| | Treći rođendan Relax foruma | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88722 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Treći rođendan Relax foruma sub ruj 24, 2011 11:12 am | |
| Na današnji dan, prije tri godine, u 23 sata, startao je s radom Relax forum. Tada je otvoren na adresi goran.forumotion.net. To govori sve o mojim ambicijama tada. Tada sam to smatrao samo pokusom i istraživanjem. Niti sam planirao, niti očekivao uspjeh. No izuzetan uspjeh za jedan forum na free hostingu se dogodio. Zahvaljujući marljivom radu i međusobnom uvažavanju, kulturnom ponašanju svih članova stigli smo do brojke od 700 000 postova u 13 600 tema. Otvorili smo vlastitu adresu relax-forum.com. Prosječno nam se pridruži 1000 članova godišnje. No važnije od brojaka je već ranije spomenuto međusobno uvažavanje i dobra pozitivna atmosfera. Bez divljanja i nekulture pojedinaca, takvi ovdje nikada nisu imali dug vijek niti su dobrodošli. U ove tri godine smo pokazali da smo zreo i kvalitetan forum koji će još dugo postojati na forumskoj sceni. Uživajte i dalje u našem forumu, poštujte pravila i druge članove! Živjeli!  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Blizanka Administratorica

Broj postova: 70600 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Re: Treći rođendan Relax foruma sub ruj 24, 2011 11:41 am | |
| Cekah da kao osnivac napravis uvodnu rijec o tri godine rada foruma ... Posto si sve napisao sto sam mislila i ja o radu i druzenju i medusobnom uvazavanju zelim samo reci da se ponosim sto sam dio ovog foruma i hvala svim forumasima koji su unijeli i koji ce unositi i dalje toplinu i pozitivnu atmosferu ... Tebi Gorane sve cestitke kao osnivacu za ideju ..za uspjesan opstanak u forumskom svijetu i za svu tolinu koju unosis na ove plave stranice ...zelim da se nikad ove stranice ne zatvore i da uvijek vlada topla i opustena atmosfera Zivjeli evo od mene malo da zatrpamo taj sampanjac   _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
|
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88722 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Treći rođendan Relax foruma sub ruj 24, 2011 11:44 am | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gracija... VIP član

Broj postova: 4940 Godine: 24 Datum registracije: 10.08.2011
 | Naslov: Re: Treći rođendan Relax foruma sub ruj 24, 2011 11:56 am | |
| Svaka čast! Želim vam, nam, mu, sretan rođendan i da poživi još puno godina okupljajući nas, spajajući nas ...... Evo za tu prigodu nabacah par palačinki na brzinu!  |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Treći rođendan Relax foruma sub ruj 24, 2011 11:59 am | |
| Jao, palačinke, mljaaaac, hvalaaaa!!! A članovi poput tebe daju ovom forumu toplinu i posebnost, hvala od srca Gracija draga! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |

| Naslov: Re: Treći rođendan Relax foruma sub ruj 24, 2011 12:07 pm | |
| Gracija hvala ...bas volim palacinke ... A Gorane da nisu nasi forumasi ovakvi poput Gracije i mnogih drugih ni ja ne bih bila ovakva ..oni mi daju posebnu toplinu i zato je ovo moj Raj na netu _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
|
|
 | |
Gracija... VIP član

Broj postova: 4940 Godine: 24 Datum registracije: 10.08.2011
 | Naslov: Re: Treći rođendan Relax foruma sub ruj 24, 2011 12:10 pm | |
| Ma vi ste čudo jedno! Čim vidim vas sretne, nasmijane, leptirične, u elementu odmah se i u meni pobudi to sve... Džaba viroze, džaba negativnosti kad imam vas! |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Treći rođendan Relax foruma sub ruj 24, 2011 12:11 pm | |
| To se traži Gracija!  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |

| Naslov: Re: Treći rođendan Relax foruma sub ruj 24, 2011 2:04 pm | |
| Graciji  a forumu i forumasima jos jedna cestitka  _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
|
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Treći rođendan Relax foruma sub ruj 24, 2011 2:08 pm | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Kikica VIP legenda foruma

Broj postova: 46263 Godine: 33 Datum registracije: 04.03.2009
 | Naslov: Re: Treći rođendan Relax foruma sub ruj 24, 2011 4:57 pm | |
| |
|
 | |
Ketica VIP član

Broj postova: 4447 Godine: 22 Lokacija: zagreb Datum registracije: 10.12.2010
 | Naslov: Re: Treći rođendan Relax foruma sub ruj 24, 2011 7:26 pm | |
| |
|
 | |

| Naslov: Re: Treći rođendan Relax foruma sub ruj 24, 2011 7:38 pm | |
| Kikice ...Ketice ...nemam sta dodati ...evo vam veliki  uvijek smo govorili da je ovo najtopliji forum sa najtoplijim forumasima i zaista jeste ...svima  i jos puno puno rodendana docekali zajedno .... _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
|
|
 | |
Blonde VIP član

Broj postova: 6293 Godine: 26 Datum registracije: 30.08.2011
 | Naslov: Re: Treći rođendan Relax foruma ned ruj 25, 2011 3:41 pm | |
| Sa zakasnjenjem se i ja pridruzujem cestitkama, pa da zajedno proslavimo jos mnogo rodjendana ... Drago mi je sto sam sa vama, sto sam vas upoznala, neke malo bolje neke malo manje, al u svakom slucaju svi ste divni... |
|
 | |
Kikica VIP legenda foruma

Broj postova: 46263 Godine: 33 Datum registracije: 04.03.2009
 | Naslov: Re: Treći rođendan Relax foruma ned ruj 25, 2011 3:47 pm | |
| Hvala Blonde. Nikada nije kasno za čestitati  A forum nebi bio tako dobar da na njega ne dolaze tako topli i dragi ljudi, kao ti |
|
 | |
| | Treći rođendan Relax foruma | |
|