| Autor/ica | Poruka |
|---|
Blizanka Administratorica

Broj postova: 70619 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... uto pro 29 2009, 11:23 | |
| Moj najbolji prijatelj, moja jedina ljubav. Moj osmeh, moj život. Moja sloboda i moji okovi. Moja istina. To si TI  _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
|
|
 | |
jaro1968 VIP član

Broj postova: 3247 Godine: 44 Lokacija: najlijepsi zalazak sunca Datum registracije: 22.06.2009
 | Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... uto pro 29 2009, 11:39 | |
| Treba mi rame tvoje da da dojdem sebi a ti a ti si daleko ali ipak si blizu |
|
 | |
zeljko Aktivni član

Broj postova: 159 Godine: 41 Datum registracije: 19.12.2009
 | Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... uto pro 29 2009, 12:47 | |
| Zasto su placne tvoje plave oci?  |
|
 | |

| Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... čet pro 31 2009, 07:57 | |
| NE BIH ZNALA STO JE SRECA DA TE NE POZNAM AKO TE NEMAM, NIKOG NE TREBAM I DA STOPUT U ZIVOTU TO SE DOGODI SAMO JEDNA LJUBAV CE OSTATI I SUZA I SMIJEHA, ZNAM BILO JE SVEGA AL' TI, TI SI JOS TU TI SI MOJE MIRNO MORE TI SI MOJ DOBAR DAN MOJE JEDRO KAD ME SLOME PUT SUNCEM OBASJAN  _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
|
|
 | |
zeljko Aktivni član

Broj postova: 159 Godine: 41 Datum registracije: 19.12.2009
 | Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... čet pro 31 2009, 08:47 | |
| O ljubavi moja prosla kome li si dobrodosla  |
|
 | |
Rokerka VIP član

Broj postova: 4347 Godine: 15 Lokacija: Nedođija ^^ Datum registracije: 31.12.2009
 | Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... pet sij 01 2010, 22:23 | |
| Ti si bre majmun!!!  |
|
 | |

| Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... ned sij 03 2010, 16:41 | |
| Divan je osjecaj moje zelje za tobom... i uvijek mi falis a toliko puno te imam... i neka je tako jer samo ja dobro znam... koliko je lijepo kad svu tvoju ljubav primam !!!  _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
|
|
 | |
Rokerka VIP član

Broj postova: 4347 Godine: 15 Lokacija: Nedođija ^^ Datum registracije: 31.12.2009
 | Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... pon sij 04 2010, 09:51 | |
| Ti si moj zrak sunca što svakoga dana dopire do najdubljih kutaka moga bica. Tvoj pogled je poput blagog nocnog povetarca što milije mi dušu i teši ranjeno srce kad god trebam zaklon. Kako je lepo oplitati se o paucinu tvoje kose, loviti leptire u beskrajnim livadama tvojih ociju i opet se smejati, živeti i plivati zvezdanim bespucem. Kao kap si u moru, samo jedan od hiljade njih al ipak drugaciji od svih. Da, to je razlog što te volim...  |
|
 | |

| Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... sri sij 06 2010, 11:16 | |
| "Nema sunca bez svjetlosti, ni čovjeka bez ljubavi." Johann Wolfgang Von Goethe za mene si ti moje sunce ..moja svjetlost ...moj mir ...moj miran san ...ma ti si mi od Boga najljepsi dar  _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
|
|
 | |

| Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... čet sij 07 2010, 22:11 | |
| dosla je noc tamna i tiha ...s tobom mi je opet ispunjena ...osmijeh mi usne krasi ...u srcu plamen bukti...da li i ove noci s tobom svoju ceznju da gasim...uzdah mi se iz grudi ote...osjecaj topline me budi..... _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
|
|
 | |
jaran Aktivni član

Broj postova: 280 Godine: 17 Lokacija: Atlanta - USA Datum registracije: 07.12.2009
 | Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... čet sij 07 2010, 23:34 | |
| | blizanka je napisao/la: | | dosla je noc tamna i tiha ...s tobom mi je opet ispunjena ...osmijeh mi usne krasi ...u srcu plamen bukti...da li i ove noci s tobom svoju ceznju da gasim...uzdah mi se iz grudi ote...osjecaj topline me budi..... |
Veoma lijepo i osjecajno napisano Eto sa ovim rijecima si me podsjetila da sam samo prije par mjeseci i ja aktivno pisao a onda prestao ipak volim procitati nesto lijepo |
|
 | |

| Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... pon sij 11 2010, 22:25 | |
| eh sto nocas nemam krila dosla bi i sa tobom na tren bi bila njezno poljubila te usne vrele pod glavu njezno stavila dlan da na njemu docekas novi dan za rano jutro zagrljaj mio da se upitas dali je sve samo san bio........  tebi kojeg moje srce beskrajno voli _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
|
|
 | |
MiKi Početnik

Broj postova: 41 Godine: 36 Datum registracije: 11.01.2010
 | Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... pon sij 11 2010, 22:42 | |
| Moja draga....kad ces uci u moj zivot vagabunda..... |
|
 | |

| Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... uto sij 12 2010, 17:14 | |
| ispod ovog neba samo ti dusu znas mi taknuti i kad kapnem na tvoj dlan kad se stisnem kraj tebe nek me cvrsto drze ruke tvoje ruke sigurne..... _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
|
|
 | |
nitapita VIP član

Broj postova: 4813 Godine: 27 Datum registracije: 25.10.2009
 | Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... uto sij 12 2010, 19:27 | |
| Ljubavi, ljubavi mi daj podijeli sa mnom ovaj san i neka zavide nam svi sreca je tamo gdje si ti
Njeznosti, njeznosti mi daj podijeli sa mnom svaki dan i neka zavide nam svi sreca je tamo gdje si ti
Zauvijek sa mnom ostani zauvijek samo ja i ti Vjeruj mi, vjeruj ljubavi zauvijek samo ja i ti Vjeruj mi, vjeruj ljubavi sreca je tamo gdje si ti |
|
 | |
|