| Autor/ica | Poruka |
|---|
Gost Gost
 | Naslov: Re: Ocjena Relax foruma na forumu o forumima sri 28 tra - 21:15 | |
| Od max. 10 po meni je ocjena 4 |
|
 | |
Dita von Teese VIP član

Broj postova: 3416 Godine: 101 Datum registracije: 12.02.2010
 | Naslov: Re: Ocjena Relax foruma na forumu o forumima sri 28 tra - 22:45 | |
| Hmm..da vidimo..sto se tice tehnicke strane foruma u to se ne razumijem,pa necu komentarisati.Jedino cu pohvaliti plavu pozadinu,bez koje ja ne mogu nikako.Ja u sustini ne volim male forume,mada na ovom sam se zadrzala jer se osjecam jako opusteno.Ekipa koja se tu skuplja je o.k.,nema svadja,ironije itd.,bar ne javno,sto je za mene od presudnog znacaja.E sad hvali tu dobre rasprave,kvalitetnijih tema..al dobro polako.Ocjena 5. |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88806 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Ocjena Relax foruma na forumu o forumima čet 29 tra - 9:34 | |
| Mislim da kvalitetnih tema svakako ima, a što se tiče kvalitetne diskusije, teško ju je postići sa malo članova, u svakom slučaju tvoj doprinos kvalitetnim diskusijama je dobro došao Dita.  :hy: _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Ocjena Relax foruma na forumu o forumima čet 29 tra - 9:37 | |
|  mislim da napredujemo..ima tu jos dosta posla ali timskim radom i dobrom voljom moze se dosta postici |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88806 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Ocjena Relax foruma na forumu o forumima čet 29 tra - 9:38 | |
| Slažem se Bleky i nemam što dodati na tvoje riječi  : :  :  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Ocjena Relax foruma na forumu o forumima čet 29 tra - 9:40 | |
|  ima da zasucemo rukave i da se bacimo na posao |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Ocjena Relax foruma na forumu o forumima čet 29 tra - 9:40 | |
| Tako je  :  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Ocjena Relax foruma na forumu o forumima čet 29 tra - 9:41 | |
|  evo nam i tornada  |
|
 | |
californiamen VIP član

Broj postova: 2524 Godine: 111 Datum registracije: 17.11.2009
 | |
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Ocjena Relax foruma na forumu o forumima čet 29 tra - 17:44 | |
| Sređeno. :hy: _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Ary VIP legenda foruma

Broj postova: 19662 Godine: 31 Lokacija: Sisak Datum registracije: 16.04.2009
 | |
 | |
scorpio57 Aktivni član

Broj postova: 2162 Godine: 54 Lokacija: sb Datum registracije: 18.05.2010
 | Naslov: Re: Ocjena Relax foruma na forumu o forumima uto 18 svi - 16:26 | |
| dosta dobar iako mi je ovo prvi dan od 1 do 10 ocjena 5 vjerujem da će kroz koji dan biti i veća,da pozadina je za 9 samo nastavite  |
|
 | |
mobile VIP član

Broj postova: 17443 Godine: 21 Datum registracije: 23.04.2011
 | Naslov: Re: Ocjena Relax foruma na forumu o forumima pet 6 svi - 8:05 | |
| relax je za 10 ovi ostali 0 |
|
 | |
Dusan VIP član

Broj postova: 5751 Godine: 17 Lokacija: Relax Forum Datum registracije: 10.09.2010
 | Naslov: Re: Ocjena Relax foruma na forumu o forumima sub 7 svi - 11:34 | |
| Mnogo se poboljsao forum , nego kakav je bio pre  |
|
 | |
mobile VIP član

Broj postova: 17443 Godine: 21 Datum registracije: 23.04.2011
 | Naslov: Re: Ocjena Relax foruma na forumu o forumima ned 8 svi - 7:44 | |
| slusaj brunolino provodi malo vise vremena na njemu pa ce da vidis koja je ocena ovi ostali ne mogu da mu prismrde i ocena je 10 |
|
 | |
| | Ocjena Relax foruma na forumu o forumima | |
|