| Autor/ica | Poruka |
|---|
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88490 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Povremeni problemi sa forumotionovim serverom pon kol 30 2010, 17:10 | |
| Kako misliš da ti ne netko uzeo nick? Možda netko dođe na forum dok nisi za kompom, pa te odlogira? A što se tiče toga da nick nekad ostane dugo visiti na forumu i kad se odlogiramo, to je neka greška u sustavu. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88490 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Povremeni problemi sa forumotionovim serverom uto kol 31 2010, 08:05 | |
| Evo meni forum radi savršeno jutros nakon sto godina prvi puta, postovi se objavljuju kao metak brzo. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Blizanka Administratorica

Broj postova: 70462 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Re: Povremeni problemi sa forumotionovim serverom uto kol 31 2010, 08:08 | |
| kucni Gorane u drvo ...da se ne urekne  ovo izgleda kad su velike promjene vani tako i forum steka ..i na njega uticu promjene _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
|
|
 | |
bodomiere VIP član

Broj postova: 4353 Godine: 21 Lokacija: Kaštel Sućurac Datum registracije: 30.05.2010
 | Naslov: Re: Povremeni problemi sa forumotionovim serverom uto kol 31 2010, 12:03 | |
| | Goran je napisao/la: | Kako misliš da ti ne netko uzeo nick? Možda netko dođe na forum dok nisi za kompom, pa te odlogira? A što se tiče toga da nick nekad ostane dugo visiti na forumu i kad se odlogiramo, to je neka greška u sustavu. |
ja kad se logiram stavim kvačicu u onu kućicu automatski loginaj il tako neš i svaki put kad dođem opet moram nick i pass upisivat iako sam prošli put stavio kvačicu u kućicu |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Povremeni problemi sa forumotionovim serverom uto kol 31 2010, 13:09 | |
| Ne znam zašto se to nekima događa, meni se to ne događa, niti imam neke postavke u admin panelu kojima bi to regulirao, greška u sustavu.  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
irko VIP član

Broj postova: 4348 Lokacija: Kuca Datum registracije: 10.08.2010
 | Naslov: Re: Povremeni problemi sa forumotionovim serverom uto kol 31 2010, 15:07 | |
| meni nije bilo nikakvih belaja da i ja kucnem o drvo  |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Povremeni problemi sa forumotionovim serverom uto kol 31 2010, 16:49 | |
| E baš mi je drago što ti sve funkcionira kako treba Irko.  : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Povremeni problemi sa forumotionovim serverom uto kol 31 2010, 17:46 | |
| Htjela sam se logirati i bilo je napisano, da mi je netko nick uzeo ....i ja sam se cudila Eto doma se ne trebam logirati.....a na poslu da.....nemam pojma kaj se dogada, ali za ovo doma znam.....amistel je jucer imao kolaps  |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Povremeni problemi sa forumotionovim serverom uto kol 31 2010, 19:38 | |
| Pitaj na poslu onda one što se koriste s istim kompom što se događa. :  : S vašim nickovima i logiranjima nemam ništa. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Povremeni problemi sa forumotionovim serverom uto kol 31 2010, 20:26 | |
| Pa Mazo ako se ne odlogiraš, može ti bilo tko bilo gdje ući na profil...
Ja sam jednom bila u internet cafe-u, komp je prije mene bio ugašen, znači nije ga nitko taj dan još koristio, i kad sam htjela ući na svoj hotmail upala sam na mail od nekog dečka, po nicku mislim da je naš, ali odmah kad sam otvorila javila mi se na messenger neka cura koja mu se obraćala i pisala engleski...
Od tada kad god odlazim s neke stranice, uredno odlogiram pa odem... I nikad problema...
Najbolji su mi ljudi (a znam ih nekoliko) koji se služe internet bankarstvom, a nakon što su gotovi ne odlogiraju profil već samo ugase na križiću... Kao da zovu "lopovi, hakeri, dođite i pokradite me" |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Povremeni problemi sa forumotionovim serverom pet ruj 03 2010, 18:22 | |
| Eto opet sam morala traziti novu lozinku, jer mi nije dao uci... Gorane, nitko nije na mom PC na poslu osim mene, i to me je trazio tu doma, tj, pisalo je netko je drugi uzeo rvoj nick.... Gric odlogiram se......ma neka ude tko ga je volja, nis ne tajim  |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Povremeni problemi sa forumotionovim serverom pet ruj 03 2010, 20:50 | |
| Ne znam što to ovdje spominješ Mazo, misliš da ti admini mijenjaju šifru i ulaze? Ako to misliš onda si smiješna. Na kraju krajeva, pogledaj po vremenu zadnjeg logiranja da li se slaže s onim kad si bila ili ne. Ako se ne slaže onda ćemo probati ući u trag ip ili nešto slično. Mada mislim da je teško probiti nečiju šifru na forumu. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Povremeni problemi sa forumotionovim serverom pet ruj 03 2010, 21:16 | |
| Jel ja kineski pisem.......napisala sam ono sto mi je pisalo kad sam htjela uci na forum.....to si ti rekao, ne ja i uopce mi nije alo na pamet da admini ulaze na moj nick...cemu????........a da sam smijesna jesam......samo me zanima sto se dogada.....jer me vec zivcira sto skoro jedanput mjesecno moram mjenjati lozinku koju dobijem na mail......eto
Postavim jedno normalno pitanje, zasto mi se ne zapamti lozinka iako stoji kvacica......tesko za odgovoriti???? ok nema veze |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Povremeni problemi sa forumotionovim serverom pet ruj 03 2010, 21:29 | |
| Samo se nemoj preseravati Mazo. Pisala si o tome da ti je netko drugi uzeo nick. I već ti je odgovoreno da nemamo ništa sa problemima koje uzrokuje forumotionov sustav. Ako misliš da je ovo mjesto gdje ćeš se glupirati i bahatiti varaš se, ako to misliš prošeći istog trena odavde. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Povremeni problemi sa forumotionovim serverom pet ruj 03 2010, 21:33 | |
| Wow...ovo se moze samo od tebe doziviti....lijepo sam pitala, nikoga nisam optuzila i oprosti malo imam previse godina da bi se glupirala, a bahatila se nisam nikad.....ako ti smetam samo reci, nema problema |
|
 | |
| | Povremeni problemi sa forumotionovim serverom | |
|