Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaLogin

Share | 

Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi?

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

PostajNaslov: Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi?   sri tra 29 2009, 16:57

Koliko smo iskreni u ljubavi, u svemu onom što osjećamo? Koliko smo iskreni ovdje na forumu, koliko zaista iskreno pišemo o onom što nam se dešavalo u ljubavi, o onom što bi voljeli? Bojimo li se vlastitih osjećaja, bojimo li se iako anonimni pisati o sebi? O svojim godinama, iskustvima, o ženi ili muškarcu kakvog bi željeli, o razoćaranosti, ili radosti u bračnoj zajednici, vezi, prijateljstvu. Povjerenje i iskrenost su dva stuba ljubavi...Imamo li ih u sebi? Da li se sramimo reći da želimo, da smo sami, da smo nezadovoljni, da želimo ljubav?
[Vrh] Go down
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster
Broj postova: 88756
Godine: 30
Datum registracije: 24.09.2008

PostajNaslov: Re: Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi?   sri tra 29 2009, 18:23

Ovo me potaklo na dublje promišljanje o toj temi. O ljubavi pišem i pričam iskreno, samo o nekim "traumama" odbijam pričati, tj. spomenem i ne ulazim u dublje razgovore o tome.
Možda bi trebao drugačije postupati i totalno se suočiti sa prošlošću.

http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi?   sri tra 29 2009, 19:00

Ja se ne bojim pričati o ljubavi,ali za sve je vrijeme i mjesto pa tako i razgovor o njoj i ne bojim se svojih osjećaja.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi?   sri tra 29 2009, 19:30

ja pišem iskreno no ipak ne želim o nekim stvarima pričati bez obzira na anonimnost
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female
Gemini Broj postova: 70619
Godine: 161
Datum registracije: 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi?   sri tra 29 2009, 19:57

da nisam anonimna...ne bi bila iskrena vjerovatno ...ili ne bi ni ulazila na te teme...jer ne bih volila da moje price o ljubavi pogotovo one intimne dodu do nekoga ko me zna...a ovako anonimna...nemam razloga da ne govorim istinu...

Osho Rajneesh

Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
[Vrh] Go down
http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi?   sri tra 29 2009, 20:02

Goran je napisao/la:
Ovo me potaklo na dublje promišljanje o toj temi. O ljubavi pišem i pričam iskreno, samo o nekim "traumama" odbijam pričati, tj. spomenem i ne ulazim u dublje razgovore o tome.
Možda bi trebao drugačije postupati i totalno se suočiti sa prošlošću.

Ovo kao da sam ja napisala...
Totalan potpis,rijetki znaju moju ljubavnu priču "traumu"... bravo
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi?   sri tra 29 2009, 20:22

da, bojimo se pričati o ljubavi....jer neke stvari bole....i ne treba ih ponavljati...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi?   sri tra 29 2009, 21:19

ionako previše pričamo i razmišljamo o ljubavi, a premalo volimo ...ako me razumijete što mislim Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi?   čet tra 30 2009, 08:33

Dobro si to rekla tano,mudro zboriš bravo
[Vrh] Go down
ajmeivana
VIP član
VIP član

Female
Virgo Rooster
Broj postova: 5247
Datum registracije: 09.03.2009

PostajNaslov: Re: Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi?   čet tra 30 2009, 09:52

tana je napisao/la:
ionako previše pričamo i razmišljamo o ljubavi, a premalo volimo ...ako me razumijete što mislim Smile

slažem se sa svakim slovom!!! hug2
[Vrh] Go down
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster
Broj postova: 88756
Datum registracije: 24.09.2008

PostajNaslov: Re: Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi?   uto srp 14 2009, 20:03

Dobro je Ana napisala, za sve postoji vrijeme i mjesto, pa tako i za određene razgovore o ljubavi.

Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi?   čet svi 06 2010, 18:29

blizanka je napisao/la:
da nisam anonimna...ne bi bila iskrena vjerovatno ...ili ne bi ni ulazila na te teme...jer ne bih volila da moje price o ljubavi pogotovo one intimne dodu do nekoga ko me zna...a ovako anonimna...nemam razloga da ne govorim istinu...

potpisujem Smile
[Vrh] Go down
alexis
Početnik
Početnik

Virgo Cat
Broj postova: 65
Godine: 24
Datum registracije: 06.05.2010

PostajNaslov: Re: Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi?   čet svi 06 2010, 19:03

pričati o ljubavi?...zašto da ne?...pa to je pokretačka tema mladih
[Vrh] Go down
Mishkov
Početnik
Početnik

Cancer Buffalo
Broj postova: 25
Godine: 26
Datum registracije: 29.04.2010

PostajNaslov: Re: Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi?   pet svi 07 2010, 11:53

Zasto se bojati iskreno pricati o nekim lepim osecanjima,to je najnoramlnija stvar...
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female
Gemini Broj postova: 70619
Godine: 161
Datum registracije: 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi?   pon stu 08 2010, 17:24

Ne bojim se pricati o ljubavi ..o prijateljstvu ma opcenito o zivotu ..uvijek sam iskrena ..nekad mislim da mi je to mana sto sam toliko iskrena

Osho Rajneesh

Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
[Vrh] Go down

Bojimo li se iskreno pričati o ljubavi?

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 2.Goto page : 1, 2  Next

Similar topics

-
» Bijes, sram i nestanak ljubavi...
» Što slušate uz lulu?
» Glasanje: LITERARNI RAD
» Viljem Šekspir - Romeo i Julija
» Moj dnevnik^^