Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaLogin

Share | 

Treći rođendan Relax foruma

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster
Broj postova: 88722
Godine: 30
Datum registracije: 24.09.2008

PostajNaslov: Treći rođendan Relax foruma   sub ruj 24, 2011 11:12 am

Na današnji dan, prije tri godine, u 23 sata, startao je s radom Relax forum. Tada je otvoren na adresi goran.forumotion.net. To govori sve o mojim ambicijama tada. Tada sam to smatrao samo pokusom i istraživanjem. Niti sam planirao, niti očekivao uspjeh. No izuzetan uspjeh za jedan forum na free hostingu se dogodio.
Zahvaljujući marljivom radu i međusobnom uvažavanju, kulturnom ponašanju svih članova stigli smo do brojke od 700 000 postova u 13 600 tema. Otvorili smo vlastitu adresu relax-forum.com. Prosječno nam se pridruži 1000 članova godišnje. No važnije od brojaka je već ranije spomenuto međusobno uvažavanje i dobra pozitivna atmosfera. Bez divljanja i nekulture pojedinaca, takvi ovdje nikada nisu imali dug vijek niti su dobrodošli.
U ove tri godine smo pokazali da smo zreo i kvalitetan forum koji će još dugo postojati na forumskoj sceni.
Uživajte i dalje u našem forumu, poštujte pravila i druge članove!

Živjeli! chirio

http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female
Gemini Broj postova: 70600
Godine: 161
Datum registracije: 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Treći rođendan Relax foruma   sub ruj 24, 2011 11:41 am

Cekah da kao osnivac napravis uvodnu rijec o tri godine rada foruma ... Smile
Posto si sve napisao sto sam mislila i ja o radu i druzenju i medusobnom uvazavanju zelim samo reci da se ponosim sto sam dio ovog foruma i hvala svim forumasima koji su unijeli i koji ce unositi i dalje toplinu i pozitivnu atmosferu ... grhug

Tebi Gorane sve cestitke kao osnivacu za ideju ..za uspjesan opstanak u forumskom svijetu i za svu tolinu koju unosis na ove plave stranice ...zelim da se nikad ove stranice ne zatvore i da uvijek vlada topla i opustena atmosfera veseli

Zivjeli chirio

evo od mene malo da zatrpamo taj sampanjac

Osho Rajneesh

Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
[Vrh] Go down
http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293 Online
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Treći rođendan Relax foruma   sub ruj 24, 2011 11:44 am

Hvala ti draga Blizz, bez tebe ovaj forum ni izdaleka ne bi bio ovo što je. Ne samo da si me dobro prešišala u otvorenim temama, nego širiš toplinu i dobre vibracije kao nitko! ;) ljubi respect

http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293
Gracija...
VIP član
VIP član

Female
Libra Cat
Broj postova: 4940
Godine: 24
Datum registracije: 10.08.2011

PostajNaslov: Re: Treći rođendan Relax foruma   sub ruj 24, 2011 11:56 am

Svaka čast! Želim vam, nam, mu, sretan rođendan i
da poživi još puno godina okupljajući nas, spajajući nas ...... veseli

Evo za tu prigodu nabacah par palačinki na brzinu!

[Vrh] Go down
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Treći rođendan Relax foruma   sub ruj 24, 2011 11:59 am

Jao, palačinke, mljaaaac, hvalaaaa!!! foodw ljubi
A članovi poput tebe daju ovom forumu toplinu i posebnost, hvala od srca Gracija draga! I love you

Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female

PostajNaslov: Re: Treći rođendan Relax foruma   sub ruj 24, 2011 12:07 pm

Gracija hvala ...bas volim palacinke ... veseli
A Gorane da nisu nasi forumasi ovakvi poput Gracije i mnogih drugih ni ja ne bih bila ovakva ..oni mi daju posebnu toplinu i zato je ovo moj Raj na netu veseli ljubav

Osho Rajneesh

[Vrh] Go down
http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293 Online
Gracija...
VIP član
VIP član

Female
Libra Cat
Broj postova: 4940
Godine: 24
Datum registracije: 10.08.2011

PostajNaslov: Re: Treći rođendan Relax foruma   sub ruj 24, 2011 12:10 pm

Ma vi ste čudo jedno! Čim vidim vas sretne, nasmijane, leptirične,
u elementu odmah se i u meni pobudi to sve...
Džaba viroze, džaba negativnosti kad imam vas! veseli
[Vrh] Go down
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Treći rođendan Relax foruma   sub ruj 24, 2011 12:11 pm

To se traži Gracija! kissi

Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female

PostajNaslov: Re: Treći rođendan Relax foruma   sub ruj 24, 2011 2:04 pm

Graciji ljubi a forumu i forumasima jos jedna cestitka veseli

Osho Rajneesh

[Vrh] Go down
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Treći rođendan Relax foruma   sub ruj 24, 2011 2:08 pm

Bravo Blizz, svaka čast, predivno!!! veseli uregod respect festa

Kikica
VIP legenda foruma
VIP legenda foruma

Female
Taurus Goat
Broj postova: 46263
Godine: 33
Datum registracije: 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Treći rođendan Relax foruma   sub ruj 24, 2011 4:57 pm

A nema se što drugo napisati. Baš ste sve lijepo rekli odnosno napisali.
Svaka vam čast na trudu i radu i ljubavi unešenoj da forum bude ovakav kako i je.
Drago mi je da sam dio tima i što sam imala tu sreću upoznati vas sve tu. Naučila sam puno s vama o ljudima i ljudskom ponašanju i za to sam svima jako zahvalna.

Želim vam/nam svima još puno lijepih postova da ih svi skupa ispišemo, puno lijepih, dobrih i ugodnih razgovora i smiješnih događanja i šala. Što manje nam želim provokatora, mada da nema njih bilo bi nam pre dobro, šala.

Uživajte svi, ostanite još dugo, dugo s nama i želim našem forumu

partyveseli
SRETAN TREĆI ROĐENDAN veseli party

party party party

party party party
[Vrh] Go down
Ketica
VIP član
VIP član

Female
Sagittarius Snake
Broj postova: 4447
Godine: 22
Datum registracije: 10.12.2010

PostajNaslov: Re: Treći rođendan Relax foruma   sub ruj 24, 2011 7:26 pm

E pa sretan rođendan Relaxu i od mene...Iako me više nema tako često(jer sam prelijena) jako volim ovaj forum zbog ljudi koji se tu nalaze.Ipak moram izdvojiti dvoje meni posebno dragih.Blizz onaj dan kad sam ušetala na ovaj forum nisam bila ni svjesna koliko sam blagoslovljena jer sam dobila prijateljicu kakvu ti život rijetko kada pokloni...Hvala što si tako divna i što mi opraštaš moje izostanke na forumu.
-Gogi tebi kao prvo hvala što si se sjetio otvoriti ovaj forum jer da nisi vjerojatno ne bih dobila priliku upoznati tako divnu osobu kao što si ti s kojoj mogu dijeliti i sreću i tugu.
Nikada nisam mislila da je moguće nekoga smatrati prijateljem ako ga ne pogledaš u oči,a eto ti i Blizz ste na mojoj listi prijatelja N1 ljubi I love you

Svim forumašima želim još mnogo lijepih trenutaka na ovom forumu vesela passion party party party
[Vrh] Go down
http://uradilako4you.forumcroatian.com/
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female

PostajNaslov: Re: Treći rođendan Relax foruma   sub ruj 24, 2011 7:38 pm

Kikice ...Ketice ...nemam sta dodati ...evo vam veliki big hug uvijek smo govorili da je ovo najtopliji forum sa najtoplijim forumasima i zaista jeste ...svima kissi i jos puno puno rodendana docekali zajedno .... veseli I love you

Osho Rajneesh

[Vrh] Go down
Blonde
VIP član
VIP član

Female
Pisces Tiger
Broj postova: 6293
Godine: 26
Datum registracije: 30.08.2011

PostajNaslov: Re: Treći rođendan Relax foruma   ned ruj 25, 2011 3:41 pm

Sa zakasnjenjem se i ja pridruzujem cestitkama, pa da zajedno proslavimo jos mnogo rodjendana ... Drago mi je sto sam sa vama, sto sam vas upoznala, neke malo bolje neke malo manje, al u svakom slucaju svi ste divni... respect
[Vrh] Go down
Kikica
VIP legenda foruma
VIP legenda foruma

Female
Taurus Goat
Broj postova: 46263
Godine: 33
Datum registracije: 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Treći rođendan Relax foruma   ned ruj 25, 2011 3:47 pm

Hvala Blonde. Nikada nije kasno za čestitati frends A forum nebi bio tako dobar da na njega ne dolaze tako topli i dragi ljudi, kao ti hug2
[Vrh] Go down

Treći rođendan Relax foruma

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 2.Goto page : 1, 2  Next

Similar topics

-
» Jadro sretan rođendan
» SRETAN ROĐENDAN NAŠOJ DRAGOJ ADMINKI-ANĐELU SA GREŠKOM
» Sa starog foruma
» Izgled foruma
» Pravila foruma