|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Gost Gost
 | Naslov: Poruka vašoj ljubavi... sri tra 29 2009, 15:10 | |
| Svatko od nas u svom životu ima nekoga koga je ostao željan...nečijeg osmjeha, nečijeg dodira, nečije tople rječi i nečijeg mirisa...
Da možete toj osobi reči rječi koje joj nikada niste rekli a željeli ste koje bi to bile riječi?
Ostavite svojoj voljenoj-voljenom poruku upravo ovdje...ko zna, možda nekada, netko pročita rječi upučene baš njemu ili njoj.....
I...vjerujte u svoje snove...možda neki od njih čekaju svoj trenutak...možda za neke nedostaje samo jos jedna kockica da bi se čarobni mozaik sklopio...
Možda Vam život, uskoro, priredi prijatno iznenađenje... |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... sri tra 29 2009, 15:14 | |
| Možda nikad nećes znati da te neko gleda izdaleka i da te neko vjerno čeka, mozda nikad nećes saznati da nekog srce boli, mozda nikad nećes znati da te neko voli!  |
|
 | |
Blizanka Administratorica

Broj postova: 70619 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... sri tra 29 2009, 15:28 | |
| tu na pragu svoje duse....cekam te s komadicem sunca u ocima.... u zagrljaju svojih misli s osmjehom sto pretvara se u ljubav koja me tebi nosi....  _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
|
|
 | |
Zlatko VIP član

Broj postova: 3974 Godine: 31 Lokacija: Sesvete Datum registracije: 15.10.2008
 | Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... sri tra 29 2009, 15:42 | |
|  nemam poruka  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... sri tra 29 2009, 16:33 | |
| Pokušaj me varati varati i slagati pokušaj što da ne kad možeš igraj se a kad počnem vraćati vratit ću ti sve sve do posljednje prevare, zadnje izdaje jer još neznaš šta sve žena može kad joj se podvućes ispod zle kože...  |
|
 | |
Zlatko VIP član

Broj postova: 3974 Godine: 31 Lokacija: Sesvete Datum registracije: 15.10.2008
 | Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... sri tra 29 2009, 16:45 | |
| Volim te Volim te vise od cvijeca Vise od gora Volim te vise I od plavoga mora Volim te vise i od juga, i od duga Od modrine svetoga neba I od zraka koji mi treba.
Voljena zeno znaj da je moja Ljubav veca nego Troja Nego Sparta i Antika Nego slatka romantika Veca je i od zime i od ljeta Moja ljubav je veca od cijeloga svijeta.
Moja ljubav je snaznija I od morskog vala Njeznija od maestrala A jaca je od maca Ni bonaca nije tako cista Tako lijepa Kako blista Moja ljubav poput stita Moja ljubav prema tebi je vjecna i istinita :rida: :rida: |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... sri tra 29 2009, 19:19 | |
| U tihoj noći dok srce strepi, sjeti se mene anđele ljepi, sjeti se da netko je tu uz tebe i da te još uvijek beskrajno voli.  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... sri tra 29 2009, 19:45 | |
| Ako me ikada budeš napustila....mogu li i onda poći sa tobom? |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... sri tra 29 2009, 19:46 | |
| I znaj da bit' cu tu i kad navrati nam tuga ti u meni nadji snagu prijatelja, vjernog druga
I znaj da bit' cu tu da ti dobro dobrim vratim i na vrhu i na dnu da osmijehom te pratim |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... sri tra 29 2009, 19:58 | |
| | korny je napisao/la: | | Ako me ikada budeš napustila....mogu li i onda poći sa tobom? |
Ovo mi je prekrasno  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... sri tra 29 2009, 19:59 | |
| |
|
 | |
Gost Gost
 | |
 | |
Blizanka Administratorica

Broj postova: 70619 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... pon pro 28 2009, 20:15 | |
| Zivot mi je darovao tebe sa sjajem nocnih besanica. Volim te goruci na lomaci svog zivota. a oganj trazi vodu sa tvog izvora. To nisu patnje na lomaci, vec samo zedj moje ljubavne vatre za tvojim izvorom. Pruzam svoje ruke trazeci tvoje telo i slusam eho mog zova u ovoj noc _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
|
|
 | |
zeljko Aktivni član

Broj postova: 159 Godine: 41 Datum registracije: 19.12.2009
 | Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... pon pro 28 2009, 20:25 | |
| | blizanka je napisao/la: | Zivot mi je darovao tebe sa sjajem nocnih besanica. Volim te goruci na lomaci svog zivota. a oganj trazi vodu sa tvog izvora. To nisu patnje na lomaci, vec samo zedj moje ljubavne vatre za tvojim izvorom. Pruzam svoje ruke trazeci tvoje telo i slusam eho mog zova u ovoj noc |
Znao sam da patis zamnom u blizini ja sam Tebi i moje se srce nada popio te zedan nebi vec bih vodu zamutio  |
|
 | |
dobra.vila Početnik

Broj postova: 27 Godine: 30 Datum registracije: 28.12.2009
 | Naslov: Re: Poruka vašoj ljubavi... uto pro 29 2009, 00:48 | |
| Ako me ikada budes izgubio, potrazi me u vrtlogu vremena, jer sam se vjerojatno tamo izgubila - trazeci tebe!!!
Zadnja promjena: dobra.vila; sri pro 30 2009, 17:33; ukupno mijenjano 1 put. |
|
 | |
|