Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama


Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi
 
Početna stranicaFAQRegistracijaLogin

Share | 
 

 Otkrijte šta ste po indijanskom horoskopu

Go down 
Autor/icaPoruka
Blizanka
Administratorica
Administratorica
avatar

Female
Gemini Broj postova : 77916
Godine : 168
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Otkrijte šta ste po indijanskom horoskopu   4/12/2011, 08:33

Indijanski horoskop ili horoskop američkih Indijanaca zgodna je alternativa već poznatom standardnom horoskopu

U mnogim segmentima indijanski horoskop je sličan upravo običnom horoskopu, no njegovi su znakovi vezani isključivo uz životinje i njihovu ulogu u prirodi. Također, je usko povezan s totemima koji vrlo igraju vrlo važnu ulogu i indijanskoj kulturi i vjeri, te s prirodnim pojavama koje utječu i na život životinja. Tako u indijanskom horoskopu karakteristike životinja se prenose na ljude.
Saznajte koji ste znak te glavne karakteristike tog znaka


VIDRA (20.1. - 18.2.)

Osobe koje su rođene u znaku vidre snalažljive su, temperamentne, dinamične i nepredvidljive. Vrlo su komunikativne, te dobri govornici u čemu im pomaže sloboda duha i kreativnost. Protiv su bilo kakvih nametnutih društvenih normi, vrlo slobodoumni, pa i neposlušni. Vrlo su intuitivni i emocionalno neopterećeni.
Ukoliko se dogodi ljubavna iskra i kod žena i muškaraca- vidra vrijedi pravilo da su magični ljubavnici. Flertovanje im je zanimacija, može trajati satima, no „vidra“ će se tada povući, praveći se da se ništa nije dogodilo.
Obilježje: kreativnost
Životni moto: Spremni na nove ideje i izazove
Slaže se s gavranom, sokolom i jelenom.
Boja: srebrna


VUK (19.2. do 20.3.)

Osobe rođene u znaku vuka snažne su i intuitivne, s jedne strane vrlo moćne, a s druge strane vrlo plašljive. Umjetničke su i kreativne duše, a ako imaju osjećaj da ih se poštuje, puni se tolerancije i razumijevanja, te iskazuju veliku dozu empatije. Glavni životni cilj im je pronaći ljubav života. Žene-pume vrlo su ženstvene, vole nježnosti. Muškarci-pume imaju vrlo dobro razvijena osjetila za erotizam. Kada se vukovi zaljube, to je duboko i jednostavno procvjetaju.
Obilježje: lojalnost
Životi moto: Za sve postoji rješenje
Slaže se s djetlićem, medvjedom i zmijom.
Boja: tirkizna


SOKOL (21.3. - 19.4.)

Osobe rođene u znaku sokola uvijek su u lovu na ideje, iskustva, poticaje, ljubav. Dinamične su, spremne na pustolovinu, rođeni vođe, no ponekad njihova impulzivna strana dolazi do izražaja.
Žene u tom znaku u muškarcima traže neku vrstu super junaka, te da se ponaša upravo tako, kako bi mu se mogle diviti. Muškarci pak traže princeze, tako dugo dok su oni glavni. Posesivni su i ljubomorni. Sokoli su
vatreni ljubavnici, kojima nije stalo do zagrljaja, predigre i nježnosti.
Životni moto: Poslije mene je potop
Obilježje: dinamičnost
Slaže se s lososom i sovom.
Boja: žuto-zelena.


DABAR (20.4. - 20.5.)

Dabrovi su pravi kreativci, marljivi radnici, strpljivi su i njima niti jedan problem nije nerješiv. Uporni su, stabilni i izdržljivi. Materijalisti su i vole zgrtati bogatstvo, koje im služi kako bi pokazali da su uspjeli u životu. Žene-dabrovi su vrlo ženstvene, ne dopuštaju bilo kojem muškarcu da im se približi. Muški-dabrovi su veliki šarmeri te romantični. Jedni i drugi su vjerni partneri.
Životni moto: Želim slobodu
Obilježje: dosljednost
Slaže se s djetlićem, medvjedom i guskom.
Boja: žuta


JELEN (21.5.-20.6.)

Osobe rođene u znaku jelena imaju vrlo istančan osjećaj za intuiciju, neumorni su te odaju dojam smirenosti i inteligencije. Mogu biti vrlo zabavni i zanimljivi, ali isto tako skloni su sarkazmu i vrijeđanju. Vrlo su snalažljivi, te često imaju i po nekoliko zanimanja.
Jeleni su nemirni i neumorni i uvijek se nadaju da mogu promijeniti stvari vlastitim djelovanjem. Imaju snažnu volju i prilično su velikodušni. Kreativni su i krasi ih dobra intuicija. Žene u znaku jelena privlačne su i izazovne, te mogu imati muškarca kojeg požele. Muškarci u znaku jelena često su nevjerni i vole flertove. Oba spola su kreativna u krevetu.
Obilježje: snaga
Životni moto: Ravnoteža između razuma i osjećaja
Slaže se s gavranom i vidrom.
Boja: narančasta


DJETLIĆ (21.6. - 21.7.)

Osobe rođene u znaku djetlića vrlo su osjećajne, pa možda čak i preosjećajne osobe, vrlo blagog karaktera. Žene su posebno imaju izražene majčinske instinkte, vole dom u kojemu traže sigurnost i zaštitu.
Žene-djetlići vole beskonačna maženja i razmjene nježnosti i uvijek traže još. Kod muškaraca-djetlića situacija je nešto drugačija. Često svoju želju za seksom ne ispoljavaju do kraja, ali im emocionalno zadovoljenje potreba znači više od fizičkog. Oba spola su jako dobri životni suputnici.
Obilježje: osjećajnost
Životni moto: Usrećiti osobe koje volite
Slaže se sa zmijom, vukom i dabrom.
Boja: ružičasta


LOSOS (22.7. - 21.8.)

Osobe rođene u znaku lososa pucaju od snage, ponosa i energije. Vole spontanost, traže svrhu u životu, hrabri su i ambiciozni. Žele biti u svemu najbolji i dominantni, te su zbog toga ponekad umišljeni i arogantni, no u duši su vrlo dobri. Vole izmišljati priče i prepričavati ih.
Žene-lososi vole biti glavne u krevetu, te ljube intenzivno i strastveno. Zavodljive su i muškarce okreću oko malog prsta, vole dramatizirati i raditi scene.
Muškarci-lososi strastveni su i osjećajni ljubavnici. Ljubavna igra ih može toliko ponesti da ju mogu voditi cijelu noć.
Obilježje: Samopouzdanje
Životni moto: Živjeti punim plućima
Slaže se sa sovom i sokolom.
Boja: crvena


MEDVJED (22.8. – 21.9.)

Sanjarenje je jedno od njihovih najznačajnijih obilježja i mogu mu se u potpunosti prepustiti. Imaju nizak prag tolerancije, te vole imati kontrolu. Vole se upuštati u rasprave u nadi da ćete prihvatiti njihovo mišljenje. Mogu biti vrlo dobri prijatelji, ali isto tako podmukli.
I ženski i muški–medvjedi traže da im partner ili partnerica posvete puno vremena, a kada se zaljube iskreni su, predani i lojalni partneri. Kada nađu pravu ljubav žele se vjenčati i imati obitelj.
Obilježje: praktičnost
Životni moto: Otkriti i postići smisao života
Slaže se s guskom i dabrom.
Boja: smeđa i ljubičasta.


GAVRAN (22.9. do 22.10.)

Osobe u znaku vrane vrlo se lako prilagođavaju na samotnjački život, kao i na život u društvu. Druželjubivi su i rado viđeni u društvu. Ponekad su nesigurni i nedosljedni, no u sebi imaju veliku snagu da se nose san bilo čime. Vrlo brzo mijenjaju raspoloženja, što može dovesti do konflikata.
Kada su zaljubljeni daju svu svoju ljubav, a u krevetu su nježni, ali i nezasitni. Žene-vrane jednostavno su neodoljive muškarcima.
Obilježje: diplomacija
Životni moto: Harmonična suradnja
Slaže se s djetlićem, medvjedom i zmijom.
Boja: tirkizna


ZMIJA (23.10. do 22.11.)

Osobe rođene u znaku zmije pametne su i nepredvidljive. Imaju vrlo jaku intuiciju i sposobnost prosuđivanja, te su vrlo realistične. Ne poznaju sredinu, te najbolje funkcioniraju u nekakvim krajnostima. Glavna misao vodilja im je želja za promjenom. U jednom trenutku mogu biti na samom dnu, a u drugom na samom vrhuncu. Žene-zmije vrlo su arogantne, a u seksu su divlje i strastvene, više nego bilo koji drugi znak. U ljubavi su lojalni i žele usrećiti svoje partnera.
Obilježje: preživljavanje
Životni moto: Kretanje iz početka
Slaže se s djetlićem i vukom.
Boja: ljubičasta


SOVA (3.11. - 21.12.)

Zbog svoje moći zapažanja, malo koji događaj može proći nezapaženo pokraj njih. Radoznali su i darežljivi, ponosni i lucidni. Otvoreni su i kažu što misle, ali isto tako rade ono što žele. Spontani su, idealisti, puni entuzijazma, željni avanture, te veliki ljubitelji prirode.
I žene i muškarci-sove u krevetu su vatreni i strasni ljubavnici, vole eksperimentirati. Ne vole se previše vezivati, te su neprestano u osvajačkim pohodima. Isto tako, potrebno ih je dugo loviti u ljubavnu mrežu kako bi pristali biti nešto više od ljubavnika.
Obilježje: mudrost
Životni moto: Pronalazak životnog cilja
Slaže se sa sokolom i lososom.
Boja: zlatna


GUSKA (22.12. – 19.1.)

Osobe rođene u znaku guske odlučne su i ambiciozne. Odlikuje ih marljivost i prilagodljivost novim situacijama, a njihova želja za idealnošću može ih dovesti na sasvim krivi put. Zaštitnički se ponašaju prema osobama koje vole, te su skloni su oholosti. Žene-guske vrlo su maštovite i nježne u krevetu, dok su muškarci guske neumorni ljubavnici. I muške i ženske osobe teško se zaljubljuju, a kada se to dogodi, jednostavno procvjetaju.
Obilježje: upornost
Životni moto: Zadržavanje postignutog
Slaže se s dabrom, medvjedom i gavranom.
Boja: bijela

_________________
Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU,
ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU
ellaMarigo


[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poe
Kikica
VIP član
avatar

Female
Taurus Goat
Broj postova : 44778
Godine : 39
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Otkrijte šta ste po indijanskom horoskopu   4/12/2011, 15:01

Pa nešto su pobrkali ti indijanci, ja nisam skoro ništa od nabrojanog po njihovom horoskopu Smile
[Vrh] Go down
slavena
Totalno relaxiran
avatar

Female
Libra Broj postova : 1513
Godine : 118
Lokacija : sever
Datum registracije : 26.02.2011

PostajNaslov: Re: Otkrijte šta ste po indijanskom horoskopu   5/9/2011, 11:08

GAVRAN (22.9. do 22.10.)

Osobe u znaku vrane vrlo se lako
prilagođavaju na samotnjački život, kao i na život u društvu.
Druželjubivi su i rado viđeni u društvu. Ponekad su nesigurni i
nedosljedni, no u sebi imaju veliku snagu da se nose san bilo čime. Vrlo
brzo mijenjaju raspoloženja, što može dovesti do konflikata.
Kada
su zaljubljeni daju svu svoju ljubav, a u krevetu su nježni, ali i
nezasitni. Žene-vrane jednostavno su neodoljive muškarcima.
Obilježje: diplomacija
Životni moto: Harmonična suradnja
Slaže se s djetlićem, medvjedom i zmijom.
Boja: tirkizna

Hahahaha.. Indijanci su Indijanci!
[Vrh] Go down
Sponsored content
PostajNaslov: Re: Otkrijte šta ste po indijanskom horoskopu   

[Vrh] Go down
 
Otkrijte šta ste po indijanskom horoskopu
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
Relax forum :: Lifestyle :: Horoskop i numerologija :: Astrologija-
Forum(o)Bir: