Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaLogin

Share | 

Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female
Gemini Broj postova: 70619
Godine: 161
Datum registracije: 21.01.2009

PostajNaslov: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene   sub ruj 05 2009, 10:14

Reproduktivna usmjerenost

Pričati s privlačnom ženom zaista je uzrok tome da se muškaracu nakratko "pomrači" um. Istraživanje je pokazalo da oni koji provedu čak i nekoliko minuta u društvu atraktivne žene, lošije prolaze na testovima koji mjere aktivnosti mozga od onih koji popričaju s nekim koga ne smatraju privlačnim.
Naučnici koji su proveli istraživanje, a objavili su ga u Journalu of Experimental and Social Psychology, misle da bi razlog mogao biti taj što muškarci koriste toliko funkcija mozga pokušavajući da impresioniraju lijepe žene da onda manje uspjeha imaju u izvršavanju drugih zadataka.

Ovo istraživanje odnosi se na rezultate koje postižu muškaraci na radnom mjestu ili čak rezultate ispita u školama koje pohađaju i djevojke i mladići, piše Daily Telegraph.

Na žene, pak, pričanje sa zgodnim muškarcem ne utječe tako. To može biti iz razloga što su muškarci, jednostavno, evolucijom programirani da češće misle o mogućnostima "parenja".

Psiholozi s Redbound univerziteta u Holandiji proveli su ovo istraživanje, a na ideju su došli kad se jedan od njih, nakon što je upoznao izuzetno privlačnu ženu koju nikad ranije nije vidio, na njeno pitanje gdje živi, nije mogao sjetiti vlastite adrese.

Kako bi vidjeli jesu li i drugi muškarci podložni zbunjivanju nakon susreta s lijepom ženom, istraživanje se proveli na 40 heteroseksualnih studenata. Svaki od njih morao je uraditi standardni test memorije, nakon kojeg su išli razgovarati sa ženama iz istraživačkog tima, a zatim se ponovo vratili da urade test.

Rezultati su bili da su muškarci sporiji i manje tačni u odgovorima nakon pokušaja da impresioniraju ženu.

Kad su test ponovili sa ženama volonterkama, pokazalo se da na njih nikakvog utjecaja nema druženje sa privlačnim im muškarcima.

"Kad muškarac upozna privlačnu ženu, on postaje, kako mi zovemo, 'reproduktivno usmjeren'", kaže član Britanskog društva psihologa George Fieldman.
(Sarajevo-x.com)

Osho Rajneesh

Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
[Vrh] Go down
http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293
Kikica
VIP legenda foruma
VIP legenda foruma

Female
Taurus Goat
Broj postova: 46278
Godine: 33
Datum registracije: 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene   sub ruj 05 2009, 10:29

"Kad muškarac upozna privlačnu ženu, on postaje, kako mi zovemo, 'reproduktivno usmjeren'"...
....ili po naški počne misliti samo drugom glavom Laughing Laughing
[Vrh] Go down
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster
Broj postova: 88756
Godine: 30
Datum registracije: 24.09.2008

PostajNaslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene   sub ruj 05 2009, 10:33

Jedna glava gluplja, druga pametnija u tim trenucima, tako to ide.... looool

http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293
Kikica
VIP legenda foruma
VIP legenda foruma

Female
Taurus Goat
Broj postova: 46278
Godine: 33
Datum registracije: 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene   sub ruj 05 2009, 10:34

A što jeste jeste, Laughing ali nije za zamjeriti sve se nadoknadi kad se malo uštosi :;):
[Vrh] Go down
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster
Broj postova: 88756
Godine: 30
Datum registracije: 24.09.2008

PostajNaslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene   sub ruj 05 2009, 10:35

Ma da, glavno da se dobro uštosi! cerekalo: :;):

Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female
Gemini Broj postova: 70619
Godine: 161
Datum registracije: 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene   ned kol 01 2010, 13:40

Citat:
Na žene, pak, pričanje sa zgodnim muškarcem ne utječe tako.

pa jasno mi nemamo dvije glave Laughing Laughing

Osho Rajneesh

Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
[Vrh] Go down
bodomiere
VIP član
VIP član

Male
Sagittarius Horse
Broj postova: 4353
Godine: 21
Datum registracije: 30.05.2010

PostajNaslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene   uto kol 03 2010, 13:19

kako neće...jbg...u nas je želja za općenito sexualnim stvarima malo jača...razmišljamo dvjema glavama o sexu
[Vrh] Go down
http://dzungla-forum.forumcroatian.com/
black-devil
Aktivni član
Aktivni član

Female
Aries Rooster
Broj postova: 506
Godine: 31
Datum registracije: 28.07.2010

PostajNaslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene   sri kol 11 2010, 19:55

Pre bih rekla da su muskarci glupi u drustvu pametne i uspesne zene.
[Vrh] Go down
Wall-e
VIP član
VIP član

Male
Aquarius Buffalo
Broj postova: 6535
Godine: 26
Datum registracije: 04.06.2010

PostajNaslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene   sri kol 11 2010, 19:57

Istina!
[Vrh] Go down
black-devil
Aktivni član
Aktivni član

Female
Aries Rooster
Broj postova: 506
Godine: 31
Datum registracije: 28.07.2010

PostajNaslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene   sri kol 11 2010, 19:59

Naravno..
[Vrh] Go down
bodomiere
VIP član
VIP član

Male
Sagittarius Horse

PostajNaslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene   uto kol 17 2010, 13:12

black-devil je napisao/la:
Pre bih rekla da su muskarci glupi u drustvu pametne i uspesne zene.

to je udarac za muški ego ko kako će žena bit pametnija i uspješnija od mene ja sam muško a onda blokira mozak...ma jb mater šta ako je uspješnija i pametnija...jbt nismo u kamenom dobu...
[Vrh] Go down
Rosenkreutz
Aktivni član
Aktivni član

Male
Scorpio Horse
Broj postova: 158
Datum registracije: 16.08.2010

PostajNaslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene   uto kol 17 2010, 13:57

Kada sam u društvu preljepe žene, želim joj pokazati da sam pametan..XD
[Vrh] Go down
bodomiere
VIP član
VIP član

Male
Sagittarius Horse

PostajNaslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene   uto kol 17 2010, 14:06

i jel ide? Smile
[Vrh] Go down
Rosenkreutz
Aktivni član
Aktivni član

Male
Scorpio Horse
Broj postova: 158
Datum registracije: 16.08.2010

PostajNaslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene   uto kol 17 2010, 14:08

ide...jer sam pametan... tajna
[Vrh] Go down
bodomiere
VIP član
VIP član

Male
Sagittarius Horse

PostajNaslov: Re: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene   uto kol 17 2010, 14:11

ja sam natprosječno inteligentan pa blokiram nekad!kolki ti je onda IQ teb!!!??? Smile
[Vrh] Go down

Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 2.Goto page : 1, 2  Next

Similar topics

-
» Svrsavanje po tabanima moje zene
» Tko je bolji kuhar:žene ili muškarci?
» Žene više pervezne nego muškarci?