Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaLogin

Share | 

Smatrate li da je flert preko neta prijevara?

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

PostajNaslov: Smatrate li da je flert preko neta prijevara?   uto 25 stu 2008 - 14:50

First topic message reminder :

Zamislite sitaciju: U vezi ste (nebitno koliko dugo), srčeka pucaju oko vas, zaljubljeni ste, seks je odličan, nadopunjavate se u svim poljima. I onda, jednog dana, hladan tuš. Otkrijete da vaš parter već duže vremena preko interneta flertuje s drugim osobama.
Smatrate li to prijevarom? Biste li prešli preko toga? Smatrate li partnerovu potrebu za internet flertom pokazateljem da nešto ne štima u vezi?
[Vrh] Go down

Autor/icaPoruka
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara?   uto 25 stu 2008 - 22:57

king_in_crimson je napisao/la:
Ja to radim zna se s kim na netu, a i cura zna za to.

Jel' i ona isto radi to s drugima?
[Vrh] Go down
king_in_crimson
Aktivni član
Aktivni član

Male
Aquarius Rooster
Broj postova: 888
Godine: 54
Datum registracije: 21.10.2008

PostajNaslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara?   uto 25 stu 2008 - 23:02

Moja cura ili ova s neta?
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara?   uto 25 stu 2008 - 23:03

Pa tvoja cura? Ako da, ne smeta ti?
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara?   uto 25 stu 2008 - 23:12

meni bi to strašno smetalo... rekla bi mu da izabere: ono što ima pored sebe u živo ili nesh što ne zna ni ko je ni šta je...
drugim riječima, ubila bi ga!!!! gungster
[Vrh] Go down
king_in_crimson
Aktivni član
Aktivni član

Male
Aquarius Rooster
Broj postova: 888
Godine: 54
Datum registracije: 21.10.2008

PostajNaslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara?   uto 25 stu 2008 - 23:18

tana je napisao/la:

Ne znam nit me ne zanima...
Al ako cemo tako - ja nju varam virtualno i to ni vise ni manje neg sa Larom Croft.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara?   uto 25 stu 2008 - 23:19

tana je napisao/la:

Ne znam nit me ne zanima...
Al ako cemo tako - ja nju varam virtualno i to ni vise ni manje neg sa Larom Croft.

Onda je to za tebe ipak varanje? Barem si taj termin upotrijebio.
[Vrh] Go down
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster
Broj postova: 88806
Godine: 30
Datum registracije: 24.09.2008

PostajNaslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara?   sri 26 stu 2008 - 0:16

Flert preko neta je prevara i ne razlikuje se od ostalih oblika flerta. Onaj tko flerta preko neta, taj ce te prevariti kad tad i u stvarnom kontaktu s nekom osobom. Jadni su i bijedni oni koji to cine i onima kojima je to zabavno. Takvi zapravo ne vole osobu s kojom su u vezi. Jedno je sporadicna šala, ali zna se što je flert. Idea

http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293 Online
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara?   sri 26 stu 2008 - 0:20

Goran je napisao/la:
Flert preko neta je prevara i ne razlikuje se od ostalih oblika flerta. Onaj tko flerta preko neta, taj ce te prevariti kad tad i u stvarnom kontaktu s nekom osobom. Jadni su i bijedni oni koji to cine i onima kojima je to zabavno. Takvi zapravo ne vole osobu s kojom su u vezi. Jedno je sporadicna šala, ali zna se što je flert. Idea

respect
[Vrh] Go down
DaRkAnGeL
Aktivni član
Aktivni član

Female
Scorpio Buffalo
Broj postova: 1109
Godine: 26
Datum registracije: 07.10.2008

PostajNaslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara?   sri 26 stu 2008 - 23:03

mene jedna stvar zanima onak ćist informativno kaj vi podrazujavate pod internetskim flertom?
[Vrh] Go down
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara?   sri 26 stu 2008 - 23:32

Isto što spada pod stvarni, samo bez stvarnih dodira.

http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293 Online
DaRkAnGeL
Aktivni član
Aktivni član

Female
Scorpio Buffalo

PostajNaslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara?   sri 26 stu 2008 - 23:37

sorry ali to je meni smiješno
[Vrh] Go down
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara?   sri 26 stu 2008 - 23:43

Što bi napravila Darky kad bi saznala da ti se decko dopisuje s nekom curom, a dopisivanje nalikuje na erotske price ili razmjenjuju eksplicitne fotke?

DaRkAnGeL
Aktivni član
Aktivni član

Female
Scorpio Buffalo

PostajNaslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara?   sri 26 stu 2008 - 23:55

bilo bi mi smiješno, ali moj dečko nema vremena za takve stvari tak da sam ja sigurna hekla
[Vrh] Go down
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara?   čet 27 stu 2008 - 10:56

DaRkAnGeL je napisao/la:
bilo bi mi smiješno, ali moj dečko nema vremena za takve stvari tak da sam ja sigurna hekla

Uz pretpostavku da odjednom naðe vremena za takve gluposti, znaci to bi tebi bilo samo smiješno, ne bi te povrijedilo? confused

D_DoLL
Aktivni član
Aktivni član

Female
Scorpio Snake
Broj postova: 401
Godine: 22
Datum registracije: 18.11.2008

PostajNaslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara?   čet 27 stu 2008 - 13:05

Nek kaže tko šta hoće, ali mene bi to povrijedilo. Ak ima mene i ak je sa mnom u vezi - onda neka meni tak nekaj šalje a ne okolo nepoznatim curama. Baš bi mi bilo super da se danas sutra upoznam s nekom curom negdje i ona kaže; "joj pa tvoj dečko mi je prošli mjesec slao to i to".. mislim, halo????
Sorry al ak meni ne pada na pamet dopisivati se s drugim frajerima na netu i opisivati im kaj bih im radila i takve spike, onda očekujem da je i moj dečko normalan i ne dovodi se u takvu situaciju.
[Vrh] Go down

Smatrate li da je flert preko neta prijevara?

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 2 / 10.Goto page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Similar topics

-
» Kupovina preko interneta
» Kupovina lule preko E-baya
» Peterson duhan
» Citiranje
» Koji duvan preporucujete?