Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaLogin

Share | 

Je li vam neugodno kupovati kontracepciju?

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

PostajNaslov: Je li vam neugodno kupovati kontracepciju?   sub lip 13 2009, 16:22

baš sad čitam nešto na netu o tome...
je li vam neugodno kupovati kontracepciju ili otići liječniku po recept?

gdje kupujete prezervative kad ih kupujete?

Zadnja promjena: korny; sub lip 13 2009, 16:51; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Je li vam neugodno kupovati kontracepciju?   sub lip 13 2009, 16:31

Prezervative obično kupujem po ovim velikim dućanima tipa Konzum, plodine...i tako to...
a sad, dal mi je neugodno....nije baš, sve je to za ljude...
ali jednom sam se zacrvenio kad sam došao izričito po to, a iza mene je u redu bila jedna starija susjeda.... Smile
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female
Gemini Broj postova: 70619
Godine: 161
Datum registracije: 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Je li vam neugodno kupovati kontracepciju?   sub lip 13 2009, 16:49

korny je napisao/la:

je li vam često kupovati kontracepciju ili otići liječniku po recept?

jesi mislio na neugodno kupovat ili koliko cesto kupujemo Laughing Laughing Laughing Laughing

nije mi neugodno otici lijecniku ali vec kupovati...to mi je nekako bilo...pred onim tetama ufff...jos kad se napravi da nije cula pa moras šponavljat Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ali sad nema nista bolje od spirale Smile

Osho Rajneesh

Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
[Vrh] Go down
http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Je li vam neugodno kupovati kontracepciju?   sub lip 13 2009, 16:51

pogriješio pri upisu...idem ispraviti... Smile
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female

PostajNaslov: Re: Je li vam neugodno kupovati kontracepciju?   sub lip 13 2009, 17:28

tipko a mislio koliko cesto imate sex....ili da li dovoljno ti imas cesto sex Laughing Laughing Laughing

Osho Rajneesh

[Vrh] Go down
http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Je li vam neugodno kupovati kontracepciju?   sub lip 13 2009, 18:28

Nije mi neugodno...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Je li vam neugodno kupovati kontracepciju?   sub lip 13 2009, 18:53

ja seks imam svaki dan.... i ne treba mi kontracepcija... cerekalo:
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Je li vam neugodno kupovati kontracepciju?   sub lip 13 2009, 19:00

Ma nije me sram, odrasla sam osoba, nemam se čega sramit. Smile
[Vrh] Go down
Kikica
VIP legenda foruma
VIP legenda foruma

Female
Taurus Goat
Broj postova: 46278
Godine: 33
Datum registracije: 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Je li vam neugodno kupovati kontracepciju?   sub lip 13 2009, 19:03

Nisam nikada Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Je li vam neugodno kupovati kontracepciju?   pon lip 15 2009, 16:33

Kako ti je to uspjelo Kiki? Smile
[Vrh] Go down
Ary
VIP legenda foruma
VIP legenda foruma

Female
Pisces Rooster
Broj postova: 19662
Godine: 31
Datum registracije: 16.04.2009

PostajNaslov: Re: Je li vam neugodno kupovati kontracepciju?   sub lip 20 2009, 19:22

Nije mi neugodno,baš me briga ko šta misli...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Je li vam neugodno kupovati kontracepciju?   sub lip 20 2009, 20:16

Ne kupujem ju... Smile
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female

PostajNaslov: Re: Je li vam neugodno kupovati kontracepciju?   sub lip 20 2009, 20:54

Kiki je napisao/la:
Nisam nikada Smile
pa kiki sta radis nije valjda kad je najbolje da se igras padobranca Laughing Laughing

Osho Rajneesh

[Vrh] Go down
Kikica
VIP legenda foruma
VIP legenda foruma

Female
Taurus Goat
Broj postova: 46278
Godine: 33
Datum registracije: 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Je li vam neugodno kupovati kontracepciju?   sub lip 20 2009, 21:36

Izgubila si me..... neznam pojasni da se i ja smijem Smile ili da dem tražiti na netu,

A i nebi ja kupovala nikada, njega bi pojurila,jer svaki put kad vidim nekog da kupuje ja pomislim netko misli da će se keksati i cerim se u sebi cerekalo: , zašto da to netko misli za mene, ....ja to ne radim Laughing
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female

PostajNaslov: Re: Je li vam neugodno kupovati kontracepciju?   uto tra 06 2010, 16:40

Kikica je napisao/la:
Izgubila si me..... neznam pojasni da se i ja smijem Smile ili da dem tražiti na netu,

jesam li me pohvatala ili si nasla na netu looool looool

nije mi neugodno bilo ....nekad i smijesno kolikoi onima koji prodaju bude neugodno

Osho Rajneesh

[Vrh] Go down

Je li vam neugodno kupovati kontracepciju?

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 2.Goto page : 1, 2  Next

Similar topics

-
» Kako (i gde) kupovati polovne lule?
» gdje kupiti Lulu u Zagrebu??
» q: kupovina u Trstu
» Minichamps noviteti
» Gde kupiti duvan u Novom Sadu