Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaLogin

Share | 

Virtualni forumaški dnevnik

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22
Autor/icaPoruka
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster
Broj postova: 88756
Godine: 30
Datum registracije: 24.09.2008

PostajNaslov: Virtualni forumaški dnevnik   pon oľu 16 2009, 21:55

First topic message reminder :

Ovdje istresite svoje trenutne misli, želje i emocije, ono kako se trenutno osjećate, što bi željeli da se promjeni u vašim životima, čime ste zadovoljni; neka vam ovo posluži kao pravi dnevnik, možda i "ispušni ventil"... Smile
Krenuti ću prvi. Danas mi je baš dan kada u svemu tražim izgubljeni smisao, snagu za novi početak. Koliko se god trudio pozitivno razmišljati i vjerovati u bolju budućnost, događaju mi se karakteristike mog horoskopskog znaka (raka), napravim korak naprijed i dva natrag. Nikako ne mogu shvatiti kako ljudi koji me okružuju i utječu na moj život ne mogu shvatiti koliko je malo potrebno za sreću, puno više energije troše na negativnosti, nego na pozitivnosti. Javlja mi se želja da odem negdje daleko i pokušam izgraditi novi život, čak mi se to čini kao jedino rješenje...

http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293

Autor/icaPoruka
LuckyM5
VIP član
VIP član

Female
Capricorn Horse
Broj postova: 4096
Godine: 33
Datum registracije: 25.10.2011

PostajNaslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik   čet stu 17 2011, 23:08

Ima različitih ljudi sa milijun različitih osobina neki su hiper senzibilni i otvoreni i žele svoje emocije podijeliti sa cijelim svijetom, a opet ima onih povučenijih aliok, pa onih kojiima fb služi kako bi se samo naslađivali tuđim mukama i virili u tuđe živote, to im je hrana. tužni Ni meni takvi ljudi nisu jasni. Susrela sam se s raznim fb profilima i moram priznati puko bi mi momentalno film i obrisala bi neke ljude. Sad mi je žao. Zato mrzim fb. jer se ljudi tretiraju kao stvari s jednim klikom ih brišeš tužni Ne mogu se s time pomiriti . Iza tih monitora su ljudi sa srcem. Većim ili manjim al su ljudi kakvi takvi. Virtualni svijet ima svojih prednosti ali i jako puno mana. po meni više protiv nego za. Ljudi koji su osuđeni na samoću ili koji su ograničeni sa kretanjem zbog bilo kakve bolesti ok ali svi ostali NE. Bilo bi bolje zatrčati se do mora do livade vidjeti jedan cvijet udahnuti zrak punim plućima , usput popričati sa starom bakicom, nasmijati se djetetu i tkom, se vratiti kući, leći u svoj naslonjač zagrliti mačka ili psa , uzeti klupko vune u ruke i plesti ..... itd nego ko zombi buljiti u jbn ekran. Snaga je u nama, da se odupremo svemu lošem a prihvatimo sve dobro što nam net pruža. Blizz ni meni nuije jasno zašto ti ljudi to rade. To se događa i u realnom životu svakodnevno, reći ću ti npr. otprilike jedan zli čovjek čitav je život gledao preko oka u patnju jedne obitelji, s njims bio dobsr a kad ode od njih izdavao podatke o njima, bio je špijun. Ta obitelj je prošla Golgotu i na kraju doživjela ono najgore , tragičan slučaj. Taj čovjek se čitav život pravio čist kako njemu nitko ništa nemože i kako ima savršenu obitelj. sad kad je star i onemoćao doživio je isto to od svog djeteta samo što to njegovo djete ima sad 40 god i čeka kaznu u stranoj zemlji za ono čemu se njegov otac naslađivao kod one prve obitelji. Zato nikad se ne naslađuj tuđem jadu i tugi. Sve se vraća sve se plaća nažalost skoro uvijek na djeci. tužni A ti nemoj biti tužna zbog toga toga će biti i u buduće nažalost sve je to dio ove virtualnosti. Pokušat će ti napakostiti . Ali i ti moraš biti svjesna kad ulaziš u kontakt s velikim brojem ljudi da će se naći takvih. zato ja uvijek kažem radije jedan ali vrijedan prijatelj. I love you
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female
Gemini Broj postova: 70619
Godine: 161
Datum registracije: 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik   čet stu 17 2011, 23:31

Istina Lucki ...bolje jedan ali vrijedan frends ljubi

Samo Lucky sto ja ni malo nisam tuzna niti imam razlog biti tuzna ...ja imam dva prijatelja jako jako vrijedna i vjeruj mi da me vise niko ne moze dirnuti sa svojim ispadima .. ;) samo mi zao tih ljudi koji misle da ce drugima napakostit a u stvari ne znaju da samo sebi lose cine ...jer kao sto si rekla sve se vraca sve se placa ..al mi samo zao sto u mnogim slucajevima neduznim se vrati jer ima istine u onoj staroj da se ne vraca kome treba nego onom ko je najmanje kriv ...zato se i kaze nekad Boze cije on grijehe ispasta ..a cinjenica je da bi svi bili vise sretniji i zadovoljniji da ne vire u tude zivote nego da vode brigu o svom ....ali mislim da takvi ljudi koji vole viriti u tude zivote i nemaju svoj zivot Smile
drago mi je da sam naisla na jos jednu divnu osobu kao sto si ti Lucky i zbog takvih i slicnih tebi ovaj net ipak ima smisla i nije toliko zlo ljubi frends

Osho Rajneesh

Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
[Vrh] Go down
http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293
LuckyM5
VIP član
VIP član

Female
Capricorn Horse

PostajNaslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik   ned stu 20 2011, 00:34

Što više upoznajem ljude to mi se više sviđaju životinje . pa znate za tu izreku. Ne tražim ja mnogo od ljudi. Samo trunčicu iskrenosti, ruku prijateljstva , odanost, znate ono kad na nekog možete računati u svakom trenutku i da taj neko to nekim šesnaestim čulom osjeti. Hm. Možda sam prezahtjevna. Nije da se ja lako očaravam ljudima. Previše sam gorkog progutala da bih na prvi slatkiš u ovim godinama pala. Ali opet i onaj minimum od minimuma što tražim ne dobijem ili i ako dobijem vrlo brzo mi prisjedne i zažalim. Al još najviše me boli što pojedini ljudi misle tj nadaju se da si glupa i da ćeš po ko zna koji put popušiti njihove fore. Još nađu i jatake da im kava bude zanimljivija. Nemislim za sebe da sam nešto inteligentna a iskreno i nije nešto da mi je to prioritet u životu. Al sestro ili brate !!!! Uostalom tko sam ja da mijenjam svijet? ja ču po svom. Volim i postojim. I ima nešto u ovoj poslovici :
"Ti me ljubi iako sam prljav, jer čistog i umivenog ljubio bi me svatko!" F. M. Dostojevski
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female

PostajNaslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik   pet vel 03 2012, 19:14

Pisuci sad jednu poruku dodose mi misli o tome kako mnogi iz dana u dan zakopavaju se u sebe ..nestaje im osmijesi sa lica i padaju u neka tmurna raspolozenja ....i shvatih da vjerojatno mnogima djelujem jako cudno kad se pojavim na ulici sa osmijehom i toplinom u ocima ...mnogi ce reci „blago njoj ova nema nikakvih problema“ il sto je jos gore mnogi pomisle ono „ ova je rahat od pameti“...a niko od njih pojma nema da nisu u pravu ...problema imam a Boga mi i pameti ;) al jednostavno ne znaju da sam naucila da na zivot i probleme gledam malo drugacije ..mnogi ne shvataju da ako ostanu tuzni ..depresivni ..ljuti nece promijeniti nista nece rijesiti probleme .. treba shvatiti da i u tim trenutcima treba naci u nekim sitnicama zadovoljstvo i radost i onda cemo se moci nositi sa svim i uvdjeti cemo da uopce nije tako strasno ako ne nademo odmah rjesenje za neki problem...promatram danas i slusam oko sebe ..mnogi kazu „kako je tmurno vrijeme i bas sam neraspolozen/a“ ...i nikad mi nece biti jasno kako neko moze sebi dozvoliti da sa njim i njegovim raspolozenjem upravlja vrijeme ....tmurno je ...hladno ..pada snijeg ..magla se spustila ...al ja vidim da sve blista ...pahuljice se igraju kao da se bore koja ce se vise zadrzati u zraku ...sunce se nazire kroz maglu ..kao da kaze tu sam ne zaboravite me ...rijeka tece cini mi se brze nego inace kao da i ona porucuje zimi brza sam i jaca od tebe ..stigni me ako mozes ....u sekundi se osjecam lijepo i pomislim kako bih sad poslala sliku koju ja vidim dragim ljudima da ih malo ugrijem i moje srce se napuni toplinom i veseljem i ja vise ne primjetim zimu i svi problemi il bolovi nestanu u trenu i sve izgleda mnogo jednostavnije ..lakse ... mnogo puta zna rijesenje i samo iskociti kao da i ono kaze hejj evo me i ja bih se igrao ..i problem shvati da nema sansu pred svim ovim pozitivnim stvarima i nestane sam od sebe .....Smile)))

Sjetite se da sve sto vam se desava u zivotu mozete uvijek rijesiti i pobjediti samo uz pozitivne misli .. lijepo rasplozenje i mnogo ljubavi ...Smile))))

Osho Rajneesh

[Vrh] Go down
LuckyM5
VIP član
VIP član

Female
Capricorn Horse

PostajNaslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik   pet vel 03 2012, 23:44

Lijep post priznajem. Samo ja bih dodala lijepe i pozitivne misli plus naša volja i vjera Začinjeno Božjom rukom jednako ČUDO.

Same poz misli same za sebe nisu rješenje, mog odvući u drugu krajnost.

Sretno Smile I što više ovakvih postova Blizz Smile))))))))
[Vrh] Go down
Kikica
VIP legenda foruma
VIP legenda foruma

Female
Taurus Goat
Broj postova: 46278
Datum registracije: 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik   sub vel 04 2012, 09:01

LuckyM5 je napisao/la:
Lijep post priznajem. Samo ja bih dodala lijepe i pozitivne misli plus naša volja i vjera Začinjeno Božjom rukom jednako ČUDO.

Svaka čast Lucky slažem se sa tobom frends
B predivan post. ;)
Ja nisam ljubitelj snijega uopće, ne volim ga kada napada mada priznajem da baš lijepo sve zna izgledati pod njim, sve dok se ne počne topiti. Ne volim hodati po njemu, ne volim praviti snjegoviča, vuči svoju pačićicu na saonicama, ali mora se i čitav dan od jutra jučer sam brojala kako je baš bilo super dok ga nije bilo, kako sada ne možemo ništa a u poslu smo i vrijeme nam puno znači, i jednom trenu dok sam tako brundala u sebi, a i na glas shvatim da se cerekam i prođe mi misao kroz glavu." pa ja barem imam noge i mogu trčati po snjegu, a i fora je ipak gacati po njemu" i tako se pomirim sa sijegom Smile
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female

PostajNaslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik   sub oľu 24 2012, 21:09

Bas onaj ko ne vidi i ne uziva i u sitnicama mnogo gubi u zivotu ....naucimo se uzivat u malim stvarima i mnogo cemo biti sretniji i veseliji ...juce sam dobila jednu sitnicu koja me mnogo obradovala i ucinila sretnom i ne samo jucer nego ta ce me sitnica radovat dugo dugo ...a da ne pricam o jos takvih stotine sitnica koje se dese ..al u svakoj uzivam i o svakoj toj sitnici nekad znam kad mi nesto lose ili sam neraspolozena napravim pricu u svojoj glavi sa tim nekim sitnicama i osmijeh je tu ..toplina radost i sve ruzno nestane i mnogo mi se lakse nositi s necim jer nista mi vise nije tako ne rjesivo ...Smile)) ne kaze se daba sitnice cine zivot ..a od sitnica cemo napraviti i malo krupnije stvari ...uzivajte u sitnicama nemojte projuriti pored njih ....zahvaljujem zivotu na malim sitnicama koje se polako pretvaraju u krupnije divne stvari ...zahvaljujem Suncu koje mi svaki dan ucini toplim i radosnim ljubav

Osho Rajneesh

[Vrh] Go down
Makmakica
Početnik
Početnik

Female
Taurus Rat
Broj postova: 24
Godine: 28
Datum registracije: 24.03.2012

PostajNaslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik   sub oľu 24 2012, 23:15

E i ja cu nesto da kazem,tj napisem..posto nemam kome trenutno.Subota 23 h,lepo vreme napolju,ma idealmo za izlazak sa drustvom jel..A ja brate sedim za kompom i to sama.A i ti ljudi..Toliko su komplikovani..Niko ne ispostuje svoju rec,svi samo lazu,petljaju,izmisljaju,ma nerviraju strasno,a ja nikome nista ne mogu da precutim i na kraju zaratim sa svima i ostanem sama kuci..I bas sam ljuta sad ljuta i mogu da idem naspavanje..A vas forum je zanimljiv,ako nista ubila sam dosadu!Good night ovce
[Vrh] Go down
Kikica
VIP legenda foruma
VIP legenda foruma

Female
Taurus Goat
Broj postova: 46278
Datum registracije: 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik   pon oľu 26 2012, 13:51

..hehehheh Makmakice šteta što si ostala sama sa monitorom i što si propustila lijepu toplu večer i noć, ne daj da ti se to događa prečesto ako nemaš nekakvih velikih obaveza i iskoristi sve što možeš dok možeš, jer kada dođu kućne obaveze i obitelj (ako ih za sada nemaš) onda nećeš imati vremena previše mozgati o tome ići van ili ne ;) frends
[Vrh] Go down
Makmakica
Početnik
Početnik

Female
Taurus Rat

PostajNaslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik   čet tra 05 2012, 20:13

ma ja sam slobodna,nemam nekih vecih obaveza,uzivam zaigrana mislim da ce tako zadugo ostati,cekam gospodina pravog ljubav
[Vrh] Go down
Makmakica
Početnik
Početnik

Female
Taurus Rat

PostajNaslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik   pet tra 06 2012, 15:33

A ovo je gospodin,savrseni,pravi,najlepsi i td zaljubljena

[Vrh] Go down