| | Gdje ste nabavili avatar i zašto ste baš njega odabrali? | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88806 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Gdje ste nabavili avatar i zašto ste baš njega odabrali? pet 16 tra - 14:12 | |
| Pirati S Kariba su mi odličan film, Jack Sparrow fora lik, pa sam ga zato odabrao... našao ga na google-u.  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Blizanka Administratorica

Broj postova: 70624 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Re: Gdje ste nabavili avatar i zašto ste baš njega odabrali? pet 16 tra - 14:15 | |
| Jednostavno volim jagode i kisu :  : pronasla na zedge.net _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
|
|
 | |
WIND Aktivni član

Broj postova: 1671 Godine: 30 Datum registracije: 09.12.2009
 | Naslov: Re: Gdje ste nabavili avatar i zašto ste baš njega odabrali? pet 16 tra - 14:16 | |
| Kosa mi je i inace pola crna a pola crvena + veliki sam ljubitelj ruza Ovaj avatar sam nasla na google |
|
 | |
sime Aktivni član

Broj postova: 1311 Godine: 40 Lokacija: australia Datum registracije: 06.09.2009
 | Naslov: Re: Gdje ste nabavili avatar i zašto ste baš njega odabrali? pet 16 tra - 14:23 | |
| |
|
 | |
Rokerka VIP član

Broj postova: 4347 Godine: 15 Lokacija: Nedođija ^^ Datum registracije: 31.12.2009
 | Naslov: Re: Gdje ste nabavili avatar i zašto ste baš njega odabrali? pet 16 tra - 19:40 | |
| navavila na youtube-u....a izabrala njega sasvim slucajno  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Gdje ste nabavili avatar i zašto ste baš njega odabrali? pet 16 tra - 19:44 | |
| jurko.....a nasla sam za tebe B. nesto  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Gdje ste nabavili avatar i zašto ste baš njega odabrali? pet 16 tra - 19:49 | |
|  evo B za tebe |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Gdje ste nabavili avatar i zašto ste baš njega odabrali? pet 16 tra - 19:51 | |
|  Gorane i tebi sam nasla  ...btw neda mi otvoriti na temi ...poklanjam ti avatar |
|
 | |
Kikica VIP legenda foruma

Broj postova: 46279 Godine: 33 Datum registracije: 04.03.2009
 | Naslov: Re: Gdje ste nabavili avatar i zašto ste baš njega odabrali? pet 16 tra - 20:02 | |
|  I meni B..pronašla..baš mi je superiškaaaa  |
|
 | |
Niky VIP član

Broj postova: 13792 Godine: 28 Datum registracije: 07.07.2009
 | Naslov: Re: Gdje ste nabavili avatar i zašto ste baš njega odabrali? pet 16 tra - 20:44 | |
| Sve avatare pronađem na Googlu i imam popriličnu kolekciju avatara koje mjenjam , ovisno o tome kako se osjećam, svi avatari su odraz mene jer u njima pronalazim neki dio sebe , pa kada pronađem sliku s kojom se stopim nju stavim . Tako da eto , stavljam autorska prava na svoje avatare  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Gdje ste nabavili avatar i zašto ste baš njega odabrali? pet 16 tra - 23:41 | |
| na google pronasla i odabrala sto mi se svida |
|
 | |
Blizanka Administratorica

Broj postova: 70624 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Re: Gdje ste nabavili avatar i zašto ste baš njega odabrali? sub 17 tra - 9:57 | |
| mazo ...hvala super je :  : sasvim slucajno naletila na njeg na nekoj stranici .. _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
|
|
 | |
Rokerka VIP član

Broj postova: 4347 Godine: 15 Lokacija: Nedođija ^^ Datum registracije: 31.12.2009
 | Naslov: Re: Gdje ste nabavili avatar i zašto ste baš njega odabrali? sub 17 tra - 10:06 | |
| Na googlu našla a odabrala zato što sam luda za ovim crtaćima...yu gi oh...i te stvari  |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88806 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Gdje ste nabavili avatar i zašto ste baš njega odabrali? ned 18 tra - 22:05 | |
| Hvala Mazo, budem ga stavio jednom.  :  : Što se Niky i njenih avatara tiče, njeni avatari doista najbolje odražavaju njen karakter i divni su. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Dita von Teese VIP član

Broj postova: 3416 Godine: 101 Datum registracije: 12.02.2010
 | Naslov: Re: Gdje ste nabavili avatar i zašto ste baš njega odabrali? ned 18 tra - 22:22 | |
| Hmmm..slucajno je bilo,na netu sam trazila sliku za avatar.Ali nesto posebno sam trazila,drugacije..gledala sam slike prelijepih djevojka,i sve su bile zgodne,lijepe,ali ni u jednoj nisam mogla da se pronadjem,jednostavno nisu imale "ono nesto".A onda sam ugledala Ditu von Teese...sve ostalo je istorija.  |
|
 | |
| | Gdje ste nabavili avatar i zašto ste baš njega odabrali? | |
|