.. bravo
[Vrh] Go down
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Vođenje ljubavi, seksanje, jebanje ili spavanje?   uto svi 04 2010, 02:55

Slažem se u potpunosti kume :passion

Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Vođenje ljubavi, seksanje, jebanje ili spavanje?   uto svi 04 2010, 03:02

Onda da počnemo od slova A: ?

Ajmo, pomozite da proširimo horizonte u ovoj oblasti života!!.. krevet
[Vrh] Go down
Rokerka
VIP član
VIP član

Female
Cancer Rat
Broj postova: 4347
Godine: 15
Datum registracije: 31.12.2009

PostajNaslov: Re: Vođenje ljubavi, seksanje, jebanje ili spavanje?   uto svi 04 2010, 05:57

meni je na primer ovo 'vodjenje ljubavi' onako...kad je sve lepo, romanticno, plaza, zvezde i te stvari A ovako uglavnom koristim 'spavanje' samo sa na ekipom sa kojom sam stalno u skoli ide ono jebanje, razvaljivanje, tuc-tuc, djiha-djiha, fakanje...a s naj frendicom imam 1000000 reci i znakova za to
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female
Gemini Broj postova: 70625
Godine: 161
Datum registracije: 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Vođenje ljubavi, seksanje, jebanje ili spavanje?   uto svi 04 2010, 06:48

too Mimi ..pokazi ti njima da danasnja omladina ne treba edukaciju ..prije njima treba malo obogatiti rijecnik sa novim pojmovima... Laughing
a najljepsa mi je rijec vodili ljubav ...ono bas mi sto Mimi rekla ta rijec dode za nesto predivno sa posebnom osobom...tu rijec samo poseban neko moze cuti od mene ...a inace u prici koristim seksali se...
od A pa dalje nista mi nije na um palo do... handrili se...praskali se ... Laughing Laughing

Osho Rajneesh

Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
[Vrh] Go down
Kikica
VIP legenda foruma
VIP legenda foruma

Female
Taurus Goat
Broj postova: 46279
Godine: 33
Datum registracije: 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Vođenje ljubavi, seksanje, jebanje ili spavanje?   uto svi 04 2010, 07:43

tuc-tuc, djiha-djiha,

Mi znamo često sex nazvati fuk..drpanje..drapanje..prc...skok.....nije A jel mora baš po abecedi... onaj fuk i skok su mi najromantičnije rijeći..odmah mi se da čim me pita jesi ili fuk ili skok
[Vrh] Go down
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Vođenje ljubavi, seksanje, jebanje ili spavanje?   uto svi 04 2010, 14:42

Kako ne znate na A . analno se seksali... Laughing

Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Vođenje ljubavi, seksanje, jebanje ili spavanje?   uto svi 04 2010, 14:43

ja ne koristim ni jednu trenutno
[Vrh] Go down
ajmeivana
VIP član
VIP član

Female
Virgo Rooster
Broj postova: 5247
Datum registracije: 09.03.2009

PostajNaslov: Re: Vođenje ljubavi, seksanje, jebanje ili spavanje?   sri svi 05 2010, 09:19

ja koristim izraz seksanje, kad sam bila mlađa je bilo spavanje...e a moj dečko e on koristi navedeno trpanje ponekad, šacanje
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Vođenje ljubavi, seksanje, jebanje ili spavanje?   sri svi 05 2010, 09:21

ne koristim ni jedan izraz
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Vođenje ljubavi, seksanje, jebanje ili spavanje?   sri svi 05 2010, 09:21

prcanje looool
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Vođenje ljubavi, seksanje, jebanje ili spavanje?   sri svi 05 2010, 09:36

Iana je napisao/la:
prcanje looool

zar moze romanticnije
[Vrh] Go down

Vođenje ljubavi, seksanje, jebanje ili spavanje?

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 5.Goto page : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Similar topics

-
» Bijes, sram i nestanak ljubavi...
» Prva lula, prvo pušenje, iskustva, dobra, loša...
» Čišćenje lule
» pečenje jezika
» gašenje lule