| | | Autor/ica | Poruka |
|---|
Blizanka Administratorica

Broj postova: 70606 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Pet osobina penisa pon lis 24 2011, 10:30 | |
| Kako nam taoističko učenje govori penis ima 5 osobina. On isto tako simbolizira Boga jer je predan i uvijek daje. 5 osobina penisa su:
1. Dobrota Kao sredstvo posluživanje žene, on uvijek daje.
2. Ispravnost On nije sebičan. On vrši svoju dužnost, iako je prazan iznutra i nema ničega svojega.
3. Učtivost On napreduje i povlači se u pravo vrijeme. On je tvrd ili mekan u pravo vrijeme. Oblik mu nije četvrtast niti zašiljen. Neće ozljediti niti pokazati nedostatak discipline.
4. Mudrost On zna način kako se svidjeti ženi i on će učiniti sve što je u njegovoj moći da je zadovolji.
5. Poštenje On radi sve dok ne završi svoju dužnost. Ako ne može ispuniti svoju dužnost , on potpuno odustaje. On je potpuno pošten.
Savjetnica.com _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
|
|  | | LuckyM5 VIP član

Broj postova: 4096 Godine: 33 Datum registracije: 25.10.2011
 | Naslov: Re: Pet osobina penisa čet stu 24 2011, 00:09 | |
| Likee  Još da se vlasnici ugledaju na njega  Dobitna kombinacija za ženski rod |
|  | | Blizanka Administratorica

Broj postova: 70606 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Re: Pet osobina penisa čet stu 24 2011, 00:43 | |
| |
|  | | LuckyM5 VIP član

| Naslov: Re: Pet osobina penisa čet stu 24 2011, 00:55 | |
| hahhaa samo da nebi ostao suh sa tim on odlučuje  A šiljasti neeeeeeeeeeeeeee idem navući još jedan slojjj hahahaa |
|  | | LuckyM5 VIP član

| Naslov: Re: Pet osobina penisa čet stu 24 2011, 16:23 | |
| Danas sam dobila ovo pismo i nisam odolila da ne podijelim sa vama  Pa prema ovome mislim gspd Penise i da niste toliko savršeni   PENISOVA ŽALBA Poštovana upravo, Ja, Penis, ovim putem zahtevam povišicu, iz sledećih razloga: Radim fizički posao. Radim na velikim dubinama, bez ventilacije. Uvek mi glava srlja prva. Nemam prava na vikende, praznike i godišnje odmore. Radim u vlažnim uslovima, na povišenoj temperaturi. Ne plaćaju mi prekovremeno. Moj posao me izlaže zaraznim bolestima. S postovanjem, Penis. ODGOVOR UPRAVE Poštovani g. Penisu, Nakon pažljivog pregleda vašeg pisma, uprava je odbacila vaš zahtev za povišicom, iz sledećih razloga: Ne radite ni 8 sati dnevno. Umorite se i zaspite nakon kratkih perioda rada. Često ne slušate naređenja uprave. Ne ostajete na naznačenim pozicijama i često posećujete druge oblasti. Ne preuzimate inicijativu - treba vas dodatno stimulisali da bi počeli da radite. Radno mesto je, kad vi odete, uvek u haosu. Često ne poštujete neophodna sigurnosna pravila (nošenje zaštitne odeće i sl.). Penzionisaćete se mnogo pre nego što napunite 65 godina. Stalno dolazite i odlazite sa radnog mesta, noseći dve sumnjive vreće. S poštovanjem, Uprava |
|  | | LuckyM5 VIP član

| Naslov: Re: Pet osobina penisa čet stu 24 2011, 16:28 | |
| No Gspdn penis se ne predaje i opet ulaže žalbu  Gospodin Penis ulaze zalbu navodeci slijedece argumente: 1.. ne radim osam sati zbog monotonije na poslu 2.. nikad ne spavam! Kad odmaram punim torbe 3.. koliko para toliko muzike 4.. radom kod konkurencije stjecem nova iskustva 5.. cak i najveci stvaraoci imaju krizu stvaranja, ponekad sam voljan raditi i bez stimulacije,no tada me poslodavka arogantno odbija, cesto sam prisiljen raditi na svoju ruku i dodao bih povrh svega redovito su mjesecni remonti koji dugo traju 6.. poslodavka jedva osigurava posao za jednu smjenu 7.. prijevremeno napustam radno mjesto zbog nepredvidivih kvarova na opremi 8.. sto se tice torbi, poslodavka uvijek dobiva: ulazim s punim, a izlazim s praznim. |
|  | | Number1 Početnik

Broj postova: 34 Godine: 21 Datum registracije: 13.01.2012
 | Naslov: Re: Pet osobina penisa sri vel 08 2012, 16:24 | |
| Ovo sa g. Penisom je smesno A ovaj tekst na pocetku je...potpuno...besmislen... |
|  | | |
| | Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| | Online | Ukupno je: 284 korisnika/ca online; 3 registriranih, 0 skrivenih i 281 gostiju. :: 2 Bots Goran, Kikica, OteloNajviąe korisnika/ca istovremeno online bilo je: 421, dana pon svi 21 2012, 21:05. |
| Statistics | Registriranih korisnika/ca: 4044. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: ikkoikko.
Ukupno postova: 757078. in 15504 subjects
|
| Top posting users this month | |
| Top posting users this week | |
| Misao dana |  |
| Marketing |  |
| Najbolji vicevi | | Dijeli Jadranka Kosor letke po Zagrebu i sretne cigu…
-Jeste li vi HDZ-ovac?
-Ne, ja sam sitni lopov! |
| Carpe diem blog |  |
|