| | Vjerujete li u muško - ženska prijateljstva? | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Gost Gost
 | Naslov: Vjerujete li u muško - ženska prijateljstva? ned svi 31 2009, 15:52 | |
| vjerujete li u ovo gore navedeno? ili mislite da ipak nema šanse....
ja osobno vjerujem da toga nema...jer uvijek se kod jedne osobe rađaju neki osjećaji.... koji su veći od prijateljskih.... |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Vjerujete li u muško - ženska prijateljstva? ned svi 31 2009, 16:21 | |
| slažem se ... u nekom trenutku se pojave osjećaji barem s jedne strane koji su nešto više ... ili se to prebrodi ili postane zapreka prijateljstvu |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Vjerujete li u muško - ženska prijateljstva? pon lip 01 2009, 20:00 | |
| Ne vjerujem...jesam davno vjerovala pa odbilo se o glavu pa izgubi prijatelj,hebeš to....  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Vjerujete li u muško - ženska prijateljstva? pon lip 01 2009, 20:21 | |
| Svaki moj prijatelj je prije ili kasnije htio biti samnom...ništa od toga... |
|
 | |
ajmeivana VIP član

Broj postova: 5247 Godine: 30 Datum registracije: 09.03.2009
 | Naslov: Re: Vjerujete li u muško - ženska prijateljstva? uto lip 02 2009, 08:30 | |
| ne vjerujem, opekla se par puta.
uvijek se s jedne strane rodi nešto više od prijateljstva |
|
 | |
Kikica VIP legenda foruma

Broj postova: 46278 Godine: 33 Datum registracije: 04.03.2009
 | Naslov: Re: Vjerujete li u muško - ženska prijateljstva? uto lip 02 2009, 08:43 | |
| I ja sam uvijek bila u društvu muških i uvijek se dogodi da netko se zacopa u nekog, šeta a baš bude dobro do tog  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Vjerujete li u muško - ženska prijateljstva? uto lip 02 2009, 08:48 | |
| vjerujem u muško ženska prijateljstva, naravno mogu se javiti neki osjećaji što je prirodno no ne znači da će prerasti u nešto više pa ako i preraste pa što i brak je vrsta prijateljsva. |
|
 | |
ajmeivana VIP član

Broj postova: 5247 Godine: 30 Datum registracije: 09.03.2009
 | Naslov: Re: Vjerujete li u muško - ženska prijateljstva? uto lip 02 2009, 08:57 | |
| al brak nije primarno bio prijateljstvo |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Vjerujete li u muško - ženska prijateljstva? uto lip 02 2009, 08:59 | |
| |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Vjerujete li u muško - ženska prijateljstva? čet lip 04 2009, 18:53 | |
| | Kate je napisao/la: | | Svaki moj prijatelj je prije ili kasnije htio biti samnom...ništa od toga... |
možda imaš ono nešto....  |
|
 | |
Blizanka Administratorica

Broj postova: 70619 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Re: Vjerujete li u muško - ženska prijateljstva? čet lip 04 2009, 19:07 | |
| vjerujem u ta prijateljstva ...sva koja sam imala kao mlada opstala su...ne moraju se svi sexualno privlaciti ...pa da kvare prijateljstvo...ako i ima nekog naboja u pocetku ...brzo to prode ako ne forsirate to _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Vjerujete li u muško - ženska prijateljstva? čet lip 04 2009, 19:10 | |
| Ja vjerujem u površna prijateljstva,gdje s vremena na vrijeme popiješ kavu malo se zezaš...ali za mene to i nije neko prijateljstvo,nego kad s njim djeliš sve,kao ja s jednim...i pizdarije na kraju i gdje nam je prijateljstvo,sad smo na vi. |
|
 | |
Blizanka Administratorica

Broj postova: 70619 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Re: Vjerujete li u muško - ženska prijateljstva? čet lip 04 2009, 19:14 | |
| _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Vjerujete li u muško - ženska prijateljstva? čet lip 04 2009, 19:15 | |
| |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Vjerujete li u muško - ženska prijateljstva? čet lip 04 2009, 19:16 | |
| Teta B...  |
|
 | |
| | Vjerujete li u muško - ženska prijateljstva? | |
|