Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama


Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi
 
Početna stranicaFAQRegistracijaLogin

Share | 
 

 Ljubavni stil i strast horoskopskih znakova

Go down 
Autor/icaPoruka
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 77964
Godine : 168
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Ljubavni stil i strast horoskopskih znakova   4/14/2009, 22:19

Vaš horoskopski znak otkriva Vaš celokupni psihološki profil (karakter, temperament, crte ličnosti i ostalo), kao i Vaše seksualne potencijale i sklonosti. Važno je da što bolje upoznamo seksualne sklonosti horoskopskih znakova, kao i način ili stil koji oni posebno preferiraju pri vođenju ljubavi. Dakle, boljim poznavanjem svog sadašnjeg ili potencijalnog partnera imate veće mogućnosti da ulepšate ljubavni i seksualni život.

OVAN

ŽENA

Vrlo je temperamentna, erotična i impulsivna. Privlače je ljubavne avanture, a u seksualnom odnosu voli da eksperimentiše na razlicite načine, ima potrebu za dominacijom.

MUŠKARAC

Vrlo izdržljiv i potentan - širokog seksualnog apetita. Kod njega dominira strast, ali i impulsivnost, tako da “ljubavni vatromet” može biti učestao ali i “munjevit” - kratkotrajan.

Ljubavni stil

Uvek diktirate tempo, kako u krevetu, tako i van njega! Tačno znate sta želite i šta Vam pričinjava zadovoljstvo u ljubavnom odnosu, kao i šta Vas dovodi do uzbuđenja; skloni ste i preterivanju. Za Vas su ljubav i seks dve odvojene kategorije. Vrlo ste zahtevni, uzbuđuje Vas aktivna predigra i uživate u svakom deliću svog i partnerovog tela.

Položaj

To mora biti neka poza koja Vas stavlja u dominantan položaj: partner je na leđima, a Vi ste ga opkoračili i spustili se na kolena; položaj u kome možete da kontrolišete pokrete i ritam.

Erogene zone

Uz primarne seksualne zone, uši i vrat.

Sugestija

Na seksualne fantazije Vas podstiču: dodiri, akcija, strast, nečiji provokativni ili erotski - slobodan izgled.

BIK

ŽENA

Vrlo je strastvena i romantična, a da bi ostvarila ljubavno-seksualni vrhunac mora biti potpuno oslobođena svih predrasuda. Uživa u obilju dobrih uslova, strasti i “vrelih emocija” koje se izražavaju na direktan način.

MUŠKARAC

On je dobar i potenatan ljubavnik, ume da bude vrlo privlačan i uzbudljiv. Deluje seksi i romantično, a svoju partnerku obasipa različitim nežnostima. Međutim, sklon je određenoj vrsti seksualnih preterivanja - neumerenosti.

Ljubavni stil

Izuzetno ste vesti u ljubavnom i seksualnom zavođenju, sjajno pronalazite način da partnerove ruke i usne uvek postavite na “pravo mesto”, tj. stil: “stavi pravu stvar na pravo mesto”. Uživate u dužoj predigri, odnosno u potpunosti i silovito se prepuštate zadovoljstvu ljubavnog odnosa. Dodiri i strastveni i dugi poljupci Vas naročito uzbuđuju.

Položaj

Vi ste u nekoj pozi na leđima (žene), a partner Vas je opkoračio, dok za muškarce važi obrnuta poza (partnerka je na leđima). Preferirate pozu klečanja, mada su kod Vas dozvoljene sve poze koje Vam pričinjavaju maksimalan uzitak.

Erogene zone

Uz primarne seksualne zone, potiljak i vrat.

Sugestija

Na seksualne fantazije Vas podstiču: dodiri, nečiji provokativni ili erotski izgled, “zabranjeno voće”.

BLIZANCI

ŽENA

Neumorno traga za “svojim kosmičkim blizancem” tj. za srodnom dušom koja treba da joj pruzi intelektualno, seksualno i saznajno potkrepljenje. Pri tome je vrlo šarmantna, duhovita, zabavna, radoznala i “nestašna”.

MUŠKARAC

Vrlo lepršav, aktivan, radoznao i na prvi pogled “neuhvatljiv”. Ima raznovrsne seksualne i erotske fantazije, a nekima od njih deluje zbunjujuće na svoju partnerku - ostvariće onoliko koliko mu partnerka bude dozvolila.

Ljubavni stil

Obožava ljubavno-seksualnu avanturu ili da se tako oseća prilikom cina vođenja ljubavi. Uzbuđuju Vas glas, pojava, usne - svaki detalj koji u Vašoj glavi uzburkava misli i stvara novu seksualnu fantaziju. Imate potrebu da: čujete, vidite, pomirišete, liznete, okusite, probate sve sto spada u seksualna zadovoljstva.

Položaj

Neka od poza da lezite na strani ili na boku, licem uz lice, kao i uz veliku aktivnost nogu i ruku uz raznovrsne “akrobatske poze”.

Erogene zone

Uz primarne seksualne zone, naročito deo od malog prsta na ruci do lakta.

Sugestija

Na seksualne fantazije Vas podstiču: priča, boja glasa, pokreti i različiti detalji.

RAK


ŽENA

To je romantična ljubavnica koja sve bazira na svojim dubokim osećanjima, povremeno ćudljiva, ali emotivno umilna i nežna. Prepušta se ljubavno-seksualnom vihoru tek kada oseti da je mažena, pažena i voljena. Jake emocije pothranjuju njene bogate seksualne fantazije i snove.

MUŠKARAC

Ume da Vas zavede svojim čestim izrazima emocija, beskrajnim nežnostima i vrlo je romantičan. Sklon je maštanju i ume da emotivno udovolji i seksualno zadovolji svoju partnerku na različite načine.

Ljubavni stil

Obožava obilje nežnosti i dugu maštovitu predigru koja razbuktava vrele strasti. Ljubavno-seksualni vrhunac je za njih “čin predaje”, potrebno je da osete potpuno poverenje koje ih vodi ka emotivnom vezivanju. Govor očiju, nežni i dugi poljupci, maženje i dodiri su njihove “slabosti”. Svaki deo tela je njihova senzitivna tacka ali samo pod “udarom jakih emocija”, jer samo osećanja vode ka strastima.

Položaj

Vaš partner je u sedećem položaju, široko razmaknutih nogu a Vi se nalazite u njegovom krilu (za žene, a za muškarce obrnuti položaj), licem prema licu, uz nežne i duge poljupce, kao i dodire. Zatim položaj na leđima i na strani (boku) koji Vam dozvoljava bliski kontakt i mnoge izraze nežnosti.

Erogene zone

Uz primarne seksualne zone, naročito grudi, bradavice i stomak.

Sugestija

Na seksualne fantazije Vas podstiču: nežnosti, topli pogledi, boja glasa, pokreti i strastveni poljupci.

LAV


ŽENA

Ona je romantična heroina, energicna i vrlo temperamentna - po potrebi ume da bude i vrlo nežna. Vrela krv struji njenim venama, ali u “određenoj pozi” ume da ostavi i suprotan efekat. Kada se razbuktaju njene strasti prema partneru je vrlo zahtevna, senzualna i velikodusna ljubavnica.

MUŠKARAC

On je uvek “mačo tip” ili “Vitez Lavljeg srca” - ljubav je njegova velika strast! Želi u svemu da bude najbolji - to je njegova preokupacija. Pri tome je vrlo ponosan, strastven, romantičan i velikodušan ljubavnik. Svoju partnerku šarmira i zavodi u svakom pogledu, voli da dominira ali takođe dobro brine i štiti svoju ljubavnicu.

Ljubavni stil

Na direktan način i strastveno izražavaju svoja osećanja, uzbuđuje ih dodir, pogled, provokativni izgled ili ponašanje. “Seksualni apetit” im je vrlo naglašen, prilično su izdržljivi i zahtevni. U ljubavno-seksualnom činu naizmenično se smenjuju energičnost i obilje nežnosti. Veoma su potentni i lako je “zapaliti” njihove strasti, pri čemu tačno razdvajuju emocije od seksualnih poriva.

Položaj

Onaj u kome sedite naspram svog partnera, što Vam zatim dozvoljava različite varijacije sedećih poza. Naročito Vas uzbuđuju različite poze u kojima možete da ostvarite “seksualnu dominaciju” nad partnerom.

Erogene zone

Uz primarne seksualne zone, naročito kičma, bedra i prepone.

Sugestija

Na seksualne fantazije Vas podstiču: “vatreni pogledi”, iskre koje proizilaze iz nečije boje glasa ili pokreta, kao i strastveni poljupci.

DEVICA

ŽENA

Na prvi pogled je vrlo stroga, dobro opskrbljena svim mogućim manirima ponašanja. Naravno, iza te dobro uvežbane poze krije se dostojanstvena i emotivna priroda. Ali, do njenih tananih emocija i strasti oslobođenih “teških stega”, stiže se samo uz beskrajno strpljenje, neprekidno dokazivanje i bezrezervnu ljubav.

MUŠKARAC

Deluje rezervisano i “uglađeno”, naravno sve u pokušaju da dobro kontroliše svoja osećanja i strasti. Ipak, moguće ga je izbaciti iz te “uštirkane poze”, ukoliko partnerka pokazuje iskrena osećanja, rafinirane strasti i visoki stil. Duhovnost mu je veoma vazna, ali ni on nije imun na “napade vrelih strasti”.

Ljubavni stil

Vrlo su zahtevni - svaki detalj je važan! Obožava osećaj bliskosti i poverenja, naročito ima potrebu da se nalazi na, odnosno da ostvari istu talasnu dužinu sa svojim partnerom. Stil i tehnika vođenja ljubavi su jako važni, ali uz obaveznu “umerenost u svemu” - znači, bez preterivanja.

Položaj

Položaj u kome sedite partneru u krilu (za žene, a za muškarce obrnuto), dodiri ruku su jako važni naročito po vratu i grudima. Neki od ležećih položaja licem uz lice, kao i mogućnost da tačno vidite partnerove izraze lice.

Erogene zone

Uz primarne seksualne zone, naročito stomak i deo od pupka na niže.

Sugestija

Na seksualne fantazije Vas podstiču: nečija boja glasa, gestikulacija ili mimika, celokupni izgled i pokreti.

_________________
Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU,
ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU
ellaMarigo


[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poe
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 77964
Godine : 168
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Ljubavni stil i strast horoskopskih znakova   4/14/2009, 22:19


VAGA


ŽENA

Ona je šarmantna i očaravajuca glumica, po potrebi neodoljiva i “čedna”. Uživa u igri zavođenja i dobro poznaje različite “ljubavne čarolije” za osvajanje partnera. Ima rafinirani ukus i “lako” se predaje ljubavnim izazovima i strastima. Vrlo je zahtevna u svakom pogledu i očekuje “poseban tretman”.

MUŠKARAC

On je veliki romantik, neodoljivo ga privlače i uzbuđuju sve primarne ženske čari. Svojoj partnerki ume da priredi čarobne i nezaboravne trenutke u skoro savršenoj kombinaciji nežnosti, ljubavnog zanosa i seksualnog užitka. Vrlo je šarmantan i vešto koristi sve svoje prednosti prilikom ljubavnog udvaranja.

Ljubavni stil

Preferira otmene stilove a odnos sa partnerom vodi direktno ka “ljubavnom vatrometu”, pri čemu ume dobro da kanališe svoju strast. Teži potpunoj harmoniji duha i tela, emocija i strasti ili potpunom jedinstvu u odnosu sa svojim ljubavnim partnerom.

Položaj

Jedan od položaja u kome ste Vi na leđima, a Vas partner kleči (za žene, a za muškarce obrnuto). Naročito je vazna upotreba ekstremiteta i aktivni pokreti.

Erogene zone

Uz primarne seksualne zone, naročito predeo duž kičme, bedra, grudi i stomak.

Sugestija

Na seksualne fantazije Vas podstiču: nečiji izgled - utisak, različiti izlivi nežnosti, topli pogledi, pokreti i strastveni poljupci.

ŠKORPION

ŽENA

Ona je kraljica transformacija od ljubavne zavodnice, neodoljive ili strastvene osvajačice, do nežne ljubavnice. Ume da bude veoma tajanstvena i provokativna, ali i emotivna. Kroz njene vene struji vrela krv, sto je čini izuzetno senzitivnom, a u ljubavno-seksualnom pogledu nedoljivom ili fatalnom. Ume da razdvoji ljubav i strasti, ali uvek bira maksimum.

MUŠKARAC

On je vrlo strastven, a ljubavno osvajanje je njegova glavna preokupacija. Ima potrebu da dominira u ljubavnom odnosu i učinice skoro sve da Vas u potpunosti zadovolji ili u potpuno “sludi” svojim strastima. Čak i njegova tajanstvenost ili ćudljivost ume da deluje hipnoticki, jer lukavo i vesto koristi sve ljubavne čarolije. Pravi je mastor ljubavnog osvajanja, a svojoj partnerki pruza veliko zadovoljstvo tokom seksualnog cina; vrlo je potentan.

Ljubavni stil

Obožava različite izazove koji podižu nivo stasti i adrenalina. Potpuno se predaje ljubavnom vrhuncu tek kada oseti da je u potpunosti osvojio, opčinio ili zadovoljio partnera. Poseduje izuzetnu strast koju vešto kanališe do zajednicke kulminacije. Sjajni su ljubavnici, ali i vrlo komplikovani.

Položaj

Pretežno položaj na leđima, a Vaš partner je u nekoj od poza iznad Vas (važi za žene, dok je za muškarce obrnuto). Međutim, preferira i određenu dozu egzibicionizma, tako da su skoro sve poze moguće, jer uzbuđenje, strast i inspiracija biraju odgovarajuću pozu.

Erogene zone

Uz primarne seksualne zone, naročito unutrađnji deo butina, prepone, grudi, bradavice i stomak.

Sugestija

Na seksualne fantazije Vas podstiču: provokacija različitih vidova, nečiji izazovni izgled, topli pogledi, boja glasa, pokreti i strasni poljupci.

STRELAC


ŽENA

Ona je vrlo temperamentna, impulsivna, izazovna i po potrebi provokativna. Tačno zna šta želi od ljubavnog partnera i dobro razlikuje ljubav od strasti. U njenom ponašanju se nazire potreba za avanturistickim doživljajima, dominacijom, uzbuđenjem i nesputavanjem. Veoma je originalna i na vrlo direktan nacin (često joj nedostaje osećaj mere) izrazava osvoja osećanja.

MUŠKARAC

On je vrlo energičan, u deliću sekunde snalažljiv i vešt prilikom ljubavnog kontakta, udvaranja ili seksualnog odnosa. Uz izuzetan šarm koji poseduje, ume da deluje duhovito i zabavno - sve ono što partnerku razoružava pred njegovim osvajačkim pohodom. Impulsivan je i vrlo direktno izrazava osećanja, seksualne želje ili aspiracije. Za njega ne postoji: “ne” ili “ne mogu” - on sve može ako je ponesen osećanjima ili strastima.

Ljubavni stil

Obožavaju slobodu u svakom pogledu - nesputanost. Njihov stil je originalan i direktan, u potpunosti se prepuštaju ljubavno-seksualnom vihoru. Ponekad deluju “neukrotivo ili divlje”, što dovodi do dodatnog zajedničkog uzbuđenja. Uz napomenu, da ih klasičnost najmanje privlači.

Položaj

Neki od stojećih položaja licem okrenutim prema partneru ili leđima ka partneru. Posebno preferiraju određenu dozu neobičnosti ili originalnosti u ljubavnom činu, kao i egzibicionizma.

Erogene zone

Uz primarne seksualne zone, naročito prepone, unutrašnji deo butima, bokovi, donji deo leđa i stomak.

Sugestija

Na seksualne fantazije Vas podstiču: različiti izazovi, provokativan izgled, boja glasa, nečiji stil i ponašanje ili pokreti, boja glasa i strasni poljupci.

JARAC

ŽENA

Ima vrlo visoke kriterijume koje postavlja svom partneru, pri čemu i neprekidno povećava listu zahteva. Pri izražavanju osećanja deluje principijalno, odmereno i “strogo” - za sve postoje utvrđena pravila. Međutim, ume da bude i vrlo emotivna ili ranjiva, a tek nakon sto oseti maksimalnu sigurnost i poverenje izražava svoja osećanja i strasti.

MUŠKARAC

On je pouzdan, izdržljiv i beskrajno uporan u svojim namerama. Potiskuje svoja osećanja, ali uvek gubi kontrolu kada pred sobom ima uzbudljivu partnerku koja u svom izrazavanju umereno dozira emocije, strasti i praktične sposobnosti. U ljubavno-seksualnom odnosu maksimalno je predan, vrlo zahtevan i uspostavlja “stroge kriterijume”.

Ljubavni stil

Po svome stilu su vrlo konzervativni, preferiraju sve sto potkrepljuje osećaj intimnosti, sigurnosti, poverenja. Uvek na strpljiv i siguran način, oprobanim receptom dolazi do onoga sto želi u ljubavno-seksualnom odnosu.

Položaj

Nalazite se u nekome od klečecih položaja, a Vas partner ima aktivnu ulogu (za žene, a za muškarce obrnuto). Posebno preferirate klasične poze, kao sto je položaj na leđima ili sa strane.

Erogene zone

Uz primarne seksualne zone, naročito unutrašnja strana kolena, stopala, grudi i stomak.

Sugestija

Na seksualne fantazije Vas podstiču: različiti izlivi nežnosti, topli pogledi, boja glasa, pokreti i nečije ponasanje.

VODOLIJA


ŽENA

To je nesvakidašnja ili očaravajuca ljubavnica kod koje su dobro izmešana različita osećanja, snaga intelekta, seksualni nagon i poriv za prijateljstvom. Ume da bude prava zavodnica koja mami svojom pojavom, sarmom i originalnim - nesputanim ponašanjem. Ponekad nije ni svesna svoje erotičnosti, a ponekad je svaki detalj ili pokret tela u službi njenog ljubavnog osvajanja.

MUŠKARAC

On je fascinatan kao pojava, ostavlja utisak svojim ponašanjem i pri tome je iznenađujuće inventivan ljubavnik. Ume da Vas opčini svojim neobičnim idejama, kreativnim izražavanjem, emotivnom sirinom i bogatim ljubavno-seksualnim fantazijama. On svoju partnerku nikada ne ostavlja ravnodušnom; ukoliko mu je stalo ume da je učini izuzetno zadovoljnom u svakom pogledu.

Ljubavni stil

Obožava intelektualnu stimulaciju! Za njih seks predstavlja izuzetan spoj vrlo neobičnog intelekutalnog, emotivnog i erotskog iskustva. S tim, sto je ta “neobicnost” vrlo rastegljiv pojam - preferiraju originalnost, nesputanost i određenu dozu (manju ili veću, što zavisi od tačke stimulacije, inspiracije ili uzbuđenja) egzibicionizma.

Položaj

Neki od stojećih položaja, licem uz lice ili leđima okrenutim prema partneru. Poze koje Vam dozvoljavaju maksimalnu aktivnost, eksperimentisanje, akrobacije ili neuobičajenosti - sve zavisi od strastvenog zanosa i inspiracije.

Erogene zone

Uz primarne seksualne zone, naročito članci, unutrašnji deo butina, prepone, stopala, grudi i bradavice.

Sugestija

Na seksualne fantazije Vas podstiču: različiti izazovi, nečiji provokativni izgled ili ponašanje, gestikulacija, boja glasa i pokreti.

RIBE

ŽENA

Ona je romantična heroina koja predstavlja sintezu mašte i stvarnosti, osećanja i strasti, jave i fantazije. Ljubav je njena duhovna hrana i u potpunosti se prepusta svojim osećanjima, partneru i ljubavnom vihoru. Njena mašta prevazilazi standardne okvire, a u kombinaciji sa ljubavnim impulsima i erotskim podsticajima to vodi ka ostvarenoj fantaziji ili ka fatalnosti. Veoma je predana i “lako pada” na izraze sentimentalnosti, nežnosti ili ljubavno zavođenje.

MUŠKARAC

On je izuzetno emotivan i poseduje neodoljivi Šarm - pravi “Romeo”. Njegova maštovitost i beskrajni izrazi nežnosti ce Vas vinuti u nebeske visine, ume emotivno da opčini i usreći svoju partnerku. Emocije i strasti uvek su neraskidivo isprepletene, lako se prepusta različitim užicima a najlepše ili najveće uzbuđenje oseća u ljubavno-seksualnom odnosu. Vrlo su plemeniti, popustljivi i pažljivi ljubavnici.

Ljubavni stil

Obožava da deluje stimulatino na svaki delić tela. Emotivni zanos koji osecate oslobađa Vaša osećanja, mastu i erotske fantazije. Vrhunac u ljubavno-seksualnom odnosu za Vas predstavlja “iskorak u drugu vremensku dimenziju”. Obilje nežnosti, poljupci i dodiri na Vas deluju vrlo stimulativno.

Položaj

Jedan od uobičajenih i omiljenih položaja je da ležite na boku, a partner je iza Vas, pri tome na sebi osećate njegov dodir, glas, dah i svaku drugu moguću stimulaciju (za žene, a za muškarce obrnuto). Uvek moraju da postoje beskrajni izrazi nežnosti, poljupci i dodiri.

Erogene zone

Uz primarne seksualne zone, naročito stopala, tabani, listovi, clanci, gležnjevi, zatim grudi, bradavice i stomak.

Sugestija

Na seksualne fantazije Vas podstiču: najrazličitiji izrazi nežnosti, topli pogledi, boja glasa, nečija pojava i pokreti, kao i strastveni poljupci.

_________________
Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU,
ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU
ellaMarigo


[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poe
Gost
GostPostajNaslov: Re: Ljubavni stil i strast horoskopskih znakova   4/14/2009, 22:21

Laže ovaj horoskop cerekalo:
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 87726
Godine : 37
Lokacija : Bjelovar
Datum registracije : 24.09.2008

PostajNaslov: Re: Ljubavni stil i strast horoskopskih znakova   4/17/2009, 10:13

Umem da zavedem i seksualno zadovoljim partnerku na razne načine... cerekalo:

_________________
Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja
Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Gost
GostPostajNaslov: Re: Ljubavni stil i strast horoskopskih znakova   4/17/2009, 10:14

Istina od a do ž.... bravo cerekalo:
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 87726
Godine : 37
Lokacija : Bjelovar
Datum registracije : 24.09.2008

PostajNaslov: Re: Ljubavni stil i strast horoskopskih znakova   4/17/2009, 10:17

Sve ti pogodiše Ana? cerekalo:

_________________
Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja
Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Gost
GostPostajNaslov: Re: Ljubavni stil i strast horoskopskih znakova   4/17/2009, 10:17

Sve...ozbiljno... Smile Kao da sam ja pisala... big smile cerekalo:
[Vrh] Go down
Gost
GostPostajNaslov: Re: Ljubavni stil i strast horoskopskih znakova   7/21/2009, 21:28

Ima vrlo visoke kriterijume koje postavlja svom partneru, pri čemu i neprekidno povećava listu zahteva. Pri izražavanju osećanja deluje principijalno, odmereno i “strogo” - za sve postoje utvrđena pravila. Međutim, ume da bude i vrlo emotivna ili ranjiva, a tek nakon sto oseti maksimalnu sigurnost i poverenje izražava svoja osećanja i strasti.pobogu Neutral
[Vrh] Go down
nitapita
Ljubitelj foruma
nitapita

Libra Rat
Broj postova : 4671
Godine : 34
Datum registracije : 25.10.2009

PostajNaslov: Re: Ljubavni stil i strast horoskopskih znakova   10/29/2009, 15:34

Sve je istina nelaze niti malo Smile
[Vrh] Go down
Sponsored content
PostajNaslov: Re: Ljubavni stil i strast horoskopskih znakova   

[Vrh] Go down
 
Ljubavni stil i strast horoskopskih znakova
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
Relax forum :: Lifestyle :: Horoskop i numerologija :: Astrologija-
Forum(o)Bir: