Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaLogin

Share | 

Muškarci o seksu razmišljaju 19 puta na dan, žene deset puta

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Autor/icaPoruka
Kikica
VIP legenda foruma
VIP legenda foruma

Female
Taurus Goat
Broj postova: 46263
Godine: 33
Datum registracije: 04.03.2009

PostajNaslov: Muškarci o seksu razmišljaju 19 puta na dan, žene deset puta   sub pro 03 2011, 14:49

Znanstvenici su opovrgnuli mit da muškarci svako malo pomisle na seks i utvrdili da ne razmišljaju o seksu puno više od žena koje čak 25 puta dnevno pomisle na hranu. Mit da muškarci misle svakih nekoliko sekundi na seks opovrgnula je studija prema kojoj oni ne razmišljaju o seksu puno više od žena! Žene pak više razmišljaju o hrani nego o seksu, tvrde sa Sveučilišta Ohio State.

Prema studiji, muškarci o seksu razmišljaju 19 puta na dan, a ženama ista misao kroz glavu prođe desetak puta. Žene na hranu pomisle 25 puta, a muškarci 18 puta na dan.

Ipak, neki muškarci na seks pomisle i do 388 puta na dan, a kad bi mit o tome da svakih sedam sekundi pomisle na seks bio točan, muškarcima bi seks samo u jednom danu pao na pamet više od 8000 puta. Studija je obuhvatila 163 studentica i 120 studenata.
(DobreVijesti.info)

-----------------------------

..aa te njihove studije su prave gluparije, pa nekada pomislim više od 10 puta, a nekada ne pomislim na seks tjedan dana.. i isto tako znam da slično misli i moj muž, jer da mi uvijek do znanja, kao i ja njemu, kada smo za, a bome jako dobro znamo kada nam ni jednom nije ni na kraj pameti bravo
[Vrh] Go down
LuckyM5
VIP član
VIP član

Female
Capricorn Horse
Broj postova: 4096
Godine: 33
Datum registracije: 25.10.2011

PostajNaslov: Re: Muškarci o seksu razmišljaju 19 puta na dan, žene deset puta   ned pro 04 2011, 12:25

19 putaaaaa Smile jadni samo o tome i misle Smile osim kad spavaju a tad vjerojatno sanjaju Smile hahaha , a žene kako koja , mislim da ih je jako mali postotak od ovih koje 10 puta na dan pomisle Smile.
[Vrh] Go down

Muškarci o seksu razmišljaju 19 puta na dan, žene deset puta

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Similar topics

-
» Svrsavanje po tabanima moje zene
» Wrong Turn 2: Dead End-Pogresno Skretanje 2:Kraj Puta
» Tko je bolji kuhar:žene ili muškarci?
» Žene više pervezne nego muškarci?
» Viljem Šekspir - Julije Cezar