| | Duhovne žene se više seksaju | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Blizanka Administratorica

Broj postova: 70623 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Duhovne žene se više seksaju uto 13 lis - 13:56 | |
| Najnovije istraživanje sveučilišta u Kentuckyju je pokazalo da duhovnost ima veći utjecaj na seksualni život mladih, a pogotovo žena, od religije, impulzivnosti i alkohola.
Prema istraživanju koje je provelo sveučilište u Kentuckyju nad studentskom populacijom, duhovnost vodi seksu s više različitih partnera, i to često puta bez upotrebe kondoma.
"Vjerovanje da je čovjek duhovno povezan s drugim bićima i da su povezanost i harmonija nužni za ispunjen život često može uvjeriti osobu da seksualna intimnost ima božanske ili transcendentalne kvalitete", rekla je Jessica Burris, jedna od istraživačica.
"Pripisivanje svetosti seksu ima pozitivnu korelaciju s pozitivnim odnosom prema seksu, učestalošću seksualnih odnosa i brojem seksualnih partnera."
Studija je pokazala da duhovni muškarci imaju nižu frekvenciju seksualnih odnosa od prosječne populacije. Istraživači pretpostavljaju da muškarci ne doživljavaju duhovnost kao seksualnu jer biološki ne vide seks kao put prema emocionalnoj intimnosti.
Za žene je, naprotiv, duhovnost najjači faktor za povećan broj seksualnih partnera, seksualnih odnosa i tendencije za nezaštićeni seks.
"Moguće je da mlade žene imaju veću potrebu za povezanošću s drugim ljudima. Tako duhovnost možemo smatrati rizičnim faktorom", rekla je Burris.
"Istraživanje pokazuje da je duhovnost bolji pokazatelj seksualnih navika od osobnih ljudskih karakteristika, poput samosvjesnosti, ekstrovertnosti i otvorenosti prema novim stvarima. No, teško je objasniti ljudske odnose pomoću varijabli", završila je znanstvenica. Net.hr 02.10.2009. _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
|
|
 | |
Niky VIP član

Broj postova: 13792 Godine: 28 Datum registracije: 07.07.2009
 | Naslov: Re: Duhovne žene se više seksaju čet 22 lis - 14:45 | |
| a sad baš da se duhovne žene više seksaju....otom potom....ja nisam baš duhovna...pa sam na poslu kad god mogu  |
|
 | |
Kikica VIP legenda foruma

Broj postova: 46279 Godine: 33 Datum registracije: 04.03.2009
 | Naslov: Re: Duhovne žene se više seksaju uto 27 lis - 20:34 | |
| Nikice..samo ti za poslom.. ...nisam ni ja previše produhovljena ja bi malo više ipak.. možda bi se trebala malo više produhovniti..  |
|
 | |
Blizanka Administratorica

Broj postova: 70623 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Re: Duhovne žene se više seksaju uto 12 lis - 20:28 | |
| ocito nisam vise produhovljena _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
|
|
 | |
cassia VIP član

Broj postova: 2591 Lokacija: Greenwood Datum registracije: 07.08.2010
 | Naslov: Re: Duhovne žene se više seksaju uto 12 lis - 20:48 | |
| Opet jedna new age-ovska nebuloza...koje bedastoće...među smajlićima nedostaje facepalm sad bi ga stavila... |
|
 | |
Procyon Aktivni član

Broj postova: 1390 Godine: 22 Datum registracije: 26.07.2010
 | Naslov: Re: Duhovne žene se više seksaju pet 15 lis - 11:16 | |
| Evo ga  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Duhovne žene se više seksaju pet 15 lis - 12:31 | |
| ajme opet bedastoće ovo mi je jedna od najjačih |
|
 | |
footlover Početnik

Broj postova: 50 Godine: 23 Datum registracije: 23.02.2011
 | Naslov: Re: Duhovne žene se više seksaju uto 1 oľu - 18:58 | |
| |
|
 | |
Dijamantni 13 Aktivni član

Broj postova: 140 Godine: 21 Lokacija: bjelovar Datum registracije: 31.07.2010
 | Naslov: Re: Duhovne žene se više seksaju čet 28 tra - 11:31 | |
| |
|
 | |
mobile VIP član

Broj postova: 17443 Godine: 21 Datum registracije: 23.04.2011
 | Naslov: Re: Duhovne žene se više seksaju čet 28 tra - 16:02 | |
| duhovna voli sex to je najbolje |
|
 | |
markisa Početnik

Broj postova: 32 Godine: 24 Lokacija: Karavukovo Datum registracije: 31.05.2011
 | Naslov: Re: Duhovne žene se više seksaju uto 31 svi - 23:01 | |
| Zanimljiva tema  , mnogi ljudi u mom selu se zgranu kada cuju za neku devojku koja je na dobrom glasu sta je uradila a selo ko selo odmah se sazna i jako je neprijatno iz slicnog iskustva kazem  .... Mada je u gradu ipak to sasvim normalno  ai tamo duhovne mogu slobodno da pokazu sta znaju |
|
 | |
CVIJET 82 Početnik

Broj postova: 46 Godine: 30 Lokacija: Hrvatska , Slavonija Datum registracije: 24.05.2011
 | Naslov: Re: Duhovne žene se više seksaju uto 31 svi - 23:23 | |
| Svi znamo da je sex u životu normalna stvar pa zašto se onda čudimo nekima recimo poznatima ili manje poznatima osobama zašto to rade ? |
|
 | |
markisa Početnik

| Naslov: Re: Duhovne žene se više seksaju sri 1 lip - 8:03 | |
| U selu se obicno za 70 % zivota zna sta radis i cuje se  sto me jako nervira ali stvar je kod nas u tome sto ti posle napakuju jos toliko stvari koje nisi radio pa posle nemozes se opravdas kod rodbine ... Za mene jeste normalna stvar i bas uzivam u njemu |
|
 | |
mobile VIP član

Broj postova: 17443 Godine: 21 Datum registracije: 23.04.2011
 | Naslov: Re: Duhovne žene se više seksaju sri 1 lip - 8:15 | |
| rodbina nema nista sa time ja ako cu da se sexam ja cu to da radim |
|
 | |
markisa Početnik

| Naslov: Re: Duhovne žene se više seksaju sri 1 lip - 9:59 | |
| Xexe  veruj mi u selu je to tako , vise je to zastupljeno kod starijih generacija ... |
|
 | |
| | Duhovne žene se više seksaju | |
|