| | | Vođenje ljubavi, seksanje, jebanje ili spavanje? | |
| |
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88806 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Vođenje ljubavi, seksanje, jebanje ili spavanje? uto svi 04 2010, 02:40 | |
| Što od navedenog u naslovu koristite u svom svakodnevnom vokabularu? Meni je osobno najgluplje kad netko kaže da je spavao s nekim.  Neki spavaju zajedno svaku noć, a da budem prost jebu se svake prijestupne tako da mi je ta terminologija bez veze... Koristim riječ seksanje večinom. :passion _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Vođenje ljubavi, seksanje, jebanje ili spavanje? uto svi 04 2010, 02:44 | |
| |
|  | | Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88806 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Vođenje ljubavi, seksanje, jebanje ili spavanje? uto svi 04 2010, 02:47 | |
| Oho, proširio sam znanja sad, za trpanje prvi put čujem, logično je, nema seksa bez utrpavanja nečega u nešto...  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Vođenje ljubavi, seksanje, jebanje ili spavanje? uto svi 04 2010, 02:52 | |
| pa Kume, mislim da bi trebalo da se napravi rečnik 'manje poznatih izraza i reči', tako da ne dođe do zabune.. današnja omladina treba da se edukuje na pravilan način..  |

| Naslov: Re: Vođenje ljubavi, seksanje, jebanje ili spavanje? uto svi 04 2010, 02:55 | |
| Slažem se u potpunosti kume :passion _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Vođenje ljubavi, seksanje, jebanje ili spavanje? uto svi 04 2010, 03:02 | |
| Onda da počnemo od slova A: ?Ajmo, pomozite da proširimo horizonte u ovoj oblasti života!!..  |
|  | | Rokerka VIP član

Broj postova: 4347 Godine: 15 Lokacija: Nedođija ^^ Datum registracije: 31.12.2009
 | Naslov: Re: Vođenje ljubavi, seksanje, jebanje ili spavanje? uto svi 04 2010, 05:57 | |
| meni je na primer ovo 'vodjenje ljubavi' onako...kad je sve lepo, romanticno, plaza, zvezde i te stvari  A ovako uglavnom koristim 'spavanje' samo sa na ekipom sa kojom sam stalno u skoli ide ono jebanje, razvaljivanje, tuc-tuc, djiha-djiha, fakanje...a s naj frendicom imam 1000000 reci i znakova za to  |
|  | | Blizanka Administratorica

Broj postova: 70625 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Re: Vođenje ljubavi, seksanje, jebanje ili spavanje? uto svi 04 2010, 06:48 | |
| too Mimi ..pokazi ti njima da danasnja omladina ne treba edukaciju ..prije njima treba malo obogatiti rijecnik sa novim pojmovima... a najljepsa mi je rijec vodili ljubav ...ono bas mi sto Mimi rekla ta rijec dode za nesto predivno sa posebnom osobom...tu rijec samo poseban neko moze cuti od mene ...a inace u prici koristim seksali se... od A pa dalje nista mi nije na um palo do... handrili se...praskali se ...  _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
|
|  | | Kikica VIP legenda foruma

Broj postova: 46279 Godine: 33 Datum registracije: 04.03.2009
 | Naslov: Re: Vođenje ljubavi, seksanje, jebanje ili spavanje? uto svi 04 2010, 07:43 | |
| |

| Naslov: Re: Vođenje ljubavi, seksanje, jebanje ili spavanje? uto svi 04 2010, 14:42 | |
| Kako ne znate na A . analno se seksali...  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Vođenje ljubavi, seksanje, jebanje ili spavanje? uto svi 04 2010, 14:43 | |
| ja ne koristim ni jednu trenutno  |
|  | | ajmeivana VIP član

Broj postova: 5247 Godine: 30 Datum registracije: 09.03.2009
 | Naslov: Re: Vođenje ljubavi, seksanje, jebanje ili spavanje? sri svi 05 2010, 09:19 | |
| ja koristim izraz seksanje, kad sam bila mlađa je bilo spavanje...e a moj dečko e on koristi navedeno trpanje ponekad, šacanje  |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Vođenje ljubavi, seksanje, jebanje ili spavanje? sri svi 05 2010, 09:21 | |
| ne koristim ni jedan izraz  |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Vođenje ljubavi, seksanje, jebanje ili spavanje? sri svi 05 2010, 09:21 | |
| prcanje  |
|  | | Gost Gost
 | |  | | | | Vođenje ljubavi, seksanje, jebanje ili spavanje? | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| | Online | Ukupno je: 300 korisnika/ca online; 4 registriranih, 0 skrivenih i 296 gostiju. :: 2 Bots Blizanka, Goran, Kikica, RiječankaNajviąe korisnika/ca istovremeno online bilo je: 421, dana pon svi 21 2012, 21:05. |
| Statistics | Registriranih korisnika/ca: 4049. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Lenaaaa.
Ukupno postova: 757502. in 15515 subjects
|
| Top posting users this month | |
| Top posting users this week | |
| Misao dana |  |
| Marketing |  |
| Najbolji vicevi | | Dijeli Jadranka Kosor letke po Zagrebu i sretne cigu…
-Jeste li vi HDZ-ovac?
-Ne, ja sam sitni lopov! |
| Carpe diem blog |  |
|