| Autor/ica | Poruka |
|---|
Gost Gost
 | Naslov: Re: Je li vam ugodno vidjeti na muškom roza boju? čet lip 10 2010, 09:01 | |
| ili se boji dok ode u vodu da mu se mali ne utusi  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Je li vam ugodno vidjeti na muškom roza boju? čet lip 10 2010, 09:03 | |
| ajjjjj...utusi  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Je li vam ugodno vidjeti na muškom roza boju? čet lip 10 2010, 09:06 | |
| sta je, jesam provalila nest..ili je ugusi  ...  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Je li vam ugodno vidjeti na muškom roza boju? čet lip 10 2010, 09:07 | |
| sestro, prevedi mi to utusi  |
|
 | |
Blizanka Administratorica

Broj postova: 67461 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Re: Je li vam ugodno vidjeti na muškom roza boju? čet lip 10 2010, 09:10 | |
| | Gost je napisao/la: | volite li vidjeti muškarca u rozoj boji i smatrate li da on na neki način time pokazuje svoju muškost?
 |
sta fali roza boji ..samo treba znati ..svaki muskarac ..ako je sta moderno ne mora da i svakom stoji ..znaci da zasto da ne ..ako je zna nositi _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Sto ću čuda učiniti
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Je li vam ugodno vidjeti na muškom roza boju? čet lip 10 2010, 09:11 | |
| meni je bolji onaj pored  |
|
 | |
Gost Gost
 | |
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Je li vam ugodno vidjeti na muškom roza boju? čet lip 10 2010, 09:13 | |
| |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Je li vam ugodno vidjeti na muškom roza boju? čet lip 10 2010, 09:14 | |
| lako  |
|
 | |
Kikica VIP legenda foruma

Broj postova: 44297 Godine: 32 Datum registracije: 04.03.2009
 | Naslov: Re: Je li vam ugodno vidjeti na muškom roza boju? ned kol 29 2010, 14:44 | |
|  SEKSI BOJA Žene najviše vole muškarce u crvenom Muškarci koji nose crveno privlačniji su ženama koje smatraju da crvena boja podrazumijeva uspjeh, zaradu i viši status u društvu Istraživanje Sveučilišta u Rochesteru provedeno u SAD-u, Velikoj Britaniji, Njemačkoj i Kini pokazalo je da su muškarci koji nose crvenu boju ženama najprivlačniji. Crvena boja je sa psihološkog gledišta simbol grijeha, seksualnosti i strasti. Osim toga, žene smatraju da muškarac u crvenom ima viši status u društvu, veće mogućnosti za zaradu i veće šanse za napredak na društvenoj ljestvici. Što se muškaraca tiče, već je ranije dokazano da ih žene u crvenom jako privlače i teško im mogu odoljeti. ''Crvena se smatra seksi bojom kod žena. No naši dokazi govore da odnos seksualnosti i crvene boje jednako vrijedi i za muškarce'', kaže psiholog Andrew Elliot sa Sveučilišta u Rochesteru. Izvor:Metro-portal |
|
 | |
Firefly Aktivni član

Broj postova: 1166 Godine: 22 Lokacija: Među oblacima Datum registracije: 06.07.2010
 | Naslov: Re: Je li vam ugodno vidjeti na muškom roza boju? ned kol 29 2010, 14:59 | |
| ne volim vidjeti dečka u rozom... možda je to moderno.. ali ne... ne volim ni sebe vidjeti u toj boji To i ona svijetlo plava su mi boje za djecu.. nekako uvijek imam asocijaciju na to crveno?  Ja više volim ga vidjeti u plavoj.. ta boja podiže svježinu izgleda |
|
 | |
Kikica VIP legenda foruma

Broj postova: 44297 Godine: 32 Datum registracije: 04.03.2009
 | Naslov: Re: Je li vam ugodno vidjeti na muškom roza boju? ned kol 29 2010, 15:05 | |
| Jučer gledam stariji muškarac i roza polo majici i kontam kako to može obući. Nema tih novaca da moj muž obuće roza majicu ajd mlađi muškarci na zgodnom i mladom tijelu sve je zgodno..ali stariji čovjek..a možda sma ja zaostala ali nesviđa mi se to. |
|
 | |
Dijamantni 13 Aktivni član

Broj postova: 140 Godine: 21 Lokacija: bjelovar Datum registracije: 31.07.2010
 | Naslov: Re: Je li vam ugodno vidjeti na muškom roza boju? pet ruj 03 2010, 19:56 | |
| da jer mi to govori da dečku nije važno mišljenje ljudi do kojih mu nije stalo, da mu je stalo do njega i kako se on osjeća....samopouzdanje. |
|
 | |
cassia VIP član

Broj postova: 2592 Lokacija: Greenwood Datum registracije: 07.08.2010
 | Naslov: Re: Je li vam ugodno vidjeti na muškom roza boju? pet ruj 03 2010, 20:48 | |
| Ne volim je ni na sebi a kamoli na muškarcu.... |
|
 | |
teaa Aktivni član

Broj postova: 2446 Godine: 42 Lokacija: Split Datum registracije: 05.02.2010
 | Naslov: Re: Je li vam ugodno vidjeti na muškom roza boju? pet ruj 03 2010, 22:46 | |
| Nemam ništa protiv...ne znači nida je manje muško.Ali svom ne bih dopustila rozu boju.Jedino za košulje volim ljubičastu...posebnu nijansu...to mi se nešto sviđa. |
|
 | |
| | Je li vam ugodno vidjeti na muškom roza boju? | |
|