Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama


Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi
 
Početna stranicaFAQRegistracijaLogin

Share | 
 

 S kojeg drveta si ti pao

Go down 
Autor/icaPoruka
DaRkAnGeL
Zagrijao tipkovnicu
avatar

Female
Scorpio Buffalo
Broj postova : 629
Godine : 33
Lokacija : Zagreb
Datum registracije : 07.10.2008

PostajNaslov: S kojeg drveta si ti pao   11/28/2008, 00:58

S kojeg drveta si pao? Pronađi svoj rođendan i svoje drvo, ili rođendan osobe koja ti se sviđa Ovo je prilicno zanimljivo. Potječe od starog vjerovanja u keltskoj mitologiji.

Siječanj 01 - Siječanj 11 - Jelka
Siječanj 12 - Siječanj 24 - Brijest
Siječanj 25 - Veljača 03 - Platana
Veljača 04 - Veljača 08 - Topola
Veljača 09 - Veljača 18 - Smreka
Veljača 19 - Veljača 28 - Bor
Ožujak 01 - Ožujak 10 – Žalosna vrba
Ožujak 11 - Ožujak 20 - Limun
Ožujak 21 - Hrast
Ožujak 22 - Ožujak 31 - Lješnjak
Travanj 01 - Travanj 10 - Mušmula
Travanj 11 - Travanj 20 - Javor
Travanj 21 - Travanj 30 - Orah
Svibanj 01 - Svibanj 14 - Topola
Svibanj 15 - Svibanj 24 - Kesten
Svibanj 25 - Lipanj 03 - Jasen
Lipanj 04 - Lipanj 13 - Žbun
Lipanj 14 - Lipanj 23 - Smokva
Lipanj 24 - Breza
Lipanj 25 - Srpanj 04 - Jabuka
Srpanj 05 - Srpanj 14 - Jela
Srpanj 15 - Srpanj 25 - Brijest
Srpanj 26 - Kolovoz 04 - Platana
Kolovoz 05 - Kolovoz 13 - Topola
Kolovoz 14 - Kolovoz 23 - Smreka
Kolovoz 24 - Rujan 02 - Bor
Rujan 03 - Rujan 12 – Žalosna vrba
Rujan 13 - Rujan 22 - Limun
Rujan 23 - Maslina
Rujan 24 - Listopad 03 - Lješnjak
Listopad 04 - Listopad 13 - Mušmula
Listopad 14 - Listopad 23 - Javor
Listopad 24 - Studeni 11 - Orah
Studeni 12 - Studeni 21 - Kesten
Studeni 22 - Prosinac 01 - Jasen
Prosinac 02 - Prosinac 11 - Žbun
Prosinac 12 - Prosinac 21 - Smokva
Prosinac 22 - Bukva
Prosinac 23 - Prosinac 31 - JabukaJabuka (Ljubav) – obično vitki, karizmatični, dopadljivi i atraktivni, ugodnog vanjskog izgleda, rado flertuju, avanturisti, osjećajni, uvijek zaljubljeni, žele voljeti i da budu voljeni, vjerni, nježni, vrlo širokogrudni, talenti za znanost, žive za danas, bezbrižni filozofi sa snagom dobrog izlaganja.
Jasen (Ambicija) – neobično atraktivni, raduju se životu, impulsivni, poželjni, ne mare za kritiku, ambiciozni, inteligentni, talentirani, vole se igrati sa sudbinom, mogu biti egoisti, vrlo pouzdani, vjerni ljubavnici, ponekad im mozak vlada nad srcem, ali veze shvaćaju vrlo ozbiljno.
Bukva (Kreativnost) – imaju izraženo dobar ukus, zabrinuti oko svog izgleda, materijalisti, dobro organiziraju život i karijeru, ekonomični, dobre vođe, ne poduzimaju nepotrebne rizike, veličanstveni životni partneri, vrlo vode računa da ostanu fit (dijete, sport, itd.)
Breza (Inspiracija) – raduju se životu, atratktivni, elegantni, ljubazni, zadovoljni, ne vole ništa što je pretjerano, ne podnose vulgarnost, vole život u prirodi i miru, nisu pretjerano strastveni, prilično uobraženi, nedovoljno ambiciozni, umiju napraviti mirnu, zadovoljnu atmosferu.
Smreka (Sigurnost) – obično jako lijepi, znaju se srediti, vole luksuz, dobrog zdravlja, absolutno nisu stidljivi, pokazuju tendenciju da gledaju na druge s visine, samouvjereni , odlučni, nestrpljivi, vole da utječu na druge, imaju mnogo talenata, zdravo optimistični, čekaju pravu ljubav, sposobni da donose brze odluke.
Kesten (Iskrenost) – izrazito lijepi, ne vole pritisak, pravični, raduju se životu, zainteresiranii, rođeni diplomati ali u društvu osjetljivi, često nesigurni u sebe, ponekad uobraženi, osjećaju se neshvaćenima, vole samo jednom, imaju problema u pronalaženju partnera.
Platana (Vjernost) – jaki, mišićavi, odgovorni, uzimaju sve što im život pruža, zadovoljni, optimistični ,lakomi za novcem i priznanjima, mrze usamljenost, strastveni ljubavnici kojima nikada nije dosta, vjerni, uvredljivi, nestalni, pedantni i bezbrižni.
Brijest (Plemenitnost) – ugodne figure, odjeveni s ukusom, kažu glasno što im ne odgovara, naginju tome da ne opraštaju tuđe greške, veseli, žele biti vođe ali ne i da nekome pripadaju, vjerni i iskreni partneri, vole donositi odluke za druge, plemeniti, širokogrudni, veliki smisao za humor, praktični.
Smokva (Osjećajnost) – vrlo jaki, samovoljni, nezavisni, ne dozvoljavaju protivljenje ili svađu, vole život, obitelj, djecu i životinje, pravi društveni leptirići, puni humora, vole besposličarenje i dokolicu, talentirani za praktično, inteligentni.
Jela (Misterioznost) – puni ukusa, pošteni, obrazovani, vole sve što je lijepo, puni osjećaja, tvrdoglavi, egoistični ali se brinu za svoje bližnje, prilično zadovoljni, talentirani, mnogo prijatelja ali i neprijatelja, vrlo pouzdani.
Lješnjak (Izuzetnost) – šarmantni, skromni, puni razumijevanja, znaju ostaviti utisak, aktivni borci za socijanu pravdu, omiljeni, osjećajni, komplicirani ljubavnici, iskreni, tolerantni partneri, posjeduju pravu predstavu o pravičnosti.
Žbun (dobar ukus) – hladna ljepota, brinu se o svom izgledu i kondiciji, dobar ukus, nisu egoisti, čine sebi život što je moguće ugodnijim, vode discipliniran život, od partnera traže priznanje i prijateljstvo, sanjaju o neobičnim ljubavnicima, rijetko su zadovoljni svojim osjećajima, ne vjeruju gotovo nikome, uvijek su nesigurni u svoje vlastite odluke, vrlo savjesni.
Limun (Sumnja) – ono što život donosi prihvaćaju s mukom, mrze svađu, stres i posao, ne vole dosadu i udobnost, blagi su i popustljivi, žrtvuju se za prijatelje, imaju mnogo talenta ali nisu dovoljno ambiciozni da ih poboljšaju, stalno jadikuju i kritikuju, vrlo ljubomorni ali vjerni.
Javor (Nezavisnost) – neobične osobe, izražena moć izražavanja i originalnost, bojažljivi i rezervirani, slavoljubivi, ponosni, sigurni u sebe, željni uvijek novih iskustava, ponekad nervozni, dobro pamćenje, lako uče, obično imaju komplicirani ljubavni život, vole utjecati na druge.
Hrast (Hrabrost) – robusne prirode, jaki, nezavisni, nepopustljivi, osjećajni, ne vole nikakve promjene, nogama uvijek na zemlji, drže se činjenica, jednostavno ne razmišljaju već djeluju.
Maslina (Mudrost) – vole sunce, toplinu i lijepe osjećaje, razumni, puni razumijevanja, izbjegavaju agresivnost i nasilje, tolerantni, veseli, mirni, izražen osjećaj za pravdu, osjetljivi, uobraženi, nisu ljubomorni, vole čitati i biti u društvu obrazovanih ljudi.
Bor (Izuzetnost) – vole ugodno društvo, vrlo izdržljivi, znaju kako učiniti život ugodnim, vrlo aktivni, prirodni, dobri pratioci, brzo se zaljubljuju, ali isto tako brzo gube interes, brzo odustaju, puno mijenjaju dok ne nađu idealnog partnera kome vjeruju, pouzdani i praktični.
Topola (Nesigurnost) – djeluju vrlo dekorativno, nisu dovoljno sigurni u sebe, razumni samo kada je neophodno, potrebna im je podrška i ugodno okruženje da bi se opustili i otvorili, vrlo probirljivi, često sami, jako nesigurni, umjetničke prirode, dobri organizatori, naginju filozofiranju, pouzdani u svakoj situaciji, veze shvaćaju ozbiljno.
Mušmula (Osjećajnost) – šarmantni, veseli, daju sve od sebe a pri tome nisu egoisti, vole biti zapaženi, vole život, kretanje, nemir, čak i krize, istovremeno zavisni i nezavisni, dobrog ukusa, umjetnici, strastveni, naglašenih osjećaja, dobri pratioci, ne predaju se.
Orah (Strast) – nezavisni, čudni i puni kontradiktornosti, često egoistični, agresivni, velikodušni, obrazovani, neočekivano reagiraju, spontani, neograničeno slavoljublje i ambicija, nisu fleksibilni, teški i čudni partneri, drugi ih rijetko vole ali im se često čude, dobri stratezi, vrlo ljubomorni i strastveni, ne prave nikakve kompromise.
Žalosna vrba (Melankoličnost) – divni, ali puni melankolije, atraktivni, vrlo duhovni, vole sve što je lijepo i ukusno, vole putovati, sanjari, neumorni, komplicirani, iskreni, može se utjecati na njih ali je s njima teško živjeti, poželjni, dobra intuicija, pate zbog ljubavi ali ponekad pronađu partnera koji im daje oslonac.
[Vrh] Go down
Gost
GostPostajNaslov: Re: S kojeg drveta si ti pao   11/28/2008, 09:37

Jelka... :bor:
[Vrh] Go down
Gost
GostPostajNaslov: Re: S kojeg drveta si ti pao   11/28/2008, 10:02

Kesten
[Vrh] Go down
Gost
GostPostajNaslov: Re: S kojeg drveta si ti pao   11/28/2008, 12:55

Topola Rolling Eyes
[Vrh] Go down
Gost
GostPostajNaslov: Re: S kojeg drveta si ti pao   11/28/2008, 13:00

Teofil je napisao/la:
Kesten

nice... :;):
[Vrh] Go down
DaRkAnGeL
Zagrijao tipkovnicu
avatar

Female
Scorpio Buffalo
Broj postova : 629
Godine : 33
Lokacija : Zagreb
Datum registracije : 07.10.2008

PostajNaslov: Re: S kojeg drveta si ti pao   11/28/2008, 16:13

kesten
[Vrh] Go down
Gost
GostPostajNaslov: Re: S kojeg drveta si ti pao   11/28/2008, 16:19

a otkud bi ja nego sa smokve lol!
[Vrh] Go down
Lajka
Zagrijao tipkovnicu


Female
Broj postova : 759
Datum registracije : 02.11.2008

PostajNaslov: Re: S kojeg drveta si ti pao   11/28/2008, 16:22

Pala sam s oraha...a nije mi ono neko objašnjenje :bounce:
[Vrh] Go down
Gost
GostPostajNaslov: Re: S kojeg drveta si ti pao   5/13/2009, 12:59

Žalosna vrba... Laughing pogodiše nešto,jedino ne ono da se može utjecati na takve osobe koje su pale s žalosne vrbe...a sunce ti...... Laughing
[Vrh] Go down
ajmeivana
Ljubitelj foruma
avatar

Female
Virgo Rooster
Broj postova : 3736
Godine : 37
Datum registracije : 09.03.2009

PostajNaslov: Re: S kojeg drveta si ti pao   5/13/2009, 13:17

Bor , lipo moje stablo ljubav
[Vrh] Go down
Gost
GostPostajNaslov: Re: S kojeg drveta si ti pao   4/13/2010, 17:16

Brijest (Plemenitnost) – ugodne figure, odjeveni s ukusom, kažu glasno
što im ne odgovara, naginju tome da ne opraštaju tuđe greške, veseli,
žele biti vođe ali ne i da nekome pripadaju, vjerni i iskreni partneri,
vole donositi odluke za druge, plemeniti, širokogrudni, veliki smisao
za humor, praktični.
[Vrh] Go down
nitapita
Ljubitelj foruma
avatar

Libra Rat
Broj postova : 4671
Godine : 34
Datum registracije : 25.10.2009

PostajNaslov: Re: S kojeg drveta si ti pao   4/13/2010, 17:24

Rujan 24 - Listopad 03 - Lješnjak
Lješnjak (Izuzetnost) – šarmantni, skromni, puni razumijevanja, znaju
ostaviti utisak, aktivni borci za socijanu pravdu, omiljeni, osjećajni,
komplicirani ljubavnici, iskreni, tolerantni partneri, posjeduju pravu
predstavu o pravičnosti.
[Vrh] Go down
Dita von Teese
Ljubitelj foruma
avatar

Leo Dog
Broj postova : 3347
Godine : 108
Datum registracije : 12.02.2010

PostajNaslov: Re: S kojeg drveta si ti pao   4/13/2010, 17:29

Smreka..
[Vrh] Go down
Sponsored content
PostajNaslov: Re: S kojeg drveta si ti pao   

[Vrh] Go down
 
S kojeg drveta si ti pao
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
Relax forum :: Lifestyle :: Horoskop i numerologija :: Astrologija-
Forum(o)Bir: