| | Virtualni forumaški dnevnik | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88756 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Virtualni forumaški dnevnik pon oľu 16 2009, 21:55 | |
| Ovdje istresite svoje trenutne misli, želje i emocije, ono kako se trenutno osjećate, što bi željeli da se promjeni u vašim životima, čime ste zadovoljni; neka vam ovo posluži kao pravi dnevnik, možda i "ispušni ventil"...  Krenuti ću prvi. Danas mi je baš dan kada u svemu tražim izgubljeni smisao, snagu za novi početak. Koliko se god trudio pozitivno razmišljati i vjerovati u bolju budućnost, događaju mi se karakteristike mog horoskopskog znaka (raka), napravim korak naprijed i dva natrag. Nikako ne mogu shvatiti kako ljudi koji me okružuju i utječu na moj život ne mogu shvatiti koliko je malo potrebno za sreću, puno više energije troše na negativnosti, nego na pozitivnosti. Javlja mi se želja da odem negdje daleko i pokušam izgraditi novi život, čak mi se to čini kao jedino rješenje... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Alba Aktivni član

Broj postova: 1178 Godine: 20 Lokacija: Kladanj-bih Datum registracije: 06.02.2009
 | Naslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik pon oľu 16 2009, 21:58 | |
| ovu sam temu uravo imala namjeru pokrenuti.. joj gazda gazda.... |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik pon oľu 16 2009, 21:59 | |
| Danas mi je dan kad se pitam dal sam zaista sretna i iako znam da je sutra novi dan tako se osjećam,dal sve ima smisao zašto ga trenutačno ne pronalazim.... |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88756 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik pon oľu 16 2009, 22:04 | |
| Doista je ponekad teško pronaći smisao, kad koliko se god trudili, ne nalazimo slamku dobrote i pozitive u kontaktu s ljudima. Slamku koja bi bila uporište pozitivnim nadanjima. No to je prolazno, već sutra nas možda netko nečim oduševi, kako to obično biva, treba biti jak. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Kikica VIP legenda foruma

Broj postova: 46278 Godine: 33 Datum registracije: 04.03.2009
 | Naslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik uto oľu 17 2009, 10:25 | |
| Ponekada mi se čini da sve prolazi pored mene. I prolazi. Mrzim što se nisam izškolovala kako treba i što sada ovisim o nekome. Najradije bi se  |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik uto oľu 17 2009, 10:42 | |
| Lijepo je kad dan ne samo vremenski počne sunčano, nego kad ti i ljudi oko tebe veseljem i toplinom pomognu da optimističnije gledaš na sve, hvala Bogu da uvijek ima dobrih i dragih osoba.  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik uto oľu 17 2009, 15:23 | |
| Danas mi je dan ludnica i drago mi je što postoje osobe kraj kojih se osječam najbolje,najljepše kao da je sasvim običan dan....  hvala..  |
|
 | |

| Naslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik sri oľu 18 2009, 10:35 | |
| Jučer je bio sr..e od dana i danas će biti isto. Mrzim što poludim s tim naših ženskih hormona i kada se dogode sitnice kao ovih dana, koje bi me jako malo dirale inače, u ovim danima ih preuveličam. Samo da me prođe što prije. |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik sri oľu 18 2009, 11:30 | |
| Danas je fenomenalan sunčan dan. Nema boljeg nego kad se jutrom ustaneš okupan zrakama proljetnog sunca i kreneš pješice na job udišući jutro punim plućima. Na lice zalijepiš osmijeh i pičiš  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik čet oľu 19 2009, 20:19 | |
| Danas je dan da bi se sad samo.....  i  jer sve je baš tako kako treba biti........ |
|
 | |

| Naslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik čet oľu 19 2009, 20:24 | |
| Dobar mi je bio dan iako nije baš tako počeo. Prvo sam htjela završiti jenu tortu i narano da su mi prodali parfe kremu kojoj je rok izašao prije sto godina, nisam ju uspjela izmiksati , ali stavim ja nju na biskvit i to maca torte i nevalja. Ostružem sve i bacim, kada je kćer to vidjela suze krenula, ma kažem joj :"... nemoj plakati sad će to mama srediti bit će cica kao bombon". Odem trkom po novu kremu izmksam ju i ukrasim ju izgeldala je supre nakraju. Tako da nisam dala da me izbaci takva sitnica iz takta i baš sam ponosna na sebe. Iako me j ta sitnica malo koštala vremena sve sam stigla i bilo je sve SUPER: |
|
 | |
Alba Aktivni član

Broj postova: 1178 Godine: 20 Lokacija: Kladanj-bih Datum registracije: 06.02.2009
 | Naslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik čet oľu 19 2009, 20:59 | |
| danas je jedan klasican dan... u skoli sve super a kod kuce crnjak.... normala...  |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik uto oľu 24 2009, 12:41 | |
| Nočas je u snu umrla prijateljica moje mame. Bila je divna osoba, puna suosjećanja i potpore za svakoga. I otišla je u 54-oj godini. Bezbroj puta sam se upitao; zašto nas dobri ljudi češće i ranije napuštaju od onih drugih?!  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |

| Naslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik pet oľu 27 2009, 14:22 | |
| Danas sam bila kod moje Sandre i baš smo se lijepo ispričale, čuvala sam malog bebača. Joj što je majecki i sladak, mogla bi ga pojesti. Zanimljivo, nisam nikada tako gledala na bebe dok nisam dobila svoju, bilo mi je beba kao beba. Sada kad imam svoju nešto se u meni otoplio i sada slinim na svaku, a one meni vole također, drgaih ljudi djecu posebno zavolim.  |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Virtualni forumaški dnevnik pon oľu 30 2009, 22:37 | |
| Hebate led, koliko ću puta krivo procjeniti ljude. 50% ljudi za koje sam mislio da su fenomenalni, ispadnu totalno drugačiji kad se otkriju u pravom svjetlu. Nema veze, zato iznimno cijenim one koji su uvijek iskreni, dobri i u kojima nema trunke dvoličnosti. Svatko kad tad otkrije svoje pravo lice, zato nikad ne treba glumatati, prvenstveno zbog samog sebe, a onda i zbog drugih. Uvijek budi ono što jesi i ne obaziri se na negativce, to mi je neki moto. Samo stvarno moram nastupati sa malo manje povjerenja dok čovjeka bolje ne upoznam. Svijet je doista pun glumaca. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
| | Virtualni forumaški dnevnik | |
|