| | Što radite kad vas netko razljuti ili kad ste nervozni? | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88756 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Što radite kad vas netko razljuti ili kad ste nervozni? sri tra 08 2009, 16:35 | |
| Kad me netko pošteno razljuti, najbolji lijek za izbacivanje negativne energije mi je sjesti u auto ili na motor, otići na gradsku zaobilaznicu koja je često pusta i voziti se neko vrijeme što je brže moguće.  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Blizanka Administratorica

Broj postova: 70619 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Re: Što radite kad vas netko razljuti ili kad ste nervozni? sri tra 08 2009, 16:41 | |
| ne znam jeli ti to pametno ...i koliko ti je pametno...ja se povucem i gledam kakav dobar film ili knjigu koja mi je zanimljiva da skrenem misli...a najvise volim sjest za komp i igrat igrica a najdraze mi je kad imam lovu novcanik i put trgovackih centara ...fala bogu ima ih koliko hoces ne mozes ni sve obic ...al zato kad skontam kolko sam potrosila padnem u depru  tako da je najbolji lijek igrice  _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
|
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88756 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Što radite kad vas netko razljuti ili kad ste nervozni? sri tra 08 2009, 16:45 | |
| Nije pametno i ne činim to prečesto. :  : Poprilična sam flegma i teško me nešto razljuti. Kad me doista netko ili nešto razočara, onda su ponekad lijek bosanske sevdalinke i pivkan.  A ponekad i hard rock.  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |

| Naslov: Re: Što radite kad vas netko razljuti ili kad ste nervozni? sri tra 08 2009, 16:46 | |
| tako ...nemoj da se sekiram ako te neko na forumu naljuti...  _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
|
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Što radite kad vas netko razljuti ili kad ste nervozni? sri tra 08 2009, 16:50 | |
| Nemoj se sekirati, teško mene netko na internetu može naljutiti. :  :  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |

| Naslov: Re: Što radite kad vas netko razljuti ili kad ste nervozni? sri tra 08 2009, 16:56 | |
| svaka cast ...to cijenim ...jer meni sluzi da se zabavim opustim lakse ti je nekad komunicirati sa nepoznatim nego sa najrodenijim...ali ne volim da se neko istresa na forumima to mi je bas nekako bolesno... ne kazem da te neko nesto pecne pa i ti odgovoris ali nervirat se i ljutiti ili reagovati kao ludak to ne svatam  _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Što radite kad vas netko razljuti ili kad ste nervozni? sri tra 08 2009, 17:49 | |
| Kad me netko razljuti,moram toj osobi da kažem šta mislim i to obavezno,ako ne mogu,skuham si kavu,zapalim i mislim šta ču joj reći kad je vidim ili čujem,a kad sam nervozna pušim,pušim,pušim... :rasta: |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Što radite kad vas netko razljuti ili kad ste nervozni? sri tra 08 2009, 20:21 | |
| Moj saxan,ja u njemu,glazba,cesta...gas... |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Što radite kad vas netko razljuti ili kad ste nervozni? sri tra 08 2009, 20:23 | |
| Slični smo onda Kate.  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Što radite kad vas netko razljuti ili kad ste nervozni? sri tra 08 2009, 20:25 | |
| Vidi stvarno,nisam ni zamjetila...  : |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Što radite kad vas netko razljuti ili kad ste nervozni? sri tra 08 2009, 20:53 | |
| ili prošetam šumom ili sjednem u auto i prođiram se.... |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Što radite kad vas netko razljuti ili kad ste nervozni? sri tra 08 2009, 20:55 | |
| Znači, svima su nam slične metode opuštanja.  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Kikica VIP legenda foruma

Broj postova: 46278 Godine: 33 Datum registracije: 04.03.2009
 | Naslov: Re: Što radite kad vas netko razljuti ili kad ste nervozni? sri tra 08 2009, 21:00 | |
| Joj, ja čistim po cijeloj kući sve spičim da se sjaji u par poteza. Nitko me ništa onda ne pita, on većinom pokupi kćer i odu na sladoled. A ja ribam pa ribam  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Što radite kad vas netko razljuti ili kad ste nervozni? sri tra 08 2009, 21:05 | |
| Ja obično stvari držim u sebi koje me ljute no kad mi pukne film sve leti iz mene van. Šetnja me opušta u takvim situacijama |
|
 | |
boomba Aktivni član

Broj postova: 1198 Datum registracije: 12.10.2008
 | Naslov: Re: Što radite kad vas netko razljuti ili kad ste nervozni? čet tra 09 2009, 07:07 | |
| dobro premlatim prvog tko naiđe  |
|
 | |
| | Što radite kad vas netko razljuti ili kad ste nervozni? | |
|