Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaLogin

Share | 

Oprezno sa ostavljenim muškarcima!

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Autor/icaPoruka
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female
Gemini Broj postova: 70623
Godine: 161
Datum registracije: 21.01.2009

PostajNaslov: Oprezno sa ostavljenim muškarcima!   sub sij 09 2010, 11:17

Većina muškaraca koji su ostavljeni, prolaze kroz dugotrajan proces oporavka u kojem nerijetko osjećajući bijes, ljutnju, usamljenost, pa čak i tugu ili krivicu.

Žene se u ovakvim situacijama mogu isplakati na ramenu najbolje prijateljice, dok muškarci to potiskuju u sebi. Da bi se preboljela dugotrajna veza, potrebno je od šest mjeseci do dvije godine, bar tako tvrde psihijatri i psiholozi.

Muškarcima je u ovoj fazi potrebna druga žena, ali često samo kako bi preboljeli prethodnu vezu. Zato mnogi stručnjaci savjetuju da je najbolje ne vezati se s muškarcem koji prolazi ovakvu fazu. Ako se već želite zbližiti s njim, onda pokušajte biti samo prijatelji.

Ako već odlučite ostati s muškarcem koji se "opekao", onda mu ostavite dovoljno prostora za druge stvari, prijatelje, posao, sport jer jedino će tako njegove rane brže zacijeliti.

Evo nekoliko odgovora koji će vam pomoći da ocijenite je li ostavljeni muškarac spreman za vašu ljubav:

Koliko je dugo trajala njegova posljednja veza?

- Ako se radi o vezi između pet do deset godina, pun oporavak traje od šest mjeseci do dvije godine.

Koliko dugo živi odvojeno?

- Ako je sam samo mjesec dana, nemojte se upuštati u vezu, jer on još nije spreman. Ako ga je djevojka/žena napustila prije godinu dana, možete pokušati.

Koliko je stabilan njegov posao?

- Ako mu je radno mjesto nesigurno ili je ostao i bez posla, budite izuzetno oprezni. Dva gubitka odjednom, znak su za uzbunu.

Ponaša li se normalno?

- Ako mnogo pije, ne spava, otkazuje sastanke, razmislite još jednom. Što će vam takav?

Kako izgleda njegov dom?

- Ako mu je stan uvijek u neredu, to može biti znak da mu je i život takav.

Kako se ponaša prema svojoj djeci?

- Muškarac koji se ne brine za djecu i ne viđa ih redovno, budite uvjereni, neće voditi računa ni o vašim potrebama.

Je li još vezan uz bivšu djevojku/ženu?

- Ako pronalazi razloge da bi otišao u bivši dom, kao što je rad na kompjuteru ili slično, on očito, još nije posve raščistio sam sa sobom.

Govori li vam da ste isti kao njegova posljednja ljubav?

- Ako je tako, on očito samo traži zamjenu, jer još nije spreman priznati i suočiti se s gubitkom voljene osobe.

Je li pun gorčine, bijesan i želi se osvetiti?

- Ako je tako, on sam liječi svoje rane, a kad se najmanje nadate, svoju gorčinu može iskaliti na vama.

Koliko je blizu razvodu?

- Ako razvod braka još nije pokrenut, a on ne pokazuje preveliku želju da se s vama veže, znak je da je još uvijek obuzet starom vezom. Bilo bi dobro da se distancirate, možda bi lakše donio odluku.

Osho Rajneesh

Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
[Vrh] Go down
http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293
Kikica
VIP legenda foruma
VIP legenda foruma

Female
Taurus Goat
Broj postova: 46279
Godine: 33
Datum registracije: 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Oprezno sa ostavljenim muškarcima!   pon vel 22 2010, 15:05

E pa mi smo se upoznali 5 mjeseci nakon što je on ostavio svoju dugogodišnju curu..svi su je bili prozvali snajom, a kad ono nova snaja uskočila..
Sječam da joj je prkosio sa mnom, baš joj je morao sa mnom ići pod nos, ali trpila sam to par tjedana iako me nije previše pravio ljubornom, jer bio mi je samo drag ..razišli smo se ..a kada je moja ljetna aferica završila.. razmislila sam još jednom i još sam tu
[Vrh] Go down
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster
Broj postova: 88804
Godine: 30
Datum registracije: 24.09.2008

PostajNaslov: Re: Oprezno sa ostavljenim muškarcima!   sub lis 16 2010, 16:10

Većina muškaraca koji su ostavljeni, prolaze kroz dugotrajan proces oporavka u kojem nerijetko osjećajući bijes, ljutnju, usamljenost, pa čak i tugu ili krivicu.

Ma tko to tamo laže? lol!

http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293 Online
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female
Gemini Broj postova: 70623
Godine: 161
Datum registracije: 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Oprezno sa ostavljenim muškarcima!   čet pro 08 2011, 20:30

Citat:
Koliko je dugo trajala njegova posljednja veza?

- Ako se radi o vezi između pet do deset godina, pun oporavak traje od šest mjeseci do dvije godine.

kako li su dosli do ovih saznanja ... Laughing koliko ih je da se oporave u rekordnom roku tj za mjesec nece se ni sjecati mnogih stvari isto toliko ih ima mozda nikad se u potpunosti i ne oporave od rastanka voljene osobe ..sve stvar od covjeka do covjeka ... al eto ako budete u toj situaciji da ste ostavljeni planirajte do dvije godine oporavak ... ;)

Osho Rajneesh

Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
[Vrh] Go down
http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293

Oprezno sa ostavljenim muškarcima!

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Similar topics

-
» Panhard Dyna Z by Altaya