| Autor/ica | Poruka |
|---|
Gost Gost
 | Naslov: Re: Je li vam neugodno kupovati kontracepciju? uto tra 06 2010, 16:46 | |
| Nisam je nikad kupovala Ali ne verujem da bi mi bilo neprijatno. |
|
 | |
Blizanka Administratorica

Broj postova: 70619 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Re: Je li vam neugodno kupovati kontracepciju? uto tra 06 2010, 16:51 | |
| _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Je li vam neugodno kupovati kontracepciju? uto tra 06 2010, 16:52 | |
|  pa vidis kako znas |
|
 | |

| Naslov: Re: Je li vam neugodno kupovati kontracepciju? uto tra 06 2010, 16:58 | |
| _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Je li vam neugodno kupovati kontracepciju? uto tra 06 2010, 17:02 | |
|  pa mislim sto bi mi bilo neprijatno kupovati cigarete A stara fora kad kupujes te stvari "Prijateljici je sutra rodjendan pa hocu da je obradujem "  |
|
 | |
Niky VIP član

Broj postova: 13792 Godine: 28 Datum registracije: 07.07.2009
 | Naslov: Re: Je li vam neugodno kupovati kontracepciju? ned tra 11 2010, 01:04 | |
| ne upadnem u dučan i kažem : trebaju mi navlake  |
|
 | |
Makili Početnik

Broj postova: 31 Godine: 39 Datum registracije: 17.01.2010
 | Naslov: Re: Je li vam neugodno kupovati kontracepciju? ned tra 18 2010, 18:51 | |
| Nije mi neugodno, volim da budem spremna  , a bez zastite..ne bih bas. |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Je li vam neugodno kupovati kontracepciju? ned tra 18 2010, 20:42 | |
| Nije ,samo me pitaju je li djeci ili unucadima uzimam...  |
|
 | |
Zoki Aktivni član

Broj postova: 456 Godine: 24 Lokacija: Sombor Datum registracije: 19.04.2010
 | Naslov: Re: Je li vam neugodno kupovati kontracepciju? pon tra 19 2010, 19:25 | |
| imam frendicu koja radi u kiosku...tako da je sve ok |
|
 | |

| Naslov: Re: Je li vam neugodno kupovati kontracepciju? čet pro 01 2011, 11:43 | |
| ne ...ne vidim zasto bi bilo bilo kome neugodno ... _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
|
|
 | |
LuckyM5 VIP član

Broj postova: 4096 Godine: 33 Datum registracije: 25.10.2011
 | Naslov: Re: Je li vam neugodno kupovati kontracepciju? čet pro 01 2011, 11:45 | |
| Ne bi mi bilo neugodno ali kontracepcija je glupa. Ljubav vodiš s onim koga voliš, poznaš i vjeruješ i onda.... što će vam kontracepcija? |
|
 | |

| Naslov: Re: Je li vam neugodno kupovati kontracepciju? čet pro 01 2011, 11:58 | |
| Pa moje misljenje je da kontracepcija ne sluzi mnogima kao zastita od bolesti ...nego od nezeljenog zaceca ... a sto se mene licno tice ..ne volim tu vrstu kontracepcije al kad je rijec o povjerenju i zastiti od bolesti ... vjerujem u potpunosti svom partneru ...tako da nemam potrebu kupovati takve stvari ... _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
|
|
 | |
| | Je li vam neugodno kupovati kontracepciju? | |
|