| | | Smatrate li da je flert preko neta prijevara? | |
| |
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Gost Gost
 | Naslov: Smatrate li da je flert preko neta prijevara? uto stu 25 2008, 14:50 | |
| Zamislite sitaciju: U vezi ste (nebitno koliko dugo), srčeka pucaju oko vas, zaljubljeni ste, seks je odličan, nadopunjavate se u svim poljima. I onda, jednog dana, hladan tuš. Otkrijete da vaš parter već duže vremena preko interneta flertuje s drugim osobama. Smatrate li to prijevarom? Biste li prešli preko toga? Smatrate li partnerovu potrebu za internet flertom pokazateljem da nešto ne štima u vezi? |
|  | | Lajka Aktivni član

Broj postova: 1507 Datum registracije: 02.11.2008
 | Naslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara? uto stu 25 2008, 15:17 | |
| Baš odlična tema.Pohvala Pa recimo da otkrijem da tamo flertuje preko net-a s nekom ne bi mi bilo svejedno,i ne bi to dopustila a on ako je malo pametan to neće više raditi,jer ja to prva ne bi radila pa ne bi da se to radi i meni.Ne bih smatrala to prevarom ali po meni to ne bi bilo ugodno. |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara? uto stu 25 2008, 15:19 | |
| | tana je napisao/la: | Zamislite sitaciju: U vezi ste (nebitno koliko dugo), srčeka pucaju oko vas, zaljubljeni ste, seks je odličan, nadopunjavate se u svim poljima. I onda, jednog dana, hladan tuš. Otkrijete da vaš parter već duže vremena preko interneta flertuje s drugim osobama. Smatrate li to prijevarom? Biste li prešli preko toga? Smatrate li partnerovu potrebu za internet flertom pokazateljem da nešto ne štima u vezi? |
ma nek flerta...dok ne pipa...a ak pipne onda bu :fajt: :fajt: :fajt: |

| Naslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara? uto stu 25 2008, 15:22 | |
| Znači ti bi Desty bila mirne duše dok tvoj dragi pored tebe(recimo) flertuje i dopisuje se s nekom s net-a...ne vjerujem ti. |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara? uto stu 25 2008, 15:27 | |
| | kiksy je napisao/la: | | Znači ti bi Desty bila mirne duše dok tvoj dragi pored tebe(recimo) flertuje i dopisuje se s nekom s net-a...ne vjerujem ti. |
bi... ako ja vidim da flerta, tj. ako flerta bez skrivanja, ako meni dopušta da to gledam, znači da mu je to čista zahebancija i ne flerta s namjerom... kapiš!? A ako flerta, a ja ne znam, i ako to skriva...e onda bi se trebala zapitati!
a opet ako flerta i skriva se... znači da ja niti ne znam da flerta... mislim zakaj se brinut unaprijed...brrr
Zadnja promjena: desty; uto stu 25 2008, 15:27; ukupno mijenjano 1 put. |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara? uto stu 25 2008, 15:27 | |
| Ja vjerujem da bi bila full povrijeđena. Zapitala bih se zbog čega ima potrebu za time. Ne bih prekinula vezu zbog toga, ali ne bi mu bilo lako  |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara? uto stu 25 2008, 15:28 | |
| | desty je napisao/la: | | kiksy je napisao/la: | | Znači ti bi Desty bila mirne duše dok tvoj dragi pored tebe(recimo) flertuje i dopisuje se s nekom s net-a...ne vjerujem ti. |
bi... ako ja vidim da flerta, tj. ako flerta bez skrivanja, ako meni dopušta da to gledam, znači da mu je to čista zahebancija i ne flerta s namjerom... kapiš!? A ako flerta, a ja ne znam, i ako to skriva...e onda bi se trebala zapitati!
a opet ako flerta i skriva se... znači da ja niti ne znam da flerta... mislim zakaj se brinut unaprijed...brrr |
Predpostavka je da je skrivao i slučajno si otkrila neko vrijeme poslje. Hebemu, meni ne bi bilo svejedno ni da mi sam kaže. |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara? uto stu 25 2008, 15:33 | |
| a kaj ja znam... a ne znam.... isključila bi internet...
a ne znam, razgovarala bih s njim, vidla kaj ga muči...
malo bi me smetalo, ali dala bi mu do znanja dokle god je sve to zahebancija nek flerta, a ako nije hebemu....a onda nek bira..prozor il vrata...
ali sve u svemu treba razgovarati! |

| Naslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara? uto stu 25 2008, 15:35 | |
| | desty je napisao/la: | | kiksy je napisao/la: | | Znači ti bi Desty bila mirne duše dok tvoj dragi pored tebe(recimo) flertuje i dopisuje se s nekom s net-a...ne vjerujem ti. |
bi... ako ja vidim da flerta, tj. ako flerta bez skrivanja, ako meni dopušta da to gledam, znači da mu je to čista zahebancija i ne flerta s namjerom... kapiš!?A ako flerta, a ja ne znam, i ako to skriva...e onda bi se trebala zapitati!
a opet ako flerta i skriva se... znači da ja niti ne znam da flerta... mislim zakaj se brinut unaprijed...brrr |
Naravno da ne razmijem.Ne razmijem ništa ovo što sam podebljala.Dopušta ti da to gledaš ...pa da meni to tako kaže ili da ja vidim da on flertuje i još mi govori da je zajebancija pa razbila bi i njega i komp.u isto vrijeme...mislim meni tako nešto ne bi bilo svejedno niti bi da mi to radi osoba s kojom sam ja u vezi,a tebi svaka čast ako bi ti to dozvolila. |
|  | | D_DoLL Aktivni član

Broj postova: 401 Godine: 22 Datum registracije: 18.11.2008
 | Naslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara? uto stu 25 2008, 16:22 | |
| | tana je napisao/la: | | Zapitala bih se zbog čega ima potrebu za time. |
E tak i ja.. ak je sve okej, čemu onda flert..?? doživjela sam situaciju s jednim dečkom da je flertovao s nekom ženskom iza mojih leđa na myspace-u i msn-u, dogovarali se za kave, itd.. a kad sam pitala o čemu je riječ, rekao je da je krivo poslala poruku.. enivej, igrom slučaja sam pročitala njihov razgovor u msn history-u i vidjela da je on lijepo naveliko kenjao po meni i našoj vezi.. i to me fkt *ebeno povrijedilo.. i od tad sam alergična na takve stvari i ubija me to.. |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara? uto stu 25 2008, 16:34 | |
| E bome mi nebi bilo svedno,ne ne...dobio bi opomenu pred isključenje,ne neta nego njega iz mog života  |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara? uto stu 25 2008, 16:36 | |
| | danira_d_doll je napisao/la: | | tana je napisao/la: | | Zapitala bih se zbog čega ima potrebu za time. |
E tak i ja.. ak je sve okej, čemu onda flert..?? doživjela sam situaciju s jednim dečkom da je flertovao s nekom ženskom iza mojih leđa na myspace-u i msn-u, dogovarali se za kave, itd.. a kad sam pitala o čemu je riječ, rekao je da je krivo poslala poruku.. enivej, igrom slučaja sam pročitala njihov razgovor u msn history-u i vidjela da je on lijepo naveliko kenjao po meni i našoj vezi.. i to me fkt *ebeno povrijedilo.. i od tad sam alergična na takve stvari i ubija me to.. |
Baš se proslavio...ne samo da je flertovao s drugom nego je još kenjao po vašoj vezi :fajt: |
|  | | D_DoLL Aktivni član

Broj postova: 401 Godine: 22 Datum registracije: 18.11.2008
 | Naslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara? uto stu 25 2008, 17:22 | |
| | tana je napisao/la: | | danira_d_doll je napisao/la: | | tana je napisao/la: | | Zapitala bih se zbog čega ima potrebu za time. |
Baš se proslavio...ne samo da je flertovao s drugom nego je još kenjao po vašoj vezi :fajt: |
Upravo to... ma idiot... napravio mi je općenito sranja kao nijedan, prvi put sam nekog zaista zamrzila... nikad više s njim, da mi netko plati! |
|  | | MM Aktivni član

Broj postova: 121 Lokacija: Rijeka Datum registracije: 01.10.2008
 | Naslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara? uto stu 25 2008, 20:34 | |
| |
|  | | king_in_crimson Aktivni član

Broj postova: 888 Godine: 54 Lokacija: Hrvatska Datum registracije: 21.10.2008
 | Naslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara? uto stu 25 2008, 20:46 | |
| Ja to radim zna se s kim na netu, a i cura zna za to. |
|  | | | | Smatrate li da je flert preko neta prijevara? | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| | Online | Ukupno je: 320 korisnika/ca online; 3 registriranih, 0 skrivenih i 317 gostiju. :: 2 Bots Goran, plazmica i kremic, RiječankaNajviąe korisnika/ca istovremeno online bilo je: 421, dana pon svi 21 2012, 21:05. |
| Statistics | Registriranih korisnika/ca: 4049. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Lenaaaa.
Ukupno postova: 757465. in 15515 subjects
|
| Top posting users this month | |
| Top posting users this week | |
| Misao dana |  |
| Marketing |  |
| Najbolji vicevi | | Dijeli Jadranka Kosor letke po Zagrebu i sretne cigu…
-Jeste li vi HDZ-ovac?
-Ne, ja sam sitni lopov! |
| Carpe diem blog |  |
|