Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaLogin

Share | 

Zašto muškarci vole analni seks?

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female
Gemini Broj postova: 70623
Godine: 161
Datum registracije: 21.01.2009

PostajNaslov: Zašto muškarci vole analni seks?   ned 27 ruj - 7:29

First topic message reminder :

Prošla su vremena kada se analni seks smatrao nečim što je samo za homoseksualce, a statistike govore da ga redovito prakticira 25 posto heteroseksualnih parova. Zašto?

Puno se napredovalo po pitanju seksa, a čak se je još više napredovalo po pitanju analnog seksa.

I dok neki ne žele ni čuti za penis u guzi, ima i onih koji su isprobali te došli do zaključka da u tome uživaju i više nego su mogli i zamisliti, piše na allwomenstalk.com.

Bez obzira što ste čuli o analnom seksu, on nije opasan ako se radi na ispravan način. Ako nešto ne štima prilikom pokušaja, ili žena nije spremna ili muškarac nema dovoljno strpljenja da bi to radio polako i nježno.

Ako slučajno razmišljate biste li se upustili ili ne u radnju u kojoj mnogi muškarci uživaju, možda će vam pomoći saznanje zašto muškarci toliko vole analni seks:

1. Analni seks muškarcima pruža osjećaj moći
Činjenica da muškarac kontrolira i vlada situacijom dok je iznad žene daje im određenu moć, osjećaju se snažno i važno. Žena se u takvim trenucima predaje muškarcu, a na njemu je da je zadovolji. Muškarcima se jednostavno sviđa ideja da penetriraju u ženu odotraga. A ako žena tom prilikom i uživa te postigne orgazam, njihovom ponosu neće biti kraja.

2. Ako žena pristane na analni seks znači da vjeruje svom muškarcu
Činjenica da žena pušta muškarca da penetrira u taj dio tijela dokaz je da mu vjeruje, a taj osjećaj u muškarcu izaziva zadovoljstvo i to ne samo seksualno. Ako je žena nervozna zbog analnog seksa, ali pristane na to da isproba, muškarcu će to značiti jako puno.

3. Analni seks je nešto novo i drugačije
Vaginalni seks je fantastičan, ali muškarci vole isprobavati i druge stvari, kao naprimjer analni seks. Vrlo im je privlačan, a ako je privlačan i partnerici zadovoljstvo je još veće i slađe.

4. Muškarci vole žensku guzu
Ženska stražnjica muškarcima je jako seksi i htjeli bi se s njom zbližiti. I ako muškarac ima to zadovoljstvo da svoj penis stavi u nešto čemu se toliko vremena divi, osjećat će se kao da je osvojio jackpot!

5. Analni otvor je jako uzak
Bez obzira koliko je žena vješta u Kegelovim vježbama, analni otvor uži je od vaginalnog. Osim toga vagina je dizajnirana tako da donese dijete na svijet, a guza nije. Muškarci znaju da će kada dobiju pristup tom dijelu tijela njihov penis biti stisnut zbog uskoće analnog otvora. Žene ne razumiju to zadovoljstvo, ali to je takav osjećaj zadovoljstva koji muškarac ne može na niti jedan drugi način osjetiti.

Muškarci koji vole analni seks nisu ni nastrani ni gej, ni ništa od onoga što se vezuje za analni seks. To su muškarci koji uživaju u društvu svoje partnerice i žele potpuno istražiti njezino tijelo.
Net.hr|Su.B
23.09.2009.

Osho Rajneesh

Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
[Vrh] Go down
http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293

Autor/icaPoruka
Makica
Početnik
Početnik

Female
Capricorn Rat
Broj postova: 7
Godine: 15
Datum registracije: 06.12.2011

PostajNaslov: Re: Zašto muškarci vole analni seks?   čet 8 pro - 16:23

Ne vole ga sviii! tajna
[Vrh] Go down
LuckyM5
VIP član
VIP član

Female
Capricorn Horse
Broj postova: 4096
Godine: 33
Datum registracije: 25.10.2011

PostajNaslov: Re: Zašto muškarci vole analni seks?   čet 8 pro - 16:41

Neznam što bi rekla osim da tko voli nek izvoli. Iskreno po meni je to ponižavanje žene.
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female

PostajNaslov: Re: Zašto muškarci vole analni seks?   čet 8 pro - 16:55

Zasto je to po tebe ponizavanje zene? Smile

Osho Rajneesh

[Vrh] Go down
http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293
LuckyM5
VIP član
VIP član

Female
Capricorn Horse
Broj postova: 4096
Datum registracije: 25.10.2011

PostajNaslov: Re: Zašto muškarci vole analni seks?   čet 8 pro - 17:06

Čim sam vidjela ovu temu narasli su mi rogovi i ljuta sam. Neznam zašto. Sad im nije više dovoljna vagina da ih zadovolji. Toliko su izopačeni. Ne osuđujem nikog nek ljudi uživaju. Ali ja dok god imam funkcionalnu vaginu koja može zadovoljiti kriterije mog partnera. Neću imati analni sex. Nek sebi nađe pedera a ja ću sebi drugog parnera i to je to. Možda sam ograničena ali imam isključiv stav o tome ljut
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female

PostajNaslov: Re: Zašto muškarci vole analni seks?   čet 8 pro - 17:14

LuckyM5 je napisao/la:
Sad im nije više dovoljna vagina da ih zadovolji. Toliko su izopačeni.

Zasto gledas na to da samo oni to zele ...i ako to zele po meni nisu izopaceni ...mnoge i zene zele isto i uzivaju u tom ...ne govorim o onima koji ne priznaju ili ne uzivaju u nikakvom drugom seksu nego ili silit partnera samo na analni ...to je za mene bolesno ...al uzivat zajedno ..istrazivat ..to mi nije izopaceno ...kome se dopadne ...nastavi ponekad ...kome ne ostaje pri pokusaju i to je to ...samo po meni za takvu vrstu seksa bas moras biti jako blizak sa partnerom ...

Osho Rajneesh

[Vrh] Go down
Blonde
VIP član
VIP član

Female
Pisces Tiger
Broj postova: 6355
Godine: 26
Datum registracije: 30.08.2011

PostajNaslov: Re: Zašto muškarci vole analni seks?   sri 29 vel - 22:50

Bravo Bliz, naravno da svi imaju svoje misljenje, al ipak mislim da je tesko komentarisati nesto sto nikad nisi probao/la. Za mene licno to nije ponizavanje zena, volim to, jer da nije tako sigurno to ne bih radila samo zato sto to on trazi od mene.
[Vrh] Go down
Kikica
VIP legenda foruma
VIP legenda foruma

Female
Taurus Goat
Broj postova: 46279
Datum registracije: 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Zašto muškarci vole analni seks?   ned 11 oľu - 19:34

..možda je za sve kriv naslov Smile , budući da ima i žena kojima se to dopada, a ovako baš ne zvuči najbolje. I dalje nisam za, niti mi se isprobava, niti imam želju,ni moj partner nije istu naglasio, i mislim da mu još uvijek dovoljno seksulanog zadovoljstva koje pronalazi u Njoj Smile
[Vrh] Go down
Kikica
VIP legenda foruma
VIP legenda foruma

Female
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Zašto muškarci vole analni seks?   sub 24 oľu - 22:55

..a možda je stvar u tome što su oni pretežno analni tipovi iliti šupci Laughing
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female

PostajNaslov: Re: Zašto muškarci vole analni seks?   sub 24 oľu - 23:03

Kikica je napisao/la:
..možda je za sve kriv naslov Smile

zasto naslov ..pa lijepo objasnjavaju zasto ga muskarci vole ... Smile a ne zasto ga zene ne vole ...ups pojedine Laughing Laughing

Osho Rajneesh

[Vrh] Go down
Kikica
VIP legenda foruma
VIP legenda foruma

Female
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Zašto muškarci vole analni seks?   sub 24 oľu - 23:22

..ups pojedine Laughing Laughing ups mislim da nisu pojedine ja bi rekla da su večina tease
[Vrh] Go down

Zašto muškarci vole analni seks?

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 2 / 2.Goto page : Previous  1, 2

Similar topics

-
» Justin nema pojma zašto cure vrište kad ga vide
» Silovanje,prisiljavanje na seks.
» Tko je bolji kuhar:žene ili muškarci?
» Carinici me ne vole - nema veze s pušenjem (lula)
» Seksi “Domaćice” za oproštajnu sezonu!