| | Forumaši..što biste napravili da čujete.. | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Gost Gost
 | Naslov: Forumaši..što biste napravili da čujete.. sub vel 28 2009, 10:32 | |
| da vas je cura varala sa najboljim prijateljem? je li vam se to kad dogodilo? ajd, da čujemo...  |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88756 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Forumaši..što biste napravili da čujete.. sub vel 28 2009, 11:03 | |
| Nikad mi se to nije dogadilo, niti vjerujem da hoće. Da mi se to dogodi njega bi premlatio, a nju poslao poštom na Novi Zeland!  : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Lux VIP član

Broj postova: 4957 Godine: 47 Lokacija: Zagreb Datum registracije: 03.02.2009
 | Naslov: Re: Forumaši..što biste napravili da čujete.. sub vel 28 2009, 13:25 | |
| Pa kakva bi to bila cura i kakav prijatelj :shock: |
|
 | |
Blizanka Administratorica

Broj postova: 70619 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Re: Forumaši..što biste napravili da čujete.. sub vel 28 2009, 13:28 | |
| potpisujem :  : _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Forumaši..što biste napravili da čujete.. sub vel 28 2009, 13:35 | |
| imao sam jednu priliku sudjelovati u tome....bivša i frend...doduše ne najbolji.... ali, dalo mi je za razmisliti dobro sa kakvim se ja to ljudima družim....  njemu sam slomio nos, nju dobro ošpotao...i sa oboje jako slabo komuniciram..  |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88756 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Forumaši..što biste napravili da čujete.. sub vel 28 2009, 13:43 | |
| Ha ha, sad sam se sjetio jednih prijatelja. Frendova cura je htjela isprobati sendvič, pa su pitali mene jel želim sudjelovati, odbio sam. Ili karam sam ili nikako!  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Lux VIP član

| Naslov: Re: Forumaši..što biste napravili da čujete.. sub vel 28 2009, 13:44 | |
| Pa drugo je ako se ljudi dogovore, iako mislim da dugoročno ne može dobro završiti, dobro si napravio :  : |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Forumaši..što biste napravili da čujete.. sub vel 28 2009, 13:47 | |
| stvarno je grozan osjećaj kad čuješ da te cura prevarila sa frendom...bilo kakvim... ali, shvatiš da nakon nekog vremena svijet neće stati....  |
|
 | |
Lux VIP član

| Naslov: Re: Forumaši..što biste napravili da čujete.. sub vel 28 2009, 13:50 | |
| Neće, u biti, nije vrijedno žaljenja, iako žalimo...  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Forumaši..što biste napravili da čujete.. sub vel 28 2009, 14:07 | |
| Nije mi se dogodilo.....a kad bi se i desilo šta ćeš pomirit se s tim i dalje.. |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Forumaši..što biste napravili da čujete.. sub vel 28 2009, 15:00 | |
| Nedo im Bog...oboma...  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Forumaši..što biste napravili da čujete.. sub vel 28 2009, 15:05 | |
| hahaha ne bi ih valjda....  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Forumaši..što biste napravili da čujete.. sub vel 28 2009, 15:07 | |
| Ma nebi,ne spuštam se na njihov nivo,da tako to kažem... |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Forumaši..što biste napravili da čujete.. sub vel 28 2009, 15:49 | |
| opasna kate....ipak, dobro je kad imaš neku borilačku vještinu..  |
|
 | |
king_in_crimson Aktivni član

Broj postova: 888 Godine: 54 Lokacija: Hrvatska Datum registracije: 21.10.2008
 | Naslov: Re: Forumaši..što biste napravili da čujete.. sub vel 28 2009, 17:20 | |
| Nije mi se to dogodilo, a i da mi se dogodi bi se pokusao popricat s oboje da vidimo o cem je rijec... |
|
 | |
| | Forumaši..što biste napravili da čujete.. | |
|