| | Ocjena Relax foruma na forumu o forumima | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88806 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Ocjena Relax foruma na forumu o forumima sri 21 tra - 18:56 | |
| Ovdje pogledajte vrlo objektivnu ocjenu našeg foruma i izjasnite se o njoj ako želite.  :hy: _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Rokerka VIP član

Broj postova: 4347 Godine: 15 Lokacija: Nedođija ^^ Datum registracije: 31.12.2009
 | Naslov: Re: Ocjena Relax foruma na forumu o forumima sri 21 tra - 19:00 | |
| Mislim da je okej ocena....i super nam savete dade...  Samo mi se ne svidja sto kaze da je 2000 postova za moda malo...  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Ocjena Relax foruma na forumu o forumima sri 21 tra - 19:05 | |
|  ma pusti broj postova vazno je sta je u postovima  Ako neko ima kvalitetne postove kao ti Mimi zasluzuje da bude moderator  |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88806 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Ocjena Relax foruma na forumu o forumima sri 21 tra - 19:06 | |
| Da, čak je i manje od 2000 postova za moda dovoljno, ako obavlja svoj posao - otvara kvalitetne teme i pazi na red u svojoj kategoriji. :  :  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Ocjena Relax foruma na forumu o forumima sri 21 tra - 19:07 | |
| Ovo za reklamu mislim da je u pravu trebalo bi vise da se reklamiramo  gde god je to moguce |
|
 | |
Rokerka VIP član

Broj postova: 4347 Godine: 15 Lokacija: Nedođija ^^ Datum registracije: 31.12.2009
 | Naslov: Re: Ocjena Relax foruma na forumu o forumima sri 21 tra - 19:08 | |
| E hvala...sad ste me utesili  Ne date vi mene... Obecavam da od danas necu da budem lenja i skupicu 2004 posta...onome u inat  al sutra...  E i da...Bleki u pravu si... Ja sam reklamirala gde god sam se setila...ali vecina me pita "a sta ti je to forum?" tako da, sta da vam pricam dalje Sto se tice izgleda...stvarno bi moglo da se promeni....evo, ja mogu (bar mislim da mogu) da sredim ove ikonice kod kategorija...nemam pojma kako se to zove...sto on kaze pola ima pozadinu, pola ne...i mogla bi mozda navigacije...mada ako zna neko bolje da barata PS-om bolje nek on odradi.... Slazem se i za index....mogu da se otvore podforumi....bice preglednije....mada opet, nije lose ni ovako...kako hocete 
Zadnja promjena: Mimi :); sri 21 tra - 19:15; ukupno mijenjano 1 put. |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Ocjena Relax foruma na forumu o forumima sri 21 tra - 19:11 | |
| | Citat: | | Kao što sam već rekao,po meni je index predugačak.Ja ne volim dugačke indexe.Mnogo je lepše kada forum ima oko 3-4 kategorije,forume i podforume |
Mislim da bi po ovom pitanju mogli nesto da uradimo |
|
 | |
Rokerka VIP član

| Naslov: Re: Ocjena Relax foruma na forumu o forumima sri 21 tra - 19:15 | |
| mislim da po svakom pitanju treba nesto da uradimo  |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Ocjena Relax foruma na forumu o forumima sri 21 tra - 19:31 | |
| Slažem se s vama drage moje dame, dogovoriti ćemo se sve zajedno i ukloniti nedostatke na forumu. :  :  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Blizanka Administratorica

Broj postova: 70625 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Re: Ocjena Relax foruma na forumu o forumima sri 21 tra - 20:55 | |
| sto se mene tice ocjena je odlicna _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
|
|
 | |
Kikica VIP legenda foruma

Broj postova: 46279 Godine: 33 Datum registracije: 04.03.2009
 | Naslov: Re: Ocjena Relax foruma na forumu o forumima sri 21 tra - 21:07 | |
| Meni je skroz realna ..možda bi se trebali malo ponoviti..malo modernizirati...mislim kritike su po meni na mjestu....jer sve se mijenja jako brzo pa i apetiti korisnika...tako da ono što je bilo super jučer.. danas je tako tako Ali atmosferu nam ne može nitko ni ništa narušiti..promijenili i skratili indeks da ne rolamo sto godina..obojali se u roza zeleno ili sivo..možemo ju samo mi sami pokvariti..bitne su nakraju duše koje se tu nalaze.  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Ocjena Relax foruma na forumu o forumima čet 22 tra - 7:32 | |
| I meni je realna i odlična ocjena,svaka vam čast  |
|
 | |
nitapita VIP član

Broj postova: 4813 Godine: 27 Datum registracije: 25.10.2009
 | Naslov: Re: Ocjena Relax foruma na forumu o forumima čet 22 tra - 10:44 | |
| Ja se isto slazem sa vama ocjena je reala i odlicna  |
|
 | |
Ary VIP legenda foruma

Broj postova: 19662 Godine: 31 Lokacija: Sisak Datum registracije: 16.04.2009
 | Naslov: Re: Ocjena Relax foruma na forumu o forumima sri 28 tra - 20:53 | |
| ocjena je realna...i mislim da bi stvarno trebalo nešto promjeniti na forumu... sve kritike su na mjestu 
Zadnja promjena: Ariela; sri 28 tra - 21:05; ukupno mijenjano 1 put. |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Ocjena Relax foruma na forumu o forumima sri 28 tra - 20:57 | |
| Nije lose....reklo bi se vrlo dobar  |
|
 | |
| | Ocjena Relax foruma na forumu o forumima | |
|