| | |
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Gost Gost
 | Naslov: ..." zornjak "... pon lip 01 2009, 15:37 | |
| First topic message reminder :Volite li tako započeti dan...sexić dok ste još u polu snu... Ja nekako nemam ništa protiv...  : |
|  | |
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Blizanka Administratorica

Broj postova: 70619 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Re: ..." zornjak "... uto oľu 23 2010, 17:42 | |
| Počnite uživati u radostima jutarnjeg seksa! Ne gledajte na to jeste li jutarnji ili večernji tip čovjeka, kako god bilo možete uživati u jutarnjem seksu!  Pripreme za jutarnj seks Kako ujutro ne biste imali previše posla kada ste pospani, pripremite se navečer. Iako je spontani seks najbolji, malo planiranja i razmišljanja isto nije loše i može biti uzbuđujuće saznanje da vas ujutro čeka odlična stvar. Navečer si pripremite neke mentol bombone ili žvake i vodu kako bi ujutro otklonili zadah, pobrinite se za maramice i kondome. Navečer nemojte jesti ništa masno i teško, kako zbog probavnih teškoća tako i energije. Prije spavanja razmišljajte o partneru i o tome kako ćete si međusobno ugoditi, odbacite negativne misli i obaveze. Prije nego planirajte uzmite u obzir koliko vremena imate prije posla i vi i partner, možda će to morati bit seks na brzinu ali to ne umanjuje užitak. Najbolja opcija za jutarnji seks je naravno za vrijeme vikenda kada se možete potpuno opustiti i ne razmišljati hoćete li zakasniti na posao. Ukoliko se probudite loše volje ili vam iskrsne neka obaveza ne inzistirajte na tome, lako prebacite za neko drugo jutro, nemojte se siliti može vrlo vjerojatno ispasti loše. Muškarci se seksom opuštaju, žene žele pozitivan i otvoren odnos, stoga ne budite iznenađeni ukoliko vaša draga ujutro i nije raspoložena za seks. No ukoliko je među vama sve uredu pripremite se na vruće jutro. Kako nagovoriti partnera na jutarnji seks? Ukoliko je vaša draga prava pospanka, svejedno je možete uvjeriti da je jutarnji seks dobra stvar. Probudite ju nježno, možda s doručkom u krevet ili nježnim poljupcima i šaputanjem. Nemojte biti nagli i dosadni, dajte joj vremena da se razbudi. Kako su žene više samokritične dajte joj do znanja da je ujutro jako seksi, te da vas razbarušena i ne sređena jednako uzbuđuje. Ukoliko ste ženskog spola i rado bi imale jutarnji seks, odahnite jer većina muškaraca voli jutarnji seks. Jer vanjski utjecaji kao što su stres, umor i pospanost manje utječu na muškarčevu želju za seksom. Ukoliko vaš partner nije jedan od tih koji vole jutarnji seks, pristupite mu na način da ga želite budite pohotne i mazne, na taj način ga sigurno nećete ostaviti ravnodušnim i on će se brzo razbuditi i biti spreman za akciju, ukoliko nije potpuni mrgud. Muškarci uglavnom vole jutarnji seks jer je to dobar način na koji počnu dan isto tako dokazano je da muškarci dožive za vrijeme sna od 3-5 erekcija koje nedvojbeno utječu na njihovu želju za seksom ujutro.  Prednosti jutarnjega seksa To je odličan način kako početi dan, opusti vas, napuni s pozitivnom energijom i poveže partnere, jer poslije seksa još neko vrijeme sigurno razmišljaju o tome i jedan o drugom. Ako ste oboje pospanci i vaš se jutarnji seks ustvari promjeni u prijepodnevni seks, to je svejedno dobar početak dana koji ustvari preko vikenda možete protegnuti preko cijelog dana. Ponekad se savršeni dani odigravaju u krevetu pri čemu seks začinite s razgovorom, međusobnim hranjenjem, nježnostima što je vrlo erotično. _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
|
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: ..." zornjak "... uto oľu 23 2010, 18:07 | |
| Da ovo nisam procitao ne bih znao sto je sex. Ovo mora da je neka disertacija. A , ja do sad mislio da je sex ono kad se dvoje uzegnu pa da se malo stisnu i razlade...Eeee , sad znam u biti sto je...Oma mi je lakse...da nije ovog clanka ja bih te zornjake i dalje bacao...Fala ti blizanka , bum ti narucil tepsiju bureka...Ne bude li bureka bilo bus dobila krompirusu...  |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: ..." zornjak "... uto oľu 23 2010, 18:16 | |
| Pa baš ovo gore ne gledajte jeste li jutarnji ili večernji tip čovjeka ne gledam na to,sex i ujutro i navečer ima svoje čari tako da bitno da je, a sad doba dana ne bitno  |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: ..." zornjak "... čet oľu 25 2010, 17:46 | |
| nisam ljubitelj sexa ujutro ( jedino da se mora)....sta cu takav sam  |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: ..." zornjak "... čet oľu 25 2010, 23:36 | |
| koja priprema za jutarnji sex  ... |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: ..." zornjak "... sub tra 03 2010, 15:06 | |
| zornjak je za mene najbolji sex  |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: ..." zornjak "... sub tra 03 2010, 15:11 | |
| sex u zoru sluti na lep i opušten dan... |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: ..." zornjak "... sub tra 03 2010, 15:17 | |
| | tornado je napisao/la: | | sex u zoru sluti na lep i opušten dan... |
slazem se potpuno  |
|  | | Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88756 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: ..." zornjak "... sub lis 22 2011, 00:08 | |
| Nema ljepšeg od zornjaka. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|  | | marinela2208 Aktivni član

Broj postova: 634 Godine: 26 Lokacija: split Datum registracije: 20.10.2011
 | Naslov: Re: ..." zornjak "... sub lis 22 2011, 00:15 | |
| zornjak nešto najljepše za početak novog dana |
|  | | Napaljenko Početnik

Broj postova: 13 Godine: 27 Datum registracije: 23.10.2011
 | Naslov: Re: ..." zornjak "... sri lis 26 2011, 09:12 | |
| Marinela, pa po jutru se dan poznaje... |
|  | | Napaljenko Početnik

Broj postova: 13 Godine: 27 Datum registracije: 23.10.2011
 | Naslov: Re: ..." zornjak "... sri lis 26 2011, 09:12 | |
| |
|  | | marinela2208 Aktivni član

Broj postova: 634 Godine: 26 Lokacija: split Datum registracije: 20.10.2011
 | Naslov: Re: ..." zornjak "... sri lis 26 2011, 10:17 | |
| ...onda je meni rano jutro hahahah dan več u 6 jer se budim u 4 inaće kad radim a zornjak mi je tad..... |
|  | | Blizanka Administratorica

Broj postova: 70619 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Re: ..." zornjak "... sri stu 16 2011, 01:13 | |
| mmm zornjak u zoru ..zornjak u podne ...zornjak navece ..kako god sa njim sam uvijek u polu snu ..vrijeme stalo ...uvijek je zora...polusan ... _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
|
|  | | Kikica VIP legenda foruma

Broj postova: 46278 Godine: 33 Datum registracije: 04.03.2009
 | Naslov: Re: ..." zornjak "... uto sij 31 2012, 20:01 | |
| ..nema ništa, seks policija operira, ali još samo dok ne krene u školu |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| | Online | Ukupno je: 48 korisnika/ca online; 1 registriran/a, 0 skrivenih i 47 gostiju. :: 2 Bots kresimir.ferencinaNajviąe korisnika/ca istovremeno online bilo je: 421, dana pon svi 21 2012, 21:05. |
| Statistics | Registriranih korisnika/ca: 4047. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: mimimagdalena.
Ukupno postova: 757279. in 15514 subjects
|
| Top posting users this month | |
| Top posting users this week | |
| Misao dana |  |
| Marketing |  |
| Najbolji vicevi | | Dijeli Jadranka Kosor letke po Zagrebu i sretne cigu…
-Jeste li vi HDZ-ovac?
-Ne, ja sam sitni lopov! |
| Carpe diem blog |  |
|