| | | Koliko ti je stalo do seksa? (test) | |
| | Autor/ica | Poruka |
|---|
Blizanka Administratorica

Broj postova: 70624 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Koliko ti je stalo do seksa? (test) pet oľu 12 2010, 10:00 | |
| i da li ti je uopce stalo....
http://www.astrolook.com/magazin/doc/72.shtml _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
Zadnja promjena: blizanka; pet oľu 12 2010, 10:20; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Koliko ti je stalo do seksa? (test) pet oľu 12 2010, 10:07 | |
| Najvise odgovora pod "a":
Ti si bez sumnje carobnjak od ljubavni(ce)ka. Tvoja mastovitost opija. Umes da dajes i da pruzis zadovoljstvo, ali i da sam(a) uzimas i uzivas. Ti si velik(a) i ljubavni(ca)k i volis aktivan seksualni zivot. Cesto mozes imati problem sa "sparing partnerom", jer nije lako pratiti tvoj korak od "sedam milja". Ipak, tvoji seksualni apetiti i afiniteti nisu razlog da prevrsis svaku meru i predjes u tabor "zabludelih ovcica". Pa jesam li ja ovnica ili nisam  |
|  | | Niky VIP član

Broj postova: 13792 Godine: 28 Datum registracije: 07.07.2009
 | Naslov: Re: Koliko ti je stalo do seksa? (test) pet oľu 12 2010, 10:47 | |
| Najvise odgovora pod "b":
Ti si zabludeli egzibicionista koji ne zna za granicu. Najvise obozavas da ti uzivas, a drugi neka se pridruze ako ima "mesta". Nemas premca u isterivanju svojih fantazija. Osvajas munjevito, na precac ili direktno -- nokautom "pravo u celo", pa ko prezivi. Razmisli, potrebno je da artikulises svoj seksualni nagon. Nije sve u zivotu poziv na lov ili zov na "odstrel", postoje i druga zadovoljstva ili umotvorine.  ajmo tko je za '' odstrel ''...  |
|  | | teaa Aktivni član

Broj postova: 2446 Godine: 42 Lokacija: Split Datum registracije: 05.02.2010
 | Naslov: Re: Koliko ti je stalo do seksa? (test) pet oľu 12 2010, 11:00 | |
| Najvise odgovora pod "b": Ti si zabludeli egzibicionista koji ne zna za granicu. Najvise obozavas da ti uzivas, a drugi neka se pridruze ako ima "mesta". Nemas premca u isterivanju svojih fantazija. Osvajas munjevito, na precac ili direktno -- nokautom "pravo u celo", pa ko prezivi. Razmisli, potrebno je da artikulises svoj seksualni nagon. Nije sve u zivotu poziv na lov ili zov na "odstrel", postoje i druga zadovoljstva ili umotvorine. Zar ja...uh...bez teksta sam...  |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Koliko ti je stalo do seksa? (test) uto oľu 16 2010, 21:02 | |
| ma necu da resavam znam da mi je stalo  |
|  | | Blizanka Administratorica

Broj postova: 70624 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Re: Koliko ti je stalo do seksa? (test) uto oľu 16 2010, 21:14 | |
| Najvise odgovora pod "a": Ti si bez sumnje carobnjak od ljubavni(ce)ka. Tvoja mastovitost opija. Umes da dajes i da pruzis zadovoljstvo, ali i da sam(a) uzimas i uzivas. Ti si velik(a) i ljubavni(ca)k i volis aktivan seksualni zivot. Cesto mozes imati problem sa "sparing partnerom", jer nije lako pratiti tvoj korak od "sedam milja". Ipak, tvoji seksualni apetiti i afiniteti nisu razlog da prevrsis svaku meru i predjes u tabor "zabludelih ovcica". jednom carobnjak ostaje uvijek carobnajk...  _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
|
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Koliko ti je stalo do seksa? (test) sub oľu 20 2010, 16:25 | |
| šta se tu ima rješavati,. volim sex i gotovo... |
|  | | Kikica VIP legenda foruma

Broj postova: 46279 Godine: 33 Datum registracije: 04.03.2009
 | Naslov: Re: Koliko ti je stalo do seksa? (test) sub oľu 27 2010, 20:34 | |
| Najvise odgovora pod "c":
Zasluzujes prolaznu ocenu. U djetinjstvu si razvio(la) izvestan stepen samosvesti kad je seksualnost u pitanju. Sada treba vise da se posvetis prakticnom. Umes da izrazis svoje seksualne potrebe, ali nemas dovoljno istrajnosti da ih zadovoljis. Volis da mudrujes: ko ili sta bi ti idealno "odgovaralo". Ne ustezi se da konkretno ostvaris svoje potrebe.  |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Koliko ti je stalo do seksa? (test) sub oľu 27 2010, 22:57 | |
| Najvise odgovora pod "c":
Zasluzujes prolaznu ocenu. U djetinjstvu si razvio(la) izvestan stepen samosvesti kad je seksualnost u pitanju. Sada treba vise da se posvetis prakticnom. Umes da izrazis svoje seksualne potrebe, ali nemas dovoljno istrajnosti da ih zadovoljis. Volis da mudrujes: ko ili sta bi ti idealno "odgovaralo". Ne ustezi se da konkretno ostvaris svoje potrebe. |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Koliko ti je stalo do seksa? (test) pet tra 30 2010, 18:45 | |
| Najvise odgovora pod "a":
Ti si bez sumnje carobnjak od ljubavni(ce)ka. Tvoja mastovitost opija. Umes da dajes i da pruzis zadovoljstvo, ali i da sam(a) uzimas i uzivas. Ti si velik(a) i ljubavni(ca)k i volis aktivan seksualni zivot. Cesto mozes imati problem sa "sparing partnerom", jer nije lako pratiti tvoj korak od "sedam milja". Ipak, tvoji seksualni apetiti i afiniteti nisu razlog da prevrsis svaku meru i predjes u tabor "zabludelih ovcica".  |
|  | | | | Koliko ti je stalo do seksa? (test) | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| | Online | Ukupno je: 297 korisnika/ca online; 4 registriranih, 0 skrivenih i 293 gostiju. :: 2 Bots Blizanka, Goran, plazmica i kremic, RiječankaNajviąe korisnika/ca istovremeno online bilo je: 421, dana pon svi 21 2012, 21:05. |
| Statistics | Registriranih korisnika/ca: 4049. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Lenaaaa.
Ukupno postova: 757480. in 15515 subjects
|
| Top posting users this month | |
| Top posting users this week | |
| Misao dana |  |
| Marketing |  |
| Najbolji vicevi | | Dijeli Jadranka Kosor letke po Zagrebu i sretne cigu…
-Jeste li vi HDZ-ovac?
-Ne, ja sam sitni lopov! |
| Carpe diem blog |  |
|