Kikica VIP legenda foruma

Broj postova: 46263 Godine: 33 Datum registracije: 04.03.2009
 | Naslov: Muškarci o seksu razmišljaju 19 puta na dan, žene deset puta sub pro 03 2011, 14:49 | |
|  Znanstvenici su opovrgnuli mit da muškarci svako malo pomisle na seks i utvrdili da ne razmišljaju o seksu puno više od žena koje čak 25 puta dnevno pomisle na hranu. Mit da muškarci misle svakih nekoliko sekundi na seks opovrgnula je studija prema kojoj oni ne razmišljaju o seksu puno više od žena! Žene pak više razmišljaju o hrani nego o seksu, tvrde sa Sveučilišta Ohio State. Prema studiji, muškarci o seksu razmišljaju 19 puta na dan, a ženama ista misao kroz glavu prođe desetak puta. Žene na hranu pomisle 25 puta, a muškarci 18 puta na dan. Ipak, neki muškarci na seks pomisle i do 388 puta na dan, a kad bi mit o tome da svakih sedam sekundi pomisle na seks bio točan, muškarcima bi seks samo u jednom danu pao na pamet više od 8000 puta. Studija je obuhvatila 163 studentica i 120 studenata. (DobreVijesti.info) ----------------------------- ..aa te njihove studije su prave gluparije, pa nekada pomislim više od 10 puta, a nekada ne pomislim na seks tjedan dana.. i isto tako znam da slično misli i moj muž, jer da mi uvijek do znanja, kao i ja njemu, kada smo za, a bome jako dobro znamo kada nam ni jednom nije ni na kraj pameti |
|
LuckyM5 VIP član

Broj postova: 4096 Godine: 33 Datum registracije: 25.10.2011
 | Naslov: Re: Muškarci o seksu razmišljaju 19 puta na dan, žene deset puta ned pro 04 2011, 12:25 | |
| 19 putaaaaa  jadni samo o tome i misle  osim kad spavaju a tad vjerojatno sanjaju  hahaha , a žene kako koja , mislim da ih je jako mali postotak od ovih koje 10 puta na dan pomisle  . |
|