Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaLogin

Share | 

Što sve radite dok vozite automobil?

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : 1, 2, 3, 4  Next

Što sve radite u vožnji?
 Ništa, koncentriram se na vožnju.
 Pričam na mob.
 Razgovaram s suputnicima.
 Šminkam se.
 Gledam se u retrovizoru.
 Slušam i- pod (mp3player ili sl.).
 Plešem.
 Kopam po torbi i sl.
 Ostalo ...
Rezultati
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

PostajNaslov: Što sve radite dok vozite automobil?   uto 25 stu 2008 - 15:45

Sigurnost je najvažnija, kako i u svemu tako i u vožnji automobila. No, često puta zanemarimo sva upozorenja i razbacamo se po cijelom automobilu. Što vi sve radite dok imate u ruci hladno oružje (volan)?

P.S. Možete odabrati više odgovora cerekalo

Zadnja promjena: tana; uto 25 stu 2008 - 18:46; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh] Go down
D_DoLL
Aktivni član
Aktivni član

Female
Scorpio Snake
Broj postova: 401
Godine: 22
Datum registracije: 18.11.2008

PostajNaslov: Re: Što sve radite dok vozite automobil?   uto 25 stu 2008 - 16:19

Često mi se znalo dogodit da idem tipkat sms-ove, jer me netko "baš u tom trenu" trebao.. znam da nije baš pametno, al jbg.. a pazim kolko mogu.. cerekalo
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što sve radite dok vozite automobil?   uto 25 stu 2008 - 16:39

Dok vozim,pričam na mobitel ili tipkam poruku,obavezno pjevam,plešem pomalo...itd auto
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što sve radite dok vozite automobil?   uto 25 stu 2008 - 18:45

Ja sam stvarno opasnost na cesti. Ako mob zvoni - javim se, kopam po torbi, tražim cigare, pljugam, pričam sa suprutnicima, čagam i pjevam ... ajde jedino se ne gledam u retrovizor. :eh,da:
[Vrh] Go down
Lajka
Aktivni član
Aktivni član

Female
Broj postova: 1507
Datum registracije: 02.11.2008

PostajNaslov: Re: Što sve radite dok vozite automobil?   uto 25 stu 2008 - 19:20

Ja se strogo držim propisa looool
[Vrh] Go down
MM
Aktivni član
Aktivni član

Male
Broj postova: 121
Datum registracije: 01.10.2008

PostajNaslov: Re: Što sve radite dok vozite automobil?   uto 25 stu 2008 - 20:24

Ja ,kao suvozač, se imam običaj derati. Bio otvoren ili zatvoren prozor.
[Vrh] Go down
Lajka
Aktivni član
Aktivni član

Female

PostajNaslov: Re: Što sve radite dok vozite automobil?   uto 25 stu 2008 - 20:25

MM je napisao/la:
Ja ,kao suvozač, se imam običaj derati. Bio otvoren ili zatvoren prozor.

A zašto se dereš?
[Vrh] Go down
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster
Broj postova: 88806
Godine: 30
Datum registracije: 24.09.2008

PostajNaslov: Re: Što sve radite dok vozite automobil?   uto 25 stu 2008 - 21:50

Pušim cigare, šlatam suputnice i gledam komade u minicama na ulici! cerekalo

http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293 Online
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što sve radite dok vozite automobil?   uto 25 stu 2008 - 22:06

Ja za sad nemam još vozački pa radim što mi je volja u vožnji (ne za volanom). lol!
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što sve radite dok vozite automobil?   uto 25 stu 2008 - 22:09

Ja dok vozim radim sve... auto
[Vrh] Go down
Lajka
Aktivni član
Aktivni član

Female

PostajNaslov: Re: Što sve radite dok vozite automobil?   uto 25 stu 2008 - 22:13

Teofil je napisao/la:
Ja za sad nemam još vozački pa radim što mi je volja u vožnji (ne za volanom). lol!

Hoćeš da ti budem instruktorica vožnje..prolaz iz prve zajamčen lol! lol!
[Vrh] Go down
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Što sve radite dok vozite automobil?   uto 25 stu 2008 - 22:14

Teo ovo je ponuda koja se ne odbija! cerekalo

http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293 Online
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što sve radite dok vozite automobil?   uto 25 stu 2008 - 22:15

kiksy je napisao/la:
Teofil je napisao/la:

Hoćeš da ti budem instruktorica vožnje..prolaz iz prve zajamčen lol! lol!

rip lol!
[Vrh] Go down
Lajka
Aktivni član
Aktivni član

Female

PostajNaslov: Re: Što sve radite dok vozite automobil?   uto 25 stu 2008 - 22:16

Ajde Teo makar osnove lol! lol!
[Vrh] Go down
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Što sve radite dok vozite automobil?   uto 25 stu 2008 - 22:56

Ma Teo pristaje 100%! Tko bi odbio??? cerekalo

Što sve radite dok vozite automobil?

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 4.Goto page : 1, 2, 3, 4  Next