Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaLogin

Share | 

Duhovne žene se više seksaju

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female
Gemini Broj postova: 70623
Godine: 161
Datum registracije: 21.01.2009

PostajNaslov: Duhovne žene se više seksaju   uto 13 lis 2009 - 13:56

First topic message reminder :

Najnovije istraživanje sveučilišta u Kentuckyju je pokazalo da duhovnost ima veći utjecaj na seksualni život mladih, a pogotovo žena, od religije, impulzivnosti i alkohola.

Prema istraživanju koje je provelo sveučilište u Kentuckyju nad studentskom populacijom, duhovnost vodi seksu s više različitih partnera, i to često puta bez upotrebe kondoma.

"Vjerovanje da je čovjek duhovno povezan s drugim bićima i da su povezanost i harmonija nužni za ispunjen život često može uvjeriti osobu da seksualna intimnost ima božanske ili transcendentalne kvalitete", rekla je Jessica Burris, jedna od istraživačica.

"Pripisivanje svetosti seksu ima pozitivnu korelaciju s pozitivnim odnosom prema seksu, učestalošću seksualnih odnosa i brojem seksualnih partnera."

Studija je pokazala da duhovni muškarci imaju nižu frekvenciju seksualnih odnosa od prosječne populacije. Istraživači pretpostavljaju da muškarci ne doživljavaju duhovnost kao seksualnu jer biološki ne vide seks kao put prema emocionalnoj intimnosti.

Za žene je, naprotiv, duhovnost najjači faktor za povećan broj seksualnih partnera, seksualnih odnosa i tendencije za nezaštićeni seks.

"Moguće je da mlade žene imaju veću potrebu za povezanošću s drugim ljudima. Tako duhovnost možemo smatrati rizičnim faktorom", rekla je Burris.

"Istraživanje pokazuje da je duhovnost bolji pokazatelj seksualnih navika od osobnih ljudskih karakteristika, poput samosvjesnosti, ekstrovertnosti i otvorenosti prema novim stvarima. No, teško je objasniti ljudske odnose pomoću varijabli", završila je znanstvenica.
Net.hr
02.10.2009.

Osho Rajneesh

Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
[Vrh] Go down
http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293

Autor/icaPoruka
mobile
VIP član
VIP član

Male
Virgo Horse
Broj postova: 17443
Godine: 21
Datum registracije: 23.04.2011

PostajNaslov: Re: Duhovne žene se više seksaju   sri 1 lip 2011 - 10:56

teram to u ........ materinu i cao
[Vrh] Go down
maca faca
Aktivni član
Aktivni član

Female
Pisces Broj postova: 1925
Godine: 112
Datum registracije: 25.11.2010

PostajNaslov: Re: Duhovne žene se više seksaju   sri 1 lip 2011 - 10:57

je je kod nas žena seks je najviše u glavi....... looool looool looool LOL
[Vrh] Go down
mobile
VIP član
VIP član

Male
Virgo Horse

PostajNaslov: Re: Duhovne žene se više seksaju   sri 1 lip 2011 - 11:02

eto lose si mislila kakvi cipovi ja volim da radim sa tim i da popravljam a obozavam zene
[Vrh] Go down
maca faca
Aktivni član
Aktivni član

Female
Pisces Broj postova: 1925
Godine: 112
Datum registracije: 25.11.2010

PostajNaslov: Re: Duhovne žene se više seksaju   sri 1 lip 2011 - 11:19

mobile je napisao/la:
eto lose si mislila kakvi cipovi ja volim da radim sa tim i da popravljam a obozavam zene

ma negdje sam pročitala da su kompjuteraši loši u krevetu Laughing
[Vrh] Go down
bodomiere
VIP član
VIP član

Male
Sagittarius Horse
Broj postova: 4353
Datum registracije: 30.05.2010

PostajNaslov: Re: Duhovne žene se više seksaju   sri 1 lip 2011 - 15:38

duhovne žene se više seksaju
ne želim vrjeđat kršćane i kršćanstvo,al ako je ovo istina (kolko ja znam duhovne žene su žene koje su redovno u crkvi,velike vjernice i to...) onda se časne najviše seksaju
[Vrh] Go down
http://dzungla-forum.forumcroatian.com/
mobile
VIP član
VIP član

Male
Virgo Horse

PostajNaslov: Re: Duhovne žene se više seksaju   sub 30 srp 2011 - 21:09

to su zene koje jedu duhove cerekalo
[Vrh] Go down
LuckyM5
VIP član
VIP član

Female
Capricorn Horse
Broj postova: 4096
Godine: 33
Datum registracije: 25.10.2011

PostajNaslov: Re: Duhovne žene se više seksaju   ned 4 pro 2011 - 12:33

bodomiere je napisao/la:
duhovne žene se više seksaju
ne želim vrjeđat kršćane i kršćanstvo,al ako je ovo istina (kolko ja znam duhovne žene su žene koje su redovno u crkvi,velike vjernice i to...) onda se časne najviše seksaju

hahaha Smile ma neee ja mislim da su ovi mislili na ove new age kulture koje propagiraju neznam što ali meni sve to vuče na kama sutru hahaha, a kršćanke Smile hm , Izgleda da ne valja niti previše produhovljen onda voliš čitav svijet pa svima daješ ne moš odbiti hahhaha meni to tako ispada Smile Iako se s ovom njihovom konstatacijom ne bih složila al ljudi moraju nešto izmišljati Smile. iako hm kad bolje promisliš produhovljeni ljudi su opušteniji mirniji zadovoljniji pa se lakše podaju i više uživaju. A kaže se što više prakticiraš to traži ti se još više eto sise sise vesela passion
[Vrh] Go down

Duhovne žene se više seksaju

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 2 / 2.Goto page : Previous  1, 2

Similar topics

-
» Svrsavanje po tabanima moje zene