| Autor/ica | Poruka |
|---|
Gost Gost
 | Naslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara? uto 25 stu 2008 - 22:57 | |
| | king_in_crimson je napisao/la: | | Ja to radim zna se s kim na netu, a i cura zna za to. |
Jel' i ona isto radi to s drugima? |
|
 | |
king_in_crimson Aktivni član

Broj postova: 888 Godine: 54 Lokacija: Hrvatska Datum registracije: 21.10.2008
 | Naslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara? uto 25 stu 2008 - 23:02 | |
| Moja cura ili ova s neta? |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara? uto 25 stu 2008 - 23:03 | |
| | king_in_crimson je napisao/la: | | Moja cura ili ova s neta? |
Pa tvoja cura? Ako da, ne smeta ti? |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara? uto 25 stu 2008 - 23:12 | |
| meni bi to strašno smetalo... rekla bi mu da izabere: ono što ima pored sebe u živo ili nesh što ne zna ni ko je ni šta je... drugim riječima, ubila bi ga!!!!  |
|
 | |
king_in_crimson Aktivni član

Broj postova: 888 Godine: 54 Lokacija: Hrvatska Datum registracije: 21.10.2008
 | Naslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara? uto 25 stu 2008 - 23:18 | |
| | tana je napisao/la: | | king_in_crimson je napisao/la: | | Moja cura ili ova s neta? |
Ne znam nit me ne zanima... Al ako cemo tako - ja nju varam virtualno i to ni vise ni manje neg sa Larom Croft. |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara? uto 25 stu 2008 - 23:19 | |
| | king_in_crimson je napisao/la: | | tana je napisao/la: | | king_in_crimson je napisao/la: | | Moja cura ili ova s neta? |
Ne znam nit me ne zanima... Al ako cemo tako - ja nju varam virtualno i to ni vise ni manje neg sa Larom Croft. |
Onda je to za tebe ipak varanje? Barem si taj termin upotrijebio. |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88806 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara? sri 26 stu 2008 - 0:16 | |
| Flert preko neta je prevara i ne razlikuje se od ostalih oblika flerta. Onaj tko flerta preko neta, taj ce te prevariti kad tad i u stvarnom kontaktu s nekom osobom. Jadni su i bijedni oni koji to cine i onima kojima je to zabavno. Takvi zapravo ne vole osobu s kojom su u vezi. Jedno je sporadicna šala, ali zna se što je flert.  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | |
 | |
DaRkAnGeL Aktivni član

Broj postova: 1109 Godine: 26 Lokacija: Zagreb Datum registracije: 07.10.2008
 | Naslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara? sri 26 stu 2008 - 23:03 | |
| mene jedna stvar zanima onak ćist informativno kaj vi podrazujavate pod internetskim flertom? |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88806 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara? sri 26 stu 2008 - 23:32 | |
| Isto što spada pod stvarni, samo bez stvarnih dodira. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
DaRkAnGeL Aktivni član

| Naslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara? sri 26 stu 2008 - 23:37 | |
| sorry ali to je meni smiješno |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara? sri 26 stu 2008 - 23:43 | |
| Što bi napravila Darky kad bi saznala da ti se decko dopisuje s nekom curom, a dopisivanje nalikuje na erotske price ili razmjenjuju eksplicitne fotke? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
DaRkAnGeL Aktivni član

| Naslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara? sri 26 stu 2008 - 23:55 | |
| bilo bi mi smiješno, ali moj dečko nema vremena za takve stvari tak da sam ja sigurna  |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| |
 | |
D_DoLL Aktivni član

Broj postova: 401 Godine: 22 Datum registracije: 18.11.2008
 | Naslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara? čet 27 stu 2008 - 13:05 | |
| Nek kaže tko šta hoće, ali mene bi to povrijedilo. Ak ima mene i ak je sa mnom u vezi - onda neka meni tak nekaj šalje a ne okolo nepoznatim curama. Baš bi mi bilo super da se danas sutra upoznam s nekom curom negdje i ona kaže; "joj pa tvoj dečko mi je prošli mjesec slao to i to".. mislim, halo???? Sorry al ak meni ne pada na pamet dopisivati se s drugim frajerima na netu i opisivati im kaj bih im radila i takve spike, onda očekujem da je i moj dečko normalan i ne dovodi se u takvu situaciju. |
|
 | |
| | Smatrate li da je flert preko neta prijevara? | |
|