| Autor/ica | Poruka |
|---|
nastasja Aktivni član

Broj postova: 273 Godine: 42 Datum registracije: 17.08.2011
 | Naslov: Re: Treći rođendan Relax foruma ned ruj 25 2011, 15:52 | |
| sretno i od mene pogotovo što vidim da vam je užitak biti ovdje..........moram priznati da je i meni iako vas ne poznajem, a i rijetko dođem...............nego fino izgleda ona kloma, nadam se da niste sve maznuli |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88722 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Treći rođendan Relax foruma ned ruj 25 2011, 19:44 | |
| Hvala, nadam se da ubuduće budeš imala vremena dolaziti nam češće. Kiki, Kety, Blonde... ostavile ste me bez teksta i dirnule jako, hvala.  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Blizanka Administratorica

Broj postova: 70600 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Re: Treći rođendan Relax foruma ned ruj 25 2011, 20:35 | |
| Nastasja ..kad god dosla dobro nam dosla ..i kad dodes klopa ima da te ceka ...ostavila sam malo u frizider Blonde ..i meni je jako drago sto si tu sa nama ..i sto si unijela jos vise topline ... ma sve vas volim i zelim nam jos puno godina zajednickog druzenja _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
|
|
 | |
Oleg520 VIP pjesnik

Broj postova: 5221 Datum registracije: 29.07.2010
 | Naslov: Re: Treći rođendan Relax foruma ned ruj 25 2011, 21:58 | |
| Čestitam i želim još mnogo, mnogo ovakvih proslava... Relax forum je dokaz da dobri ljudi i dobro delo mogu i danas da postoje i da opstanu i zato svi koji su utkali svoju dobrotu u njegovom trogodišnjem trajanju zaslužuju sve čestitke a na prvom mestu čestitam Goranu, Blizanki i svim administratorima Relaxa... Sve je isto kao nekada Čak i kada okom je sve drugačije jer osmeh je uvek isti i prijateljstvo koje ne prestaje... |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88722 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Treći rođendan Relax foruma pon ruj 26 2011, 21:40 | |
| Bravo Oleg, hvala ti! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gerilla VIP član

Broj postova: 9801 Godine: 30 Datum registracije: 28.04.2010
 | Naslov: Re: Treći rođendan Relax foruma uto ruj 27 2011, 18:12 | |
| Da nam forum zivi mnogo,mnogo godina...
Pre svega bih zeleo da se zahvalim sto ste me primili u porodicu (i naravno prihvatili). Veliko je zadovoljstvo druziti se sa vama i lepo je sto vas imam za prijatelje. Dobar je osecaj bio kada su mi pojedini forumasi bili podrska u zivotu...
SAMO JE JEDAN RELAX! |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Treći rođendan Relax foruma uto ruj 27 2011, 18:19 | |
| Svi smo mi jedno ovdje, hvala tebi dragi prijatelju, nadam se još mnogim danima zajedničkog druženja ovdje! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |

| Naslov: Re: Treći rođendan Relax foruma uto ruj 27 2011, 18:20 | |
| _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
|
|
 | |
Gerilla VIP član

Broj postova: 9801 Godine: 30 Datum registracije: 28.04.2010
 | Naslov: Re: Treći rođendan Relax foruma uto ruj 27 2011, 18:28 | |
| |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Treći rođendan Relax foruma čet ruj 29 2011, 16:45 | |
| Još jedan zgodan jubilej, danas je 1100 dana od kako postoji forum! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |

| Naslov: Re: Treći rođendan Relax foruma čet ruj 29 2011, 17:37 | |
| ma nama su svi dani jubilarni _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
|
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Treći rođendan Relax foruma čet ruj 29 2011, 17:39 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
| | Treći rođendan Relax foruma | |
|