| | Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi? | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Gost Gost
 | Naslov: Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi? sri tra 29 2009, 16:57 | |
| Koliko smo iskreni u ljubavi, u svemu onom što osjećamo? Koliko smo iskreni ovdje na forumu, koliko zaista iskreno pišemo o onom što nam se dešavalo u ljubavi, o onom što bi voljeli? Bojimo li se vlastitih osjećaja, bojimo li se iako anonimni pisati o sebi? O svojim godinama, iskustvima, o ženi ili muškarcu kakvog bi željeli, o razoćaranosti, ili radosti u bračnoj zajednici, vezi, prijateljstvu. Povjerenje i iskrenost su dva stuba ljubavi...Imamo li ih u sebi? Da li se sramimo reći da želimo, da smo sami, da smo nezadovoljni, da želimo ljubav? |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88756 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi? sri tra 29 2009, 18:23 | |
| Ovo me potaklo na dublje promišljanje o toj temi. O ljubavi pišem i pričam iskreno, samo o nekim "traumama" odbijam pričati, tj. spomenem i ne ulazim u dublje razgovore o tome. Možda bi trebao drugačije postupati i totalno se suočiti sa prošlošću. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi? sri tra 29 2009, 19:00 | |
| Ja se ne bojim pričati o ljubavi,ali za sve je vrijeme i mjesto pa tako i razgovor o njoj i ne bojim se svojih osjećaja. |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi? sri tra 29 2009, 19:30 | |
| ja pišem iskreno no ipak ne želim o nekim stvarima pričati bez obzira na anonimnost |
|
 | |
Blizanka Administratorica

Broj postova: 70619 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Re: Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi? sri tra 29 2009, 19:57 | |
| da nisam anonimna...ne bi bila iskrena vjerovatno ...ili ne bi ni ulazila na te teme...jer ne bih volila da moje price o ljubavi pogotovo one intimne dodu do nekoga ko me zna...a ovako anonimna...nemam razloga da ne govorim istinu... _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi? sri tra 29 2009, 20:02 | |
| | Goran je napisao/la: | Ovo me potaklo na dublje promišljanje o toj temi. O ljubavi pišem i pričam iskreno, samo o nekim "traumama" odbijam pričati, tj. spomenem i ne ulazim u dublje razgovore o tome. Možda bi trebao drugačije postupati i totalno se suočiti sa prošlošću. |
Ovo kao da sam ja napisala... Totalan potpis,rijetki znaju moju ljubavnu priču "traumu"...  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi? sri tra 29 2009, 20:22 | |
| da, bojimo se pričati o ljubavi....jer neke stvari bole....i ne treba ih ponavljati... |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi? sri tra 29 2009, 21:19 | |
| ionako previše pričamo i razmišljamo o ljubavi, a premalo volimo ...ako me razumijete što mislim  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi? čet tra 30 2009, 08:33 | |
| Dobro si to rekla tano,mudro zboriš  |
|
 | |
ajmeivana VIP član

Broj postova: 5247 Godine: 30 Datum registracije: 09.03.2009
 | |
 | |
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88756 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi? uto srp 14 2009, 20:03 | |
| Dobro je Ana napisala, za sve postoji vrijeme i mjesto, pa tako i za određene razgovore o ljubavi. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi? čet svi 06 2010, 18:29 | |
| | blizanka je napisao/la: | | da nisam anonimna...ne bi bila iskrena vjerovatno ...ili ne bi ni ulazila na te teme...jer ne bih volila da moje price o ljubavi pogotovo one intimne dodu do nekoga ko me zna...a ovako anonimna...nemam razloga da ne govorim istinu... |
potpisujem  |
|
 | |
alexis Početnik

Broj postova: 65 Godine: 24 Datum registracije: 06.05.2010
 | Naslov: Re: Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi? čet svi 06 2010, 19:03 | |
| pričati o ljubavi?...zašto da ne?...pa to je pokretačka tema mladih |
|
 | |
Mishkov Početnik

Broj postova: 25 Godine: 26 Datum registracije: 29.04.2010
 | Naslov: Re: Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi? pet svi 07 2010, 11:53 | |
| Zasto se bojati iskreno pricati o nekim lepim osecanjima,to je najnoramlnija stvar... |
|
 | |
Blizanka Administratorica

Broj postova: 70619 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Re: Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi? pon stu 08 2010, 17:24 | |
| Ne bojim se pricati o ljubavi ..o prijateljstvu ma opcenito o zivotu ..uvijek sam iskrena ..nekad mislim da mi je to mana sto sam toliko iskrena _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
|
|
 | |
| | Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi? | |
|