| | Koji vam je ženski odjevni predmet najprivlačniji? | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Gost Gost
 | Naslov: Koji vam je ženski odjevni predmet najprivlačniji? ned tra 12 2009, 22:02 | |
| na koji vam se ženski odjevni predmet ubrza puls? a znam da će i forumašice škicnuti tu; pa i za njih pitanje: jeste li primijetile koji vaš odjevni predmet dečko ili muž više voli vidjeti na vama?  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Koji vam je ženski odjevni predmet najprivlačniji? ned tra 12 2009, 22:33 | |
| moj bivši je obožavao kad nosim tange... i uvijek mi to spominjao kako je to najljepše na meni...hmm, znam zašto al ne bitno... mislim uglavnom to je ono čega se sjećam  |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88756 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Koji vam je ženski odjevni predmet najprivlačniji? ned tra 12 2009, 22:48 | |
| Sigurno zato što imaš lijepu guzu Minač!  : :  : Meni je privlačno vidjeti ženu u dekoltiranoj haljini pripijenoj uz tijelo. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | |
 | |
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88756 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Koji vam je ženski odjevni predmet najprivlačniji? ned tra 12 2009, 23:01 | |
| Znači dobro slutim...  : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Koji vam je ženski odjevni predmet najprivlačniji? pon tra 13 2009, 09:51 | |
| rekla bi tangice isto ... i samostojeće čarape  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Koji vam je ženski odjevni predmet najprivlačniji? pon tra 13 2009, 12:12 | |
| Haletri i samostojeće čarape...  : |
|
 | |
Blizanka Administratorica

Broj postova: 70619 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Re: Koji vam je ženski odjevni predmet najprivlačniji? pon tra 13 2009, 12:19 | |
| samostojece carape ...i lijep ves...kosuljice raskopcane taman koliko treba...  _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
|
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Koji vam je ženski odjevni predmet najprivlačniji? pon tra 13 2009, 12:35 | |
| Već zamišljam Blizanku u raskopčanoj košuljici...  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |

| Naslov: Re: Koji vam je ženski odjevni predmet najprivlačniji? pon tra 13 2009, 12:38 | |
| ma ti samo zamisljas nas ...a ti nist ne pokazujes ...dobra fora...  _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
|
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Koji vam je ženski odjevni predmet najprivlačniji? pon tra 13 2009, 12:55 | |
| Što bi željela da pokažem? :  :  :  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |

| Naslov: Re: Koji vam je ženski odjevni predmet najprivlačniji? pon tra 13 2009, 13:02 | |
| _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Koji vam je ženski odjevni predmet najprivlačniji? pon tra 13 2009, 15:53 | |
| mene je počela paliti ova kombinacija: čizme, suknja do koljena i gore dekoltirana majica ili košulja....  jednom nisam mogao sebi doći kad sam bio na terenu po neke podatke i vidio jednu kolegicu...  |
|
 | |
ajmeivana VIP član

Broj postova: 5247 Godine: 30 Datum registracije: 09.03.2009
 | Naslov: Re: Koji vam je ženski odjevni predmet najprivlačniji? uto tra 14 2009, 19:48 | |
| korzete (a i ja ih volim), haltere....mmmm |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Koji vam je ženski odjevni predmet najprivlačniji? sri tra 15 2009, 20:33 | |
| nemam ništa niti protiv tangica i haltera.... |
|
 | |
| | Koji vam je ženski odjevni predmet najprivlačniji? | |
|