Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaLogin

Share | 

Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi?

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

PostajNaslov: Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi?   sri tra 29 2009, 16:57

First topic message reminder :

Koliko smo iskreni u ljubavi, u svemu onom što osjećamo? Koliko smo iskreni ovdje na forumu, koliko zaista iskreno pišemo o onom što nam se dešavalo u ljubavi, o onom što bi voljeli? Bojimo li se vlastitih osjećaja, bojimo li se iako anonimni pisati o sebi? O svojim godinama, iskustvima, o ženi ili muškarcu kakvog bi željeli, o razoćaranosti, ili radosti u bračnoj zajednici, vezi, prijateljstvu. Povjerenje i iskrenost su dva stuba ljubavi...Imamo li ih u sebi? Da li se sramimo reći da želimo, da smo sami, da smo nezadovoljni, da želimo ljubav?
[Vrh] Go down

Autor/icaPoruka
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female
Gemini Broj postova: 70619
Godine: 161
Datum registracije: 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi?   pon stu 07 2011, 22:06

izgleda svi se boje pricati o ljubavi ...ne bojim se pricati o zivotu ..o muskarcu kojeg zelim i volim ..o braku ..o bilo cemu ..mislim da sam iskrena i otvorena mozda i previse ...svaki dan kazem nema vise iskrenosti na forumu ..al onda pomislim cemu gluma ...zaista mi ne treba da bilo koga zavaravam ili fasciniram lazima i neistinama iz zivota koje ne postoje...

Osho Rajneesh

Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
[Vrh] Go down
http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293
LuckyM5
VIP član
VIP član

Female
Capricorn Horse
Broj postova: 4096
Godine: 33
Datum registracije: 25.10.2011

PostajNaslov: Re: Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi?   pon stu 07 2011, 22:12

Blizanka je napisao/la:
izgleda svi se boje pricati o ljubavi ...ne bojim se pricati o zivotu ..o muskarcu kojeg zelim i volim ..o braku ..o bilo cemu ..mislim da sam iskrena i otvorena mozda i previse ...svaki dan kazem nema vise iskrenosti na forumu ..al onda pomislim cemu gluma ...zaista mi ne treba da bilo koga zavaravam ili fasciniram lazima i neistinama iz zivota koje ne postoje...

Kad bi to bila istina? Svi samo glume i fasciniraju. Nitko više ne cijeni iskrenost zato zašto da iznosim svoje bisere pred one koji to ne cijene i dalje lažu i glume. moja iskrenost je za i u mom srcu, zaključana.//
[Vrh] Go down
Blonde
VIP član
VIP član

Female
Pisces Tiger
Broj postova: 6293
Godine: 26
Datum registracije: 30.08.2011

PostajNaslov: Re: Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi?   uto stu 08 2011, 09:29

Sto se tice ljubavi uvijek sam iskrena, volim otvoreno pricati o svojim emocijama, karte na sto, al naravno ne pred svakim, ne pred onim koji ne zasluzuju čut tako nesto...
[Vrh] Go down

Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi?

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 2 / 2.Goto page : Previous  1, 2

Similar topics

-
» Bijes, sram i nestanak ljubavi...
» Što slušate uz lulu?
» Glasanje: LITERARNI RAD
» Viljem Šekspir - Romeo i Julija
» Moj dnevnik^^