Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaLogin

Share | 

Smatrate li da je flert preko neta prijevara?

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

PostajNaslov: Smatrate li da je flert preko neta prijevara?   uto stu 25 2008, 14:50

Zamislite sitaciju: U vezi ste (nebitno koliko dugo), srčeka pucaju oko vas, zaljubljeni ste, seks je odličan, nadopunjavate se u svim poljima. I onda, jednog dana, hladan tuš. Otkrijete da vaš parter već duže vremena preko interneta flertuje s drugim osobama.
Smatrate li to prijevarom? Biste li prešli preko toga? Smatrate li partnerovu potrebu za internet flertom pokazateljem da nešto ne štima u vezi?
[Vrh] Go down
Lajka
Aktivni član
Aktivni član

Female
Broj postova: 1507
Datum registracije: 02.11.2008

PostajNaslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara?   uto stu 25 2008, 15:17

Baš odlična tema.Pohvala cheers
Pa recimo da otkrijem da tamo flertuje preko net-a s nekom ne bi mi bilo svejedno,i ne bi to dopustila a on ako je malo pametan to neće više raditi,jer ja to prva ne bi radila pa ne bi da se to radi i meni.Ne bih smatrala to prevarom ali po meni to ne bi bilo ugodno.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara?   uto stu 25 2008, 15:19

tana je napisao/la:
Zamislite sitaciju: U vezi ste (nebitno koliko dugo), srčeka pucaju oko vas, zaljubljeni ste, seks je odličan, nadopunjavate se u svim poljima. I onda, jednog dana, hladan tuš. Otkrijete da vaš parter već duže vremena preko interneta flertuje s drugim osobama.
Smatrate li to prijevarom? Biste li prešli preko toga? Smatrate li partnerovu potrebu za internet flertom pokazateljem da nešto ne štima u vezi?

ma nek flerta...dok ne pipa...a ak pipne onda bu :fajt: :fajt: :fajt:
[Vrh] Go down
Lajka
Aktivni član
Aktivni član

Female

PostajNaslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara?   uto stu 25 2008, 15:22

Znači ti bi Desty bila mirne duše dok tvoj dragi pored tebe(recimo) flertuje i dopisuje se s nekom s net-a...ne vjerujem ti.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara?   uto stu 25 2008, 15:27

kiksy je napisao/la:
Znači ti bi Desty bila mirne duše dok tvoj dragi pored tebe(recimo) flertuje i dopisuje se s nekom s net-a...ne vjerujem ti.

bi... ako ja vidim da flerta, tj. ako flerta bez skrivanja, ako meni dopušta da to gledam, znači da mu je to čista zahebancija i ne flerta s namjerom... kapiš!?
A ako flerta, a ja ne znam, i ako to skriva...e onda bi se trebala zapitati!

a opet ako flerta i skriva se... znači da ja niti ne znam da flerta... mislim zakaj se brinut unaprijed...brrr

Zadnja promjena: desty; uto stu 25 2008, 15:27; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara?   uto stu 25 2008, 15:27

Ja vjerujem da bi bila full povrijeđena. Zapitala bih se zbog čega ima potrebu za time. Ne bih prekinula vezu zbog toga, ali ne bi mu bilo lako Laughing
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara?   uto stu 25 2008, 15:28

desty je napisao/la:
kiksy je napisao/la:

bi... ako ja vidim da flerta, tj. ako flerta bez skrivanja, ako meni dopušta da to gledam, znači da mu je to čista zahebancija i ne flerta s namjerom... kapiš!?
A ako flerta, a ja ne znam, i ako to skriva...e onda bi se trebala zapitati!

a opet ako flerta i skriva se... znači da ja niti ne znam da flerta... mislim zakaj se brinut unaprijed...brrr

Predpostavka je da je skrivao i slučajno si otkrila neko vrijeme poslje. Hebemu, meni ne bi bilo svejedno ni da mi sam kaže.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara?   uto stu 25 2008, 15:33

a kaj ja znam... a ne znam.... isključila bi internet...

a ne znam, razgovarala bih s njim, vidla kaj ga muči...

malo bi me smetalo, ali dala bi mu do znanja dokle god je sve to zahebancija nek flerta, a ako nije hebemu....a onda nek bira..prozor il vrata...

ali sve u svemu treba razgovarati!
[Vrh] Go down
Lajka
Aktivni član
Aktivni član

Female

PostajNaslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara?   uto stu 25 2008, 15:35

desty je napisao/la:
kiksy je napisao/la:

bi... ako ja vidim da flerta, tj. ako flerta bez skrivanja, ako meni dopušta da to gledam, znači da mu je to čista zahebancija i ne flerta s namjerom... kapiš!?A ako flerta, a ja ne znam, i ako to skriva...e onda bi se trebala zapitati!

Naravno da ne razmijem.Ne razmijem ništa ovo što sam podebljala.Dopušta ti da to gledaš lol! ...pa da meni to tako kaže ili da ja vidim da on flertuje i još mi govori da je zajebancija pa razbila bi i njega i komp.u isto vrijeme...mislim meni tako nešto ne bi bilo svejedno niti bi da mi to radi osoba s kojom sam ja u vezi,a tebi svaka čast ako bi ti to dozvolila.
[Vrh] Go down
D_DoLL
Aktivni član
Aktivni član

Female
Scorpio Snake
Broj postova: 401
Godine: 22
Datum registracije: 18.11.2008

PostajNaslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara?   uto stu 25 2008, 16:22

tana je napisao/la:
Zapitala bih se zbog čega ima potrebu za time.

E tak i ja.. ak je sve okej, čemu onda flert..?? doživjela sam situaciju s jednim dečkom da je flertovao s nekom ženskom iza mojih leđa na myspace-u i msn-u, dogovarali se za kave, itd.. a kad sam pitala o čemu je riječ, rekao je da je krivo poslala poruku.. enivej, igrom slučaja sam pročitala njihov razgovor u msn history-u i vidjela da je on lijepo naveliko kenjao po meni i našoj vezi.. i to me fkt *ebeno povrijedilo.. i od tad sam alergična na takve stvari i ubija me to..
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara?   uto stu 25 2008, 16:34

E bome mi nebi bilo svedno,ne ne...dobio bi opomenu pred isključenje,ne neta nego njega iz mog života Rolling Eyes
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara?   uto stu 25 2008, 16:36

danira_d_doll je napisao/la:
tana je napisao/la:

E tak i ja.. ak je sve okej, čemu onda flert..?? doživjela sam situaciju s jednim dečkom da je flertovao s nekom ženskom iza mojih leđa na myspace-u i msn-u, dogovarali se za kave, itd.. a kad sam pitala o čemu je riječ, rekao je da je krivo poslala poruku.. enivej, igrom slučaja sam pročitala njihov razgovor u msn history-u i vidjela da je on lijepo naveliko kenjao po meni i našoj vezi.. i to me fkt *ebeno povrijedilo.. i od tad sam alergična na takve stvari i ubija me to..

Baš se proslavio...ne samo da je flertovao s drugom nego je još kenjao po vašoj vezi :fajt:
[Vrh] Go down
D_DoLL
Aktivni član
Aktivni član

Female
Scorpio Snake
Broj postova: 401
Godine: 22
Datum registracije: 18.11.2008

PostajNaslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara?   uto stu 25 2008, 17:22

tana je napisao/la:
danira_d_doll je napisao/la:
tana je napisao/la:

Baš se proslavio...ne samo da je flertovao s drugom nego je još kenjao po vašoj vezi :fajt:

Upravo to... ma idiot... napravio mi je općenito sranja kao nijedan, prvi put sam nekog zaista zamrzila... nikad više s njim, da mi netko plati!
[Vrh] Go down
MM
Aktivni član
Aktivni član

Male
Broj postova: 121
Datum registracije: 01.10.2008

PostajNaslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara?   uto stu 25 2008, 20:34

Strašan je to flert...
[Vrh] Go down
king_in_crimson
Aktivni član
Aktivni član

Male
Aquarius Rooster
Broj postova: 888
Godine: 54
Datum registracije: 21.10.2008

PostajNaslov: Re: Smatrate li da je flert preko neta prijevara?   uto stu 25 2008, 20:46

Ja to radim zna se s kim na netu, a i cura zna za to.
[Vrh] Go down

Smatrate li da je flert preko neta prijevara?

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 10.Goto page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Similar topics

-
» Kupovina preko interneta
» Kupovina lule preko E-baya
» Peterson duhan
» Citiranje
» Koji duvan preporucujete?