|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88756 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Izgovori pon lip 29 2009, 11:51 | |
| Ne izgovaram se, kad mi se ne seksa, ne seksa mi se i kažem razlog. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|  | | Blizanka Administratorica

Broj postova: 70619 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Re: Izgovori pet lis 30 2009, 17:01 | |
| Glavni izgovori za izbjegavanje seksa
Prema novom istraživanju, najčešći izgovor za izbjegavanje seksa je naš umor. "Boli me glava" sad je spao na treće mjesto, dok je na drugom mjestu najčešće korištenih izgovora: "Nisam raspoložen/a". U top pet izgovora našli su se i "moram ustati rano ujutro", kao i "preokupiran/a sam poslom".
Istraživanje, u kojem je učestvovalo 4.000 odraslih ljudi, pokazalo je i da jedan od pet Britanaca redovno koriste neke od ovih izgovora kako bi izbjegli seks.
Sedmoro od desetoro ispitanika kaže da su često bili iscrpljeni da bi uživali u seksu, dok četvoro od desetoro misli da je recesija opustošila njihov ljubavni život, piše Daily Telegraph.
Glasnogovornik za www.OnePoll.com, koji je proveo istraživanje, kaže: "Glavobolja više nije popularna. Sad umor igra mnogo veću ulogu u našim razlozima zašto se češće ne prepuštamo intimnosti u krevetu. To, međutim, ni malo ne čudi jer kao nikad dosad na poslu provodimo mnogo više vremena i imamo toliko stvari oko kojih smo zabrinuti."
Istraživanje je pokazalo i da izgovore češće koriste muškarci nego žene, Tako 27 posto muškaraca priznaje da često izbjegavaju seks, dok to isto čini 18 posto žena.
Međutim, ono što zabrinjava je da jedan od trojice muškaraca seks izbjegava zato što ih više ne privlači njihova žena ili ljubavnica. Također, to je slučaj kod jedne od pet žena.
Deset najčešće korištenih izgovora za izbjegavanje seksa:
1. Premumoran/a sam. 2. Nisam raspoložen/a 3. Boli me glava 4. Moram ustati ujutro 5. Preokupiran/a sam poslom 6. Ljut/a sam na tebe 7. Čujem jedno od djece 8. Potrebno ti je kupanje 9. Bole me leđa 10. Prerano je za seks, tek smo se počeli upoznavati (Sarajevo-x.com) _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
|
|  | | Ary VIP legenda foruma

Broj postova: 19662 Godine: 31 Lokacija: Sisak Datum registracije: 16.04.2009
 | Naslov: Re: Izgovori pet lis 30 2009, 17:03 | |
| Ne koristim niti jedan izgovor ja sam uvijek za  |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Izgovori pet lis 30 2009, 17:05 | |
| Koristim al neću vam reći koje...  |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Izgovori ned stu 01 2009, 17:44 | |
| ponekad kažem da sam preumorna pa mi se ne da.. i to najčešće nisu izgovori neg mi se jednostavno tako desi u toj situaciji  |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Izgovori čet pro 10 2009, 01:23 | |
| ne koristim ni jedan razlog nema potrebe |
|  | | jaran Aktivni član

Broj postova: 280 Godine: 17 Lokacija: Atlanta - USA Datum registracije: 07.12.2009
 | Naslov: Re: Izgovori čet pro 10 2009, 01:26 | |
| Kad ona zeli nema izgovora vec navalim na 'bunker  ali ni ona nema izgovora kada ja zelim osim ako su okolnosti takve da se zaista ne moze |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Izgovori čet pro 10 2009, 01:27 | |
| |

| Naslov: Re: Izgovori sub pro 12 2009, 17:07 | |
|  izgovori  _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
|
|  | | WIND Aktivni član

Broj postova: 1671 Godine: 30 Datum registracije: 09.12.2009
 | Naslov: Re: Izgovori sub pro 12 2009, 17:21 | |
| Ma kakav izgovor za to  koji ce hepek nekome izgovor za to? Ja cuvam izgovore za "vaznije" stvari kao....izgovor sto nisam otisla zubaru....bila na nekom dosadnom seminaru....pohvalila kuhanje njegove mame.....zasto nisam zasharafila vrata na ormaru u supi......i tako dalje....i tako blize  |

| Naslov: Re: Izgovori sub pro 12 2009, 17:28 | |
| to Wind ...to se trazi ...kakvi izgovori ...  pusti izgovore ..jednom se zivi :  : _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
|
|  | | WIND Aktivni član

Broj postova: 1671 Godine: 30 Datum registracije: 09.12.2009
 | Naslov: Re: Izgovori ned pro 13 2009, 13:13 | |
| Ma jasta!...jednom se zivi...al treba se puno vise puta  , tokom zivota  |

| Naslov: Re: Izgovori sri stu 16 2011, 21:03 | |
| nije seks obaveza il posao neki pa kad ti se ne radi nalazis izgovore ....nema izgovora kad nisam za seks .. a u ostalom moj partner bi to odmah osjetio da nisam za tako i da sam za izgovore ne bi upalili ... _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
|
|  | | Blonde VIP član

Broj postova: 6293 Godine: 26 Datum registracije: 30.08.2011
 | Naslov: Re: Izgovori sri vel 29 2012, 22:59 | |
| ne znam zasto bih izmisljala i smisljala izgovore zbog sexa, ja sam uvijek za...E sad posto nisam u braku pa ne znam kako je to non stop biti samo sa jednom osobom, dugo godina...e to cu vam reci jednog dana, tj koji izgovor sam smislila |

| Naslov: Re: Izgovori pon svi 21 2012, 23:11 | |
| Bez obzira bila u braku ili ne Blonde tj bila sa jednom osobom ..ne trebaju ni tad izgovori i zato nikad ih ne smisljaj ... Nema nikad izgovora ...volim otvorenost u svemu .... _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
|
|  | | |
| | Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| | Online | Ukupno je: 51 korisnika/ca online; 1 registriran/a, 0 skrivenih i 50 gostiju. :: 2 Bots kresimir.ferencinaNajviąe korisnika/ca istovremeno online bilo je: 421, dana pon svi 21 2012, 21:05. |
| Statistics | Registriranih korisnika/ca: 4047. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: mimimagdalena.
Ukupno postova: 757279. in 15514 subjects
|
| Top posting users this month | |
| Top posting users this week | |
| Misao dana |  |
| Marketing |  |
| Najbolji vicevi | | Dijeli Jadranka Kosor letke po Zagrebu i sretne cigu…
-Jeste li vi HDZ-ovac?
-Ne, ja sam sitni lopov! |
| Carpe diem blog |  |
|