Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaLogin

Share | 

Virtualni forumaški dnevnik

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : 1, 2, 3 ... 11 ... 22  Next
Autor/icaPoruka
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster
Broj postova: 88756
Godine: 30
Datum registracije: 24.09.2008

PostajNaslov: Virtualni forumaški dnevnik   pon oľu 16 2009, 21:55

Ovdje istresite svoje trenutne misli, želje i emocije, ono kako se trenutno osjećate, što bi željeli da se promjeni u vašim životima, čime ste zadovoljni; neka vam ovo posluži kao pravi dnevnik, možda i "ispušni ventil"... Smile
Krenuti ću prvi. Danas mi je baš dan kada u svemu tražim izgubljeni smisao, snagu za novi početak. Koliko se god trudio pozitivno razmišljati i vjerovati u bolju budućnost, događaju mi se karakteristike mog horoskopskog znaka (raka), napravim korak naprijed i dva natrag. Nikako ne mogu shvatiti kako ljudi koji me okružuju i utječu na moj život ne mogu shvatiti koliko je malo potrebno za sreću, puno više energije troše na negativnosti, nego na pozitivnosti. Javlja mi se želja da odem negdje daleko i pokušam izgraditi novi život, čak mi se to čini kao jedino rješenje...

http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293
Alba
Aktivni član
Aktivni član

Female
Aquarius Goat
Broj postova: 1178
Godine: 20
Datum registracije: 06.02.2009

PostajNaslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik   pon oľu 16 2009, 21:58

ovu sam temu uravo imala namjeru pokrenuti.. joj gazda gazda....
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik   pon oľu 16 2009, 21:59

Danas mi je dan kad se pitam dal sam zaista sretna i iako znam da je sutra novi dan tako se osjećam,dal sve ima smisao zašto ga trenutačno ne pronalazim....
[Vrh] Go down
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik   pon oľu 16 2009, 22:04

Doista je ponekad teško pronaći smisao, kad koliko se god trudili, ne nalazimo slamku dobrote i pozitive u kontaktu s ljudima. Slamku koja bi bila uporište pozitivnim nadanjima. No to je prolazno, već sutra nas možda netko nečim oduševi, kako to obično biva, treba biti jak.

http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293
Kikica
VIP legenda foruma
VIP legenda foruma

Female
Taurus Goat
Broj postova: 46278
Godine: 33
Datum registracije: 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik   uto oľu 17 2009, 10:25

Ponekada mi se čini da sve prolazi pored mene. I prolazi. Mrzim što se nisam izškolovala kako treba i što sada ovisim o nekome. Najradije bi se mač
[Vrh] Go down
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik   uto oľu 17 2009, 10:42

Lijepo je kad dan ne samo vremenski počne sunčano, nego kad ti i ljudi oko tebe veseljem i toplinom pomognu da optimističnije gledaš na sve, hvala Bogu da uvijek ima dobrih i dragih osoba. sunny skočko

Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik   uto oľu 17 2009, 15:23

Danas mi je dan ludnica i drago mi je što postoje osobe kraj kojih se osječam najbolje,najljepše kao da je sasvim običan dan.... Smile hvala.. ljubav
[Vrh] Go down
Kikica
VIP legenda foruma
VIP legenda foruma

Female
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik   sri oľu 18 2009, 10:35

Jučer je bio sr..e od dana i danas će biti isto. Mrzim što poludim s tim naših ženskih hormona i kada se dogode sitnice kao ovih dana, koje bi me jako malo dirale inače, u ovim danima ih preuveličam. tužni
Samo da me prođe što prije.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik   sri oľu 18 2009, 11:30

Danas je fenomenalan sunčan dan. Nema boljeg nego kad se jutrom ustaneš okupan zrakama proljetnog sunca i kreneš pješice na job udišući jutro punim plućima. Na lice zalijepiš osmijeh i pičiš Smile skočko
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik   čet oľu 19 2009, 20:19

Danas je dan da bi se sad samo..... ljulja i Smile jer sve je baš tako kako treba biti........
[Vrh] Go down
Kikica
VIP legenda foruma
VIP legenda foruma

Female
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik   čet oľu 19 2009, 20:24

Dobar mi je bio dan iako nije baš tako počeo. Prvo sam htjela završiti jenu tortu i narano da su mi prodali parfe kremu kojoj je rok izašao prije sto godina, nisam ju uspjela izmiksati , ali stavim ja nju na biskvit i to maca torte i nevalja. Ostružem sve i bacim, kada je kćer to vidjela suze krenula, ma kažem joj :"... nemoj plakati sad će to mama srediti bit će cica kao bombon".
Odem trkom po novu kremu izmksam ju i ukrasim ju izgeldala je supre nakraju. Tako da nisam dala da me izbaci takva sitnica iz takta i baš sam ponosna na sebe. Iako me j ta sitnica malo koštala vremena sve sam stigla i bilo je sve SUPER:
[Vrh] Go down
Alba
Aktivni član
Aktivni član

Female
Aquarius Goat
Broj postova: 1178
Godine: 20
Datum registracije: 06.02.2009

PostajNaslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik   čet oľu 19 2009, 20:59

danas je jedan klasican dan... u skoli sve super a kod kuce crnjak.... normala... tužni
[Vrh] Go down
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik   uto oľu 24 2009, 12:41

Nočas je u snu umrla prijateljica moje mame. Bila je divna osoba, puna suosjećanja i potpore za svakoga. I otišla je u 54-oj godini. Bezbroj puta sam se upitao; zašto nas dobri ljudi češće i ranije napuštaju od onih drugih?! tužni

Kikica
VIP legenda foruma
VIP legenda foruma

Female
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik   pet oľu 27 2009, 14:22

Danas sam bila kod moje Sandre i baš smo se lijepo ispričale, čuvala sam malog bebača. Joj što je majecki i sladak, mogla bi ga pojesti.Smile
Zanimljivo, nisam nikada tako gledala na bebe dok nisam dobila svoju, bilo mi je beba kao beba. Sada kad imam svoju nešto se u meni otoplio i sada slinim na svaku, a one meni vole također, drgaih ljudi djecu posebno zavolim. Smile
[Vrh] Go down
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik   pon oľu 30 2009, 22:37

Hebate led, koliko ću puta krivo procjeniti ljude. 50% ljudi za koje sam mislio da su fenomenalni, ispadnu totalno drugačiji kad se otkriju u pravom svjetlu. Nema veze, zato iznimno cijenim one koji su uvijek iskreni, dobri i u kojima nema trunke dvoličnosti. Svatko kad tad otkrije svoje pravo lice, zato nikad ne treba glumatati, prvenstveno zbog samog sebe, a onda i zbog drugih. Uvijek budi ono što jesi i ne obaziri se na negativce, to mi je neki moto. Samo stvarno moram nastupati sa malo manje povjerenja dok čovjeka bolje ne upoznam. Svijet je doista pun glumaca.

Virtualni forumaški dnevnik

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 22.Goto page : 1, 2, 3 ... 11 ... 22  Next

Similar topics

-
» Osobni dnevnik
» Pravila foruma
» Treća godišnjica foruma
» Rođendan Foruma!
» Godišnjica foruma!