|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Kikica VIP legenda foruma

Broj postova: 46278 Godine: 33 Datum registracije: 04.03.2009
 | Naslov: Re: Razni vicevi sub vel 04 2012, 09:26 | |
| Ako imaš običaj da kupuješ online, to jeste preko interneta, prvo vrlo pažljivo provjeri pouzdanost prodavača. Prije par dana sam naručio preko eBay-a povečivać penisa koji me je košta 300 kuna. Gad mi je poslao povećalo, a u uputstvima je pisalo: "Ne koristiti na suncu". |
|  | | Kikica VIP legenda foruma

| Naslov: Re: Razni vicevi sub vel 04 2012, 09:27 | |
| Dva studenta u kafiću nakon ispit. - Onda, kako je bilo na ispitu iz fizike? - Pobožno! - Kako to misliš pobožno? - Kada je profesor postavljao pitanja ja sam se križao, a kada sam ja odgovarao on se križao. |

| Naslov: Re: Razni vicevi sub vel 04 2012, 09:29 | |
| Dođe mali Ivica doma pognute glave, sav uplakan. - Mama, u školi mi svi kažu da sam mafijaš. - Nemoj da se zbog toga uzbuđuješ sine. Sutra će mama otići kod direktora škole i sve srediti. - Hvala ti mama, ali budi oprezna i pazi da izgleda kao nesretan slučaj. |

| Naslov: Re: Razni vicevi sub vel 04 2012, 09:31 | |
| Pao snijeg u Sarajevu. Slusa ujutro Mujo vijesti na radiju i spiker pročita priopćenje gradskih komunalaca: - Mole se građani da danas parkiraju aute na strani ulice sa neparnim brojevima da se može očistiti barem snijeg sa druge strane ulice. Mujo izađe i preparkira auto. Sutra padne jos veći snijeg, i opet Mujo ujutro sluša radio, kad krene priopćenje: - Mole se građani da danas parkiraju aute na strani ulice sa parnim brojevima da se može očistiti snijeg sa druge strane ulice. Mujo opet izađe i preparkira auto. Treći dan napada ponovno snijeg, još više nego prva dva dana, i sluša Mujo vijesti na radiju: - Mole se građani da danas parkiraju aute na .. - i nestane struje. Sav zabrinut Mujo se pita što će sada, gdje da parkira auto. Na kraju kaže sam sebi: - Ma ko ih jebe, ostavit ću ga danas u garaži.! hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh |
|  | | Tatoo Aktivni član

Broj postova: 480 Godine: 45 Datum registracije: 06.01.2012
 | Naslov: Re: Razni vicevi sub vel 04 2012, 13:12 | |
| Kaze Fata Muji: Mujo, uvece kada legnemo, tebi ako je do seksa, povuci me jednom za sisu, a ako ti nije do seksa, povuci me dva puta. Dobro - kaze Mujo - a tebi Fato, ako bude do seksa, povuci me jednom za onu stvar, a ako ti ne bude do seksa, povuci me jedno pedeset puta!!!  |

| Naslov: Re: Razni vicevi pon vel 06 2012, 15:50 | |
| .........hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh dobar Tatoo ----------------------------------------- Koja je razlika između Bosanca i Talijana? Talijan navečer kad dođe kući kaže ženi - Bona sera! Bosanac navečer kad dođe kući kaže ženi - Ne seri bona! ..bezobrazni su |

| Naslov: Re: Razni vicevi pon vel 06 2012, 15:59 | |
| Vozi Sanadera vozač po nekom pustom mjestu kad ono nalete na divlju svinju i skrše auto. Pošalje Sanader vozača po pomoć. Vrati se ovaj mrtav pijan. Sanader ga ljutito upita:
- Što je bilo? Gdje si tako dugo?
Vozač mu odgovori:
- Kad sam ljudima u mjestu rekao da sam Sanaderov vozač i da sam zgazio svinju svi su me počeli častiti.
|
|  | | Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88756 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Razni vicevi čet vel 16 2012, 11:03 | |
| Nakon dugog nagovaranja, Mujo je uspio privoliti Fatu da dođe kod njega. Pripremio je atmosferu, svijeće, pićence, sve po propisu i večer je završila kako se i nadao - odvukao je Fatu u krevet. Poslije seksa, Mujo i Fata u mračnoj sobi otpuhuju dimove, kad će najednom Mujo: - Prema ovom što sam noćas doživio, nisam ti prvi ... Fata ga pogleda i odgovori: - Jok, bolan, nisi, a prema onome što sam ja doživjela, nisi ni zadnji. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|  | | kala VIP član

Broj postova: 6845 Godine: 33 Datum registracije: 18.10.2010
 | Naslov: Re: Razni vicevi sub vel 18 2012, 18:14 | |
| Njezin dnevnik: "U subotu je bio čudan. Bila sam cijeli dan s prijateljicama u kupovini i malo sam zakasnila. Možda je zbog toga bio ljut. Na putu doma sam mu rekla da ga volim. On je samo šutio. Zašto jednostavno i on nije mogao reći da me voli? Kad smo stigli doma osjetila sam da sam ga izgubila i da ne želi imati posla sa mnom. Cijelu večer je sjedio pred TV-om i nije progovorio ni riječ. Otišla sam spavati. Nakon 10 minuta i on je legao i iznenada je počeo reagirati na moje nježnosti i vodili smo ljubav. Ali sam i dalje imala osjećaj da je odsutan. Mislila sam o tom s njim razgovarati ali on je već bio zaspao. Ne znam što dalje, moj život više nema smisla. Njegov dnevnik: "Danas je Dinamo izgubio, ali smo imali dobar seks".. |
|  | | kala VIP član

| Naslov: Re: Razni vicevi sub vel 18 2012, 18:15 | |
| Ostali tako Hrvat, Srbin i Bošnjak sami u snijegom zametenom hotelu, pa izuli vlažne čizme i sjeli kraj kamina da još malo prodivane o regionalnoj suradnji. Reče tada Srbin da je šteta što su svi iz hotela otišli, jer bi mu sad pravo legla jedna Coca-Cola. "Nema problema, ja ću ti donijeti", ustane Bošnjak i ode po Coca-Colu, a Srbin namigne Hrvatu, pa čim je Bošnjak zamakao, pljune mu u čizmu. Kad se Bošnjak vratio s Colom za Srbina, reče mu Hrvat: "Joj, oprosti molim te, ali sad kad je vidim, i ja bih jednu!" "Nema problema, ja sam domaćin", nasmije se Bošnjak i ponovo ode do bara, a Hrvat mu brzo pljune u drugu čizmu. Vratio se Bošnjak uskoro i s Colom za Hrvata, pa su tako cijelu večer uz kamin razgovarali o koordinacijama aktivnosti u borbi protiv organiziranog kriminala i zajedničkom apliciranju za europske fondove. Kad je došlo vrijeme da se raziđu, krenu oni obuvati čizme i Bošnjak najzad shvati što su mu Srbin i Hrvat uradili. "Dobro, dokle ćemo ovako?", okrenu se on nemoćno šireći ruke. "Dokle ova mržnja među nama, dokle neprijateljstvo, animozitet, pljuvanje u čizme i pišanje u Coca-Colu?!?" |
|  | | kala VIP član

| Naslov: Re: Razni vicevi sub vel 18 2012, 18:21 | |
| Muž koji nije nikada kupio ženi ništa na dar, sjetio se da je Valentinovo i kupio ženi veliki buket ruža. Kad ga je žena vidjela sa ružama počne plakati i kaže: Pokvarila se mašina za veš, dijete se razbolilo, a sad i ti poludio!! |

| Naslov: Re: Razni vicevi ned vel 19 2012, 17:51 | |
| ..joj kala  dobri su MACKA Mujo završio u umbolnici - skrenuo, stalno mu se pričinjalo da je miš i bojao se mačaka. Nakon dugo vremena kaže doktor Muji da je ozdravio i više nije miš i da se ne boji mačaka. Mujo: Znam doktore - i ode. Kad nakon kratkog vremena utrči Mujo u ordinaciju sav zapuhan,a doktor će: Sta je Mujo? A ovaj će sav van sebe: Doktore dolje na izlazu stoji mačka! Doktor: Pa Mujo rekli smo da više nisi miš i da se ne bojiš mačaka. Mujo: Znam ja to, znam ja da to i vi znate, ali neznam ba jel to mačka zna?! |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| | Online | Ukupno je: 43 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 43 gostiju. :: 2 Bots / Najviąe korisnika/ca istovremeno online bilo je: 421, dana pon svi 21 2012, 21:05. |
| Statistics | Registriranih korisnika/ca: 4047. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: mimimagdalena.
Ukupno postova: 757279. in 15514 subjects
|
| Top posting users this month | |
| Top posting users this week | |
| Misao dana |  |
| Marketing |  |
| Najbolji vicevi | | Dijeli Jadranka Kosor letke po Zagrebu i sretne cigu…
-Jeste li vi HDZ-ovac?
-Ne, ja sam sitni lopov! |
| Carpe diem blog |  |
|