Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaLogin

Share | 

Gdje ste nabavili avatar i zašto ste baš njega odabrali?

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
Autor/icaPoruka
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster
Broj postova: 88806
Godine: 30
Datum registracije: 24.09.2008

PostajNaslov: Gdje ste nabavili avatar i zašto ste baš njega odabrali?   pet 16 tra - 14:12

Pirati S Kariba su mi odličan film, Jack Sparrow fora lik, pa sam ga zato odabrao... našao ga na google-u.

http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293 Online
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female
Gemini Broj postova: 70624
Godine: 161
Datum registracije: 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Gdje ste nabavili avatar i zašto ste baš njega odabrali?   pet 16 tra - 14:15

Jednostavno volim jagode i kisu :;): pronasla na zedge.net

Osho Rajneesh

Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
[Vrh] Go down
http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293 Online
WIND
Aktivni član
Aktivni član

Female
Aquarius Rooster
Broj postova: 1671
Datum registracije: 09.12.2009

PostajNaslov: Re: Gdje ste nabavili avatar i zašto ste baš njega odabrali?   pet 16 tra - 14:16

Kosa mi je i inace pola crna a pola crvena + veliki sam ljubitelj ruza
Ovaj avatar sam nasla na google
[Vrh] Go down
sime
Aktivni član
Aktivni član

Male
Scorpio Pig
Broj postova: 1311
Godine: 40
Datum registracije: 06.09.2009

PostajNaslov: Re: Gdje ste nabavili avatar i zašto ste baš njega odabrali?   pet 16 tra - 14:23

nabavila mi blizanka
[Vrh] Go down
http://eseth.net/forum/
Rokerka
VIP član
VIP član

Female
Cancer Rat
Broj postova: 4347
Godine: 15
Datum registracije: 31.12.2009

PostajNaslov: Re: Gdje ste nabavili avatar i zašto ste baš njega odabrali?   pet 16 tra - 19:40

navavila na youtube-u....a izabrala njega sasvim slucajno
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Gdje ste nabavili avatar i zašto ste baš njega odabrali?   pet 16 tra - 19:44

jurko.....a nasla sam za tebe B. nesto
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Gdje ste nabavili avatar i zašto ste baš njega odabrali?   pet 16 tra - 19:49

evo B za tebe
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Gdje ste nabavili avatar i zašto ste baš njega odabrali?   pet 16 tra - 19:51

Gorane i tebi sam nasla ...btw neda mi otvoriti na temi ...poklanjam ti avatar
[Vrh] Go down
Kikica
VIP legenda foruma
VIP legenda foruma

Female
Taurus Goat
Broj postova: 46279
Godine: 33
Datum registracije: 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Gdje ste nabavili avatar i zašto ste baš njega odabrali?   pet 16 tra - 20:02

I meni B..pronašla..baš mi je superiškaaaa
[Vrh] Go down
Niky
VIP član
VIP član

Female
Aries Rat
Broj postova: 13792
Godine: 28
Datum registracije: 07.07.2009

PostajNaslov: Re: Gdje ste nabavili avatar i zašto ste baš njega odabrali?   pet 16 tra - 20:44

Sve avatare pronađem na Googlu i imam popriličnu kolekciju avatara koje mjenjam , ovisno o tome kako se osjećam, svi avatari su odraz mene jer u njima pronalazim neki dio sebe , pa kada pronađem sliku s kojom se stopim nju stavim .
Tako da eto , stavljam autorska prava na svoje avatare
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Gdje ste nabavili avatar i zašto ste baš njega odabrali?   pet 16 tra - 23:41

na google pronasla i odabrala sto mi se svida
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female
Gemini Broj postova: 70624
Godine: 161
Datum registracije: 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Gdje ste nabavili avatar i zašto ste baš njega odabrali?   sub 17 tra - 9:57

mazo ...hvala super je :;):
sasvim slucajno naletila na njeg na nekoj stranici ..

Osho Rajneesh

Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
[Vrh] Go down
Rokerka
VIP član
VIP član

Female
Cancer Rat
Broj postova: 4347
Godine: 15
Datum registracije: 31.12.2009

PostajNaslov: Re: Gdje ste nabavili avatar i zašto ste baš njega odabrali?   sub 17 tra - 10:06

Na googlu našla a odabrala zato što sam luda za ovim crtaćima...yu gi oh...i te stvari
[Vrh] Go down
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster
Broj postova: 88806
Datum registracije: 24.09.2008

PostajNaslov: Re: Gdje ste nabavili avatar i zašto ste baš njega odabrali?   ned 18 tra - 22:05

Hvala Mazo, budem ga stavio jednom. bravo :;): Što se Niky i njenih avatara tiče, njeni avatari doista najbolje odražavaju njen karakter i divni su.

Dita von Teese
VIP član
VIP član

Leo Dog
Broj postova: 3416
Godine: 101
Datum registracije: 12.02.2010

PostajNaslov: Re: Gdje ste nabavili avatar i zašto ste baš njega odabrali?   ned 18 tra - 22:22

Hmmm..slucajno je bilo,na netu sam trazila sliku za avatar.Ali nesto posebno sam trazila,drugacije..gledala sam slike prelijepih djevojka,i sve su bile zgodne,lijepe,ali ni u jednoj nisam mogla da se pronadjem,jednostavno nisu imale "ono nesto".A onda sam ugledala Ditu von Teese...sve ostalo je istorija.
[Vrh] Go down

Gdje ste nabavili avatar i zašto ste baš njega odabrali?

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 9.Goto page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Similar topics

-
» Melasa - gdje to naći?
» Justin nema pojma zašto cure vrište kad ga vide
» Gdje nabaviti?
» gdje kupiti Lulu u Zagrebu??
» gdje sta cuvati