| | Koliko vam je bitan miris partnera? | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Gost Gost
 | Naslov: Koliko vam je bitan miris partnera? pet sij 30 2009, 23:02 | |
| Koliko vam je bitan miris partnera? Volite li onaj prirodni miris tijela ili? Meni osobno je jako bitan,jakooooooooo...obožavam kada muškarac ima dobar parfem,onako jebozovan mmmmmmmm  ... |
|
 | |
D_DoLL Aktivni član

Broj postova: 401 Godine: 22 Datum registracije: 18.11.2008
 | Naslov: Re: Koliko vam je bitan miris partnera? pet sij 30 2009, 23:28 | |
| Mora imati "svoj" miris.. ne nužno neki parfem već jednostavno onaj svoj poseban.. tak da ga možeš uvijek osjetiti, pogotovo ako ti je voljena osoba bila u krevetu ili sobi.. i kada ode od tebe, da ga još duuugo osjetiš u zraku.  |
|
 | |
king_in_crimson Aktivni član

Broj postova: 888 Godine: 54 Lokacija: Hrvatska Datum registracije: 21.10.2008
 | Naslov: Re: Koliko vam je bitan miris partnera? sub sij 31 2009, 00:22 | |
| Meni to ne igra neku ulogu, al mojoj curi da tako da moram raditi na tome...
Inace, ona me uvijek prepozna po mirisu kad smo slucajno blizu, a ne vidimo se... LOL |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Koliko vam je bitan miris partnera? sub sij 31 2009, 00:24 | |
| nije toliko bitno... al ok je kad ima neki parfem na sebi, i prepoznam ga po njemu...  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Koliko vam je bitan miris partnera? sub sij 31 2009, 16:54 | |
| važan je..... volim osjetiti njezin miris na jastuku kada ode.... i naravno, da ju prepoznam po njemu... |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88722 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Koliko vam je bitan miris partnera? sub sij 31 2009, 17:20 | |
| Bitan je. Jako mi je bitna higijena i mrzim kad netko bazdi po znoju itd., hvala Bogu do sad nisam imao smrdljivu partnericu (osim onih za jednu noć davno kad sam bio mlad i luđi nego sad).  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Blizanka Administratorica

Broj postova: 70595 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Re: Koliko vam je bitan miris partnera? sub sij 31 2009, 17:35 | |
| zamisli sad ovo znoj +parfem=  nema nista ljepse kad neko drzi do higijene i inace do sebe, ali nesto mi je merak parfem dobar, pa kad nije pored mene, a slucajno osjetim njegov miris, nesto mi pravo fino, sva se nekako raznjezim  |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88722 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Koliko vam je bitan miris partnera? sub sij 31 2009, 17:42 | |
| Zbilja zna biti zahebana gore navedena kombinacija blizanko!  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Koliko vam je bitan miris partnera? sub sij 31 2009, 17:59 | |
| naravno da mi je bitno da je svjež i mirisan, ali parfem i miris mi nekako postanu bitniji kad ih povežem s partnerom i onda kad me podsjete na njega (kad ga nema blizu), nisam od onih kojima se sad sviđa taj i taj parfem pa bi ja htjela da baš tog ima moj dečko, kod mene to obično obratno ide... ...a dobro je kad onako fino miriši...mmmmmmm  |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Koliko vam je bitan miris partnera? pet oľu 06 2009, 09:05 | |
| Pa da, baš je zgodno kad partnera prepoznaš po određenom mirisu.  : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Blizanka Administratorica

Broj postova: 70595 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Re: Koliko vam je bitan miris partnera? pet oľu 06 2009, 10:02 | |
| mmmmmm....vec vas sviju prepoznajem...  _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Koliko vam je bitan miris partnera? pet oľu 06 2009, 11:37 | |
| | korny je napisao/la: | važan je..... volim osjetiti njezin miris na jastuku kada ode.... i naravno, da ju prepoznam po njemu... |
Ovo s jastukom...mmmmm obožavam : |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Koliko vam je bitan miris partnera? pet oľu 06 2009, 11:44 | |
| Na telebiziji je bilo baš o mirisima između partnera i račeno je da prema istraživanjima znoj međusobno između partnera jedan drugome ne zaudara. Valjda ima miris kao feromoni tako nešto slično |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Koliko vam je bitan miris partnera? pet oľu 06 2009, 11:46 | |
| To Teo kada su partneri u "klinču"...niš ne zaudara...  : |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| |
 | |
| | Koliko vam je bitan miris partnera? | |
|