| | | Svi zaljubljeni parovi imaju svoju pesmu... | |
| | Autor/ica | Poruka |
|---|
Rokerka VIP član

Broj postova: 4347 Godine: 15 Lokacija: Nedođija ^^ Datum registracije: 31.12.2009
 | Naslov: Svi zaljubljeni parovi imaju svoju pesmu... uto tra 13 2010, 16:41 | |
| Tako kad se okupimo svi...bilo da je drustvo, rodbina, porodica...cesto se, dok slusamo muziku, spomene "ee, ovo je nasa pesma"...Pa mi je palo na pamet, da li svi koji su zaljubljeni imaju tu neku svoju pesmu? Da li vi i vas partner imate svoju pesmu? Koja je to pesma...i zasto bas ona VASA?  |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Svi zaljubljeni parovi imaju svoju pesmu... sri tra 14 2010, 07:44 | |
| Ja s svojim partnerom nemam pjesmu,imam pjesmu koju ja kad čujem sjetim se njega,njegovih postupaka,naše ljubavi,al sad baš da kažemo to je naša ne. |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Svi zaljubljeni parovi imaju svoju pesmu... uto tra 20 2010, 01:21 | |
| Ovo je naša pesma...
Toliko toga znamo ti I ja Med u nocima S tobom nikad ne razgovaram Pricamo ocima Necu ti kriti, sve znas Previse zelim te ja
Sve si mi ti Reci da si moja, reci mi Samo da cujem iako vec znam Ti, samo ti Reci da si moja, reci mi I bicu zauvijek s tobom ili sam
Za lude misli nemam vremena Ti ih odvlacis U mojoj sobi nema oblaka Jer ti se uvlacis Necu ti kriti, sve znas Previse zelim te ja
Sve si mi ti Reci da si moja, reci mi Samo da cujem iako vec znam Ti, samo ti Reci da si moja ljubavi I bicu zauvijek s tobom ili sam
Sve si mi ti Reci da si moja, reci mi Samo da cujem iako vec znam Ti, samo ti Reci da si moja ljubavi I bicu zauvijek s tobom ili sam
Sve si mi ti Reci da si moja ljubavi Iako vec znam Ti, samo ti Reci da si moja ljubavi Bicu zauvijek s tobom ili sam
Vlado Georgijev - Sve si mi ti |
|  | | Niky VIP član

Broj postova: 13792 Godine: 28 Datum registracije: 07.07.2009
 | Naslov: Re: Svi zaljubljeni parovi imaju svoju pesmu... uto tra 20 2010, 01:49 | |
| | tornado je napisao/la: | Ovo je naša pesma...
Toliko toga znamo ti I ja Med u nocima S tobom nikad ne razgovaram Pricamo ocima Necu ti kriti, sve znas Previse zelim te ja
Sve si mi ti Reci da si moja, reci mi Samo da cujem iako vec znam Ti, samo ti Reci da si moja, reci mi I bicu zauvijek s tobom ili sam
Za lude misli nemam vremena Ti ih odvlacis U mojoj sobi nema oblaka Jer ti se uvlacis Necu ti kriti, sve znas Previse zelim te ja
Sve si mi ti Reci da si moja ljubavi Iako vec znam Ti, samo ti Reci da si moja ljubavi Bicu zauvijek s tobom ili sam
Vlado Georgijev - Sve si mi ti |
Ovo je naša pjesma |
|  | | Kikica VIP legenda foruma

Broj postova: 46279 Godine: 33 Datum registracije: 04.03.2009
 | Naslov: Re: Svi zaljubljeni parovi imaju svoju pesmu... čet pro 09 2010, 15:30 | |
| Mi onda nismo bili nikada zaljubljeni..jer nemamo svoju ljubavnu pjesmu...ili je to možda Paranoid ..uvijek me podsjeti na izlaske |
|  | | Gabi Početnik

Broj postova: 41 Godine: 16 Lokacija: Rijeka Datum registracije: 12.12.2010
 | Naslov: Re: Svi zaljubljeni parovi imaju svoju pesmu... ned pro 12 2010, 20:28 | |
| |
|  | | curka2010 Početnik

Broj postova: 30 Godine: 22 Lokacija: zagreb Datum registracije: 12.12.2010
 | Naslov: Re: Svi zaljubljeni parovi imaju svoju pesmu... pon pro 13 2010, 01:27 | |
| I've lived a life that's full. I've traveled each and ev'ry highway; And more, much more than this, I did it my way.
Regrets, I've had a few; But then again, too few to mention. I did what I had to do And saw it through without exemption.
I planned each charted course; Each careful step along the byway, But more, much more than this, I did it my way. |

| Naslov: Re: Svi zaljubljeni parovi imaju svoju pesmu... pon pro 13 2010, 09:24 | |
| Lijepa vam je pjesma Curka |
|  | | Ketica VIP član

Broj postova: 4447 Godine: 22 Lokacija: zagreb Datum registracije: 10.12.2010
 | Naslov: Re: Svi zaljubljeni parovi imaju svoju pesmu... pon pro 13 2010, 09:36 | |
| Da znam kako ti je kada čitaš pjesme moje, pisala bih još tužnije da rasplačem srce tvoje. Pjesme su mi pune bola, Svaka od njh nešto znači, Zato dragi kad ih čitaš, Suzu pusti al ne plači. Vječno ću te spominjati, U životu,u samoći Usamljena jednog dana u crnu zemlju ja ću poći. Kada vidiš da me nema osjetit ćeš što su boli, Jer baš nitko neće moći Da te tako silno voli. Poželjet ćeš tada dragi, Da ne živiš ni dan duže, Poći ti ćeš jednog dana Na grob da mi staviš ruže. Naći ćeš mi grob al bit će sav u gustoj travi, jer baš nitko neće moći, Da mi cvijetak na njega stavi. Sjetit ćeš se moga lika Iz kojeg još ljubav zrači, Sjetit ćeš se mojih riječi Suzu pusti,al ne plači. (ako kome treba napisati pjesmu za nekoga,puna sam inspiracije a i za džabe je)
Zadnja promjena: Ketica; pon pro 13 2010, 10:15; ukupno mijenjano 1 put. |

| Naslov: Re: Svi zaljubljeni parovi imaju svoju pesmu... pon pro 13 2010, 10:12 | |
| Lijepo od tebe Keti |
|  | | Ketica VIP član

Broj postova: 4447 Godine: 22 Lokacija: zagreb Datum registracije: 10.12.2010
 | Naslov: Re: Svi zaljubljeni parovi imaju svoju pesmu... pon pro 13 2010, 10:14 | |
| | Kikica je napisao/la: | Lijepo od tebe Keti |
pa ako išta baš znam-znam onda je to pisanje pjesama |
|  | | Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88806 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Svi zaljubljeni parovi imaju svoju pesmu... čet vel 17 2011, 08:56 | |
| U svakom slucaju te volim
Volim te uvijek, i kada se budis i kad na licu sminke nemas i kad si ljuta, i kada se cudis i kad bez mene na ples se spremas uvijek te volim, hocu da znas
Refren Volim te, ne znam kako da odolim u svakom slucaju te volim
Volim te kada si blijeda i sjetna i kada bore imas na licu volim te kada si divlja i sretna i kad u ruci drzis pticu kada neces nista da mi das
Refren
Volim te uvijek, i kada sanjas kada ne pises mi, kada te nema kada od mene stalno se sklanjas volim te kada si posve nijema kada sutis poput ribe bas
Refren
Volim te uvijek, cak i tada kad ne volim te, kada si sama kad vecer pada iznad grada volim te kada se pravis dama kad ne volis me kao sada
I u tome i jeste zivot nas u svakom slucaju te volim
Čarobno jutro
Sto je to, tako snazno da pogledas mozda znak da si covjek kojeg zelim kraj sebe
Jedna iskra je dovoljna da zapali vatru da ispustim glas njezno ljubis mi vrat kao stranac u noci iz mog sna
Obecaj mi da smo zivot ti i ja jedna olujna noc mokra sva od dodira u meni sve gori pod rukama tvojim ja umirem sad
Obecaj mi da smo snaga valova podivljali zar na vrelim usnama to carobno jutro u ocima mojim kad tvoja sam sva
Prije tebe tuge su me stoput slomile voljela sam druge u njima trazila sam te
Ne daj me, vise nikad nikome cijeli zivot cekam slomljenog srca da suze mi obrises sve
Obecaj mi da _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|  | | Blonde VIP član

Broj postova: 6355 Godine: 26 Datum registracije: 30.08.2011
 | Naslov: Re: Svi zaljubljeni parovi imaju svoju pesmu... čet stu 10 2011, 22:55 | |
| Ti si moja ljubavna pesma moja prva misao kad me jutro probudi ti si potreba i smisao
Ti si tim za koji oduvek iz sve snage navijam mnoge zene lude za tobom a ti meni pripadas
Ref. Da te volim, malo je reci ti si moj par pod zvezdama i ja nista ne bih znala o sreci da te jos nisam pronasla
Da te volim, malo je reci ti si moj par pod zvezdama i ja nista ne bih znala o sreci da te jos, da te jos nisam pronasla
Ti si moja zivotna ljubav neko ko me zagreva kad je hladno i svuda je tama ti si svetlost jedina
I mada znam da ponekad sumnjas iz nekih starih razloga ti si poslednji na ovom svetu koga bih ikad izdala |
|  | | | | Svi zaljubljeni parovi imaju svoju pesmu... | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| | Online | Ukupno je: 297 korisnika/ca online; 4 registriranih, 0 skrivenih i 293 gostiju. :: 2 Bots Blizanka, Goran, plazmica i kremic, RiječankaNajviąe korisnika/ca istovremeno online bilo je: 421, dana pon svi 21 2012, 21:05. |
| Statistics | Registriranih korisnika/ca: 4049. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Lenaaaa.
Ukupno postova: 757486. in 15515 subjects
|
| Top posting users this month | |
| Top posting users this week | |
| Misao dana |  |
| Marketing |  |
| Najbolji vicevi | | Dijeli Jadranka Kosor letke po Zagrebu i sretne cigu…
-Jeste li vi HDZ-ovac?
-Ne, ja sam sitni lopov! |
| Carpe diem blog |  |
|