|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88723 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Kaktusi čet vel 05 2009, 13:12 | |
|  Kaktusi su sukulentne biljke koje pripadaju porodici Cactaceae, a potječu iz Amerike (Sjeverne, Srednje i Južne sa susjednim otocima). To su uglavnom bodljikave trajnice koje se odlično suprotstavljaju suši zahvaljujući sočnom i mesnatom sastavnom tkivu. Naziv sukulent odnosi se na svaku biljku sočnog tkiva stabljike i lišća, a često i korijena, koje zadržava vlagu i omogućuje biljci normalan razvoj u razdobljima sušnog vremena. Obožavam kaktuse, znam da ih i Kate voli, mogli bi ovdje osnovati klub ljubitelja kaktusa!  : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88723 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Kaktusi čet vel 05 2009, 14:57 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Kaktusi čet vel 05 2009, 15:30 | |
| |
|
 | |
Blizanka Administratorica

Broj postova: 70605 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Re: Kaktusi čet vel 05 2009, 15:32 | |
| taze svjezi ovaj drugi ti je super,koliko je kod tebe vec dugo,i ovi su super ali ovaj mi je nesto zapeo za oko  _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Kaktusi čet vel 05 2009, 15:34 | |
| Taj drugi po redu svima zapne za oko,treća godina kako ga imam  |
|
 | |

| Naslov: Re: Kaktusi čet vel 05 2009, 15:40 | |
| moja komsinica ima nesto slicno ali kod nje je prosle godine procvjetao prekrasni cvjetovi bili i sad opet bez cvjetova, a moja mama ima kod nas se zove decembar svake godine u decembru cvjeta i to divni cvjetovi i ima ih cini mi se na hiljade tako divlji a kad procvjeta nesto preljepo _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
|
|
 | |

| Naslov: Re: Kaktusi sri vel 18 2009, 08:21 | |
| _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
|
|
 | |

| Naslov: Re: Kaktusi sri vel 18 2009, 08:25 | |
| Lux ko boga te molim smanji ovo ja stvarno ne znam :help: ...hvala unaprijed  _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
|
|
 | |
Lux VIP član

Broj postova: 4957 Godine: 47 Lokacija: Zagreb Datum registracije: 03.02.2009
 | Naslov: Re: Kaktusi sri vel 18 2009, 15:19 | |
| Evo ga  To moraš na svom kompu kopirati i smanjiti na širinu do 700px, onda ponovo učitaš na Image Shack. Vjerojatno je možeš smanjiti i online na ImageShack, ja to mogu na Photobucketu čije usluge koristim (problem je što su čistunci pa znaju cenzurirati sliku ako je "preslobodna") |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Kaktusi sri vel 18 2009, 15:25 | |
| i ja volim katuse imam neke posađene na moru u dvorištu koji ovdje uspjevaju,  : |
|
 | |
Lux VIP član

Broj postova: 4957 Godine: 47 Lokacija: Zagreb Datum registracije: 03.02.2009
 | Naslov: Re: Kaktusi sri vel 18 2009, 15:26 | |
| Ja ih volim samo gledati.  Imam loša iskustva s njihovim iglicama  |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Kaktusi čet oľu 12 2009, 13:05 | |
| Obitelj Bešlić je največi hrvatski uzgajivač kaktusa, imaju i dobru web stranicu http://www.kaktusi-beslic.hr/onama.html _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
legija VIP član

Broj postova: 6747 Godine: 41 Lokacija: Varaždin Datum registracije: 18.10.2009
 | Naslov: Re: Kaktusi pon stu 02 2009, 23:44 | |
| |
|
 | |
nitapita VIP član

Broj postova: 4813 Godine: 27 Datum registracije: 25.10.2009
 | Naslov: Re: Kaktusi pet stu 06 2009, 20:53 | |
| |
|
 | |
nitapita VIP član

Broj postova: 4813 Godine: 27 Datum registracije: 25.10.2009